Ailem erkek arkadaşımı maddi durumundan dolayı istemiyor, sizce ne yapmalıyım?

Günaydın.
Anne 3000 lira maaş alan adamı beğenmemiş ya 10000 lira maaş alan da belki sizi tercih etmeyecek?
Anne bunu hiç düşünmedi sanırım?
ailemin bahsettiği kişi için önemli olan eğitim durumu, o yüzden öyle bir sıkıntı yok ama görüşünce anlaşamayabiliriz tabii ki o ayrı bir durum. o da olmazsa düzgün adamı kaybetmiş olacağım. böyle bir riske gerek var mı yani.

aynen fena değil ama işte ailem hep ablamla kıyasladığı için böyle oluyo. onun eşi avukat durumları da iyi baya. buna rağmen evlenirlen sıkıntı çektiler maddi anlamda. gördün işte daha beteri mi olsun istiyorsun deyip kafamı karıiştırıyorlar :KK43:
ne alakası var ya bu durumda beter olunmaz kı herkesın gelırıne gore gıderı olur cok parası varsa cok para atcek seyler almıslardır benım calıstıgım arkadas var ıkısıde calısıyo karı koca normal hallı evlılıklerının ılk senelerı bıraz sıkıntı cekmıslar bır ıkı sene kadar sonra yavas yavas rayına oturmus hersey o kadar zengınmıs madem avukat nıye sıkıntı cekmısler yanı her evlılıkde ıllakı bı sıkıntı borc olur kı

ne alakası var ya bu durumda beter olunmaz kı herkesın gelırıne gore gıderı olur cok parası varsa cok para atcek seyler almıslardır benım calıstıgım arkadas var ıkısıde calısıyo karı koca normal hallı evlılıklerının ılk senelerı bıraz sıkıntı cekmıslar bır ıkı sene kadar sonra yavas yavas rayına oturmus hersey o kadar zengınmıs madem avukat nıye sıkıntı cekmısler yanı her evlılıkde ıllakı bı sıkıntı borc olur kı
ablamın eşinin ailesi hiçbir şekilde yardım etmedi çünkü o yüzden sıkıntı çektiler ama şimdi çok rahatlar. erkek arkadaşımın ailesinin durumu çok iyi olmasa da onlar az çok yardım ederler, ellerinden geleni yaparlar yani. ben de bunları öne sürüyorum aileme karşı aslında ama işte, anlamak istemiyorlar. madem mantık evliliği yapacaksın, bari maddiyatı iyi olan biriyle olsun diyorlar illa.

diğeriyle de görüşün bir kereden birşey çıkmaz
çünkü ben ailenin ezilmemesinden yanayım
genelde hep haklı çıkıyorlar çünkü

ablamın eşinin ailesi hiçbir şekilde yardım etmedi çünkü o yüzden sıkıntı çektiler ama şimdi çok rahatlar. erkek arkadaşımın ailesinin durumu çok iyi olmasa da onlar az çok yardım ederler, ellerinden geleni yaparlar yani. ben de bunları öne sürüyorum aileme karşı aslında ama işte, anlamak istemiyorlar. madem mantık evliliği yapacaksın, bari maddiyatı iyi olan biriyle olsun diyorlar illa.
o zaman gıt cok zengın bırıyle evlen madem sevmıcen oda ınsan oda ınsan nefes alıyo mu alıyo zengın mı zengın kıvamına getırmıssın sende senın dusuncende tuhaf geldı bana sevıyorum desen desteklıcem madem hıs yok zengın bırını bul

Back
X