Ailem erkek arkadaşımı kabul etmiyor.yardım edin ne yapacağım

ynı meseleden kaybediyoruz ailelerimizin doğulularla ne alıp veremedikleri var anlamıyorum erkek arkadaşımla uzun yıllardır beraberiz tabki bunu ilerletmek istiyoruz bunu annemde biliyo . tek destekçim annem. annm herşeyi biliyo ama kendini fazla avutma diyo ne ayrıl ne de ayrılma derim sana herşeyi yaşayarak gör diyo en çok babamdan korkuyorum bunlaarı erkek arkadaşıma anlattığımda bizim ailemize gelin tek bi şartla girebilir aklı fikri yerinde olsun isteriz diyo bizse tek derdimiz doğulumu değilmi yani nato kafa nato mermer ! sen iyisimi babana resti çekme sakin sakin konuş sürekli de üzerine gitme derim ben inş hakkında hayırlısı olurr be caım aynı dertten muzdaribiz dedim ya :(

Senin ne guzel annen destekcinmis belki isini daha da kolaylastirir. Insallah seninde hakkinda olur canim tesekkur ederim

bunun burda çok örneklerini okuduk serde doğululuk var ise bir yerden fırlıyor...ve ilerde sorun olabilir kültür farkları olabilir...ayrıca yukarda yorum yazan doktor arkadaşa sabır diliyorum ,batıdaki köylerde hiç öyle şeyler yaşanmıyor tamam teknolojiyi çok kullanamıyorlar benimde kızım var büyük konuşmayım ama olmayacak duaya amin demesi gibi birşey olur bu...

ben doğulu diyince aklınızda ne oluştu bilmiyorum. okumuş gayet kültürlü bir aile öyle geleneklerine de bağlı değiller. zaten bağlı olsalar bile aynı yerde yaşamayacağız yılda bir kaç kez gidince de onların gönlünü yapabilirim diye düşünüyorum. erkek arkadaşım da gayet medeni bir insan. bu önyargıları gerçekten anlamıyorum. biz de doğuda doğmuş olabilirdik o insanların ne suçu var orda doğdular diye mi tüm bunlar. daha yeni tanıştığımız birine bile ilk sorduğumuz şey nerelisin ya bırak nereliyse nereli önce bak bakalım insan gibi insan mı sonra zaten anlaşabiliyor musun kültürler uyuşuyor mu anlarsın tanıdıkça. benim tek derdim malesef babamın da bu saçma ön yargıları var. onlarla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. konusunu bile actırmıyor çünkü ne yapacağım

ben de çok dertliyim bu konudan .. ve öyle durumlara geliyosun ki tercih yapmaya zorlanıyorsun allah yardımcın olsun bebişim :(

Benim şu anda bir erkek arkadaşım yok ama olursa ve o kişi doğulu olursa sizinle aynı durumda olacağıma eminim. Sadece annem babam değil ailedeki herkeste doğulu insanlara karşı bir ön yargı söz konusu. Öyle bir durumda olursam ne yaparım? Hiçbir fikrim yok. Onlar da insan. Bu ülke doğusuyla batısıyla,her karış toprağıyla bizim değil mi? Biz aynı ırktan gelmiyor muyuz? Bu dışlama nedir?
Size ailenizi dinleyin ya da dinlemeyin diyemiyorum. Babanızla aranızı iyi tutun ve iyi bir gününde 'Bir tanışsan sadece' falan deyin. Annenizi ikna etmeye çalışın. En azından o sizin yanınızda olursa işiniz kolaylaşabilir. Babanız,annenizin sözlerine değer veren biriyse annenizin sözleri babanızı ikna etmek için daha etkili olabilir.

merak ediorum dogulular batılı die ayrım yapıormu bu nasıl bir zihniyet ya

evet onlardada var malesef karşışıklı aşmak lazım bir tanıdığım vardı kız doğulu erkek batılı erkeğin ailesii kızı doğulu diye kızın ailesi erkeği batılı diye istememişti ..

Sen hiiiicc takmiyorsun kafana tamam mi ?

Neden dersen zamana birak olayi daha seneler var sen sevdikten sonra ,

Onlar.mecburen verexekler seni sevmeselerde..

Kacicak halin yok ya ?

Elleri mahkum takma kafana :))

Benim şu anda bir erkek arkadaşım yok ama olursa ve o kişi doğulu olursa sizinle aynı durumda olacağıma eminim. Sadece annem babam değil ailedeki herkeste doğulu insanlara karşı bir ön yargı söz konusu. Öyle bir durumda olursam ne yaparım? Hiçbir fikrim yok. Onlar da insan. Bu ülke doğusuyla batısıyla,her karış toprağıyla bizim değil mi? Biz aynı ırktan gelmiyor muyuz? Bu dışlama nedir?
Size ailenizi dinleyin ya da dinlemeyin diyemiyorum. Babanızla aranızı iyi tutun ve iyi bir gününde 'Bir tanışsan sadece' falan deyin. Annenizi ikna etmeye çalışın. En azından o sizin yanınızda olursa işiniz kolaylaşabilir. Babanız,annenizin sözlerine değer veren biriyse annenizin sözleri babanızı ikna etmek için daha etkili olabilir.

Cok tesekkur ederim oyle yapacagim bir sure zamana birakmaya karar verdim eninde sonunda kabul edeceklerdir

Sen hiiiicc takmiyorsun kafana tamam mi ?

Neden dersen zamana birak olayi daha seneler var sen sevdikten sonra ,

Onlar.mecburen verexekler seni sevmeselerde..

Kacicak halin yok ya ?

Elleri mahkum takma kafana :))

Ben de oyle dusunuyorum ama insallah olur cok istedigimi gorunce elleri mahkum kabullencekler beni kaybetmek istemezler

Back
X