Ailem eşimi istemedi.

Huzur05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
2
-5
1
27
Merhaba arkadaslar.ben bi yillik evliyim kacarak evlendim ailem esimi istemedigi icin kacmak zorunda kaldim .esim tek cocuk anne babasi ayri.tum dugun masraflarini esim kredi cekerek karsiladi kayinvalidem emekli maasi aliyor ek olarak serbest calisiyo.kayinpederim tekstille ugrasiyo.ama hic yardimlari dokunmadi.esim dugun ve ev esyalari icin kredi cekti.dugundeki takilarim bile sahteydi gercegini almaya para kalmadi ben de bisey diyemedim.

En iyisini yapmışsın sonuçta seviyosun ve kimsesi yok

Durumlarının olmadığını ve alamayacaklarını açıkça söylemek yerine sahtekarlığa neden başvurmuşlar?
illa bilezik diye tutturacak değildiniz değil mi ?

Yani?

Evet ayrica gelin olarak hic deger gormedigimi hissediyorum .bi evlatlari var ve torun verdim onlara torununa hicbi sey almadilar
bosverin nıye bukadar takıyorsunuz sız ve esınıx yetmıyormu sıze. almasınlar sende takma oldu bıttı

Bizde gidip nikah kıydık evlendik dedik. Bizim iki ailede birbirine düşmanlık ediyor hala. Bize bir çeyrek bile gelmedi vs. 2 olacağına 1 olsun olmazsa 1 de olmasın diyerek kurduk evimizi vs vs. Dertlenmiyorum. Eşimle mutluyum. Kendim seçtim bu durumu. Sanırım sizde bi tatsızlık var eşinizle. Uzun zaman sonra gözünüze battiysa sebebi karı koca ilişkisinden gibi düşünüyorum.

İnsanlar bazen ne kadar acımasız oluyor ya yok kendi hatan, yok bunları düşünmeliydin , yok şimdi mi aklın başına geldi falan. Cahillik işte çocukluk olabilir daha 22 yaşında. Kayın ailesi kendi oğullarını da bu kadar hor görüyorlar mı acaba? Kimbilir belki yaşı kızdan çok daha büyük. O niye bu hataya düştü sadece kızın suçu değil ki bu. Barız yaptığı hatayı kızın yüzüne vuruyorlar horluyorlar. Düğünde takılan sahte takı artık geçmiş gitmiş belli ki oğullarını evlendirecek durumları yoktu henüz ama torunları olmuş artık gelinlerini kabullenememeleri hoş değil tam tersi olan oldu diyip sahip çıkmalılar arkasında durmalılar . Sen yine de saygıda kusur etme konu sahibi. Sabretmekten başka yapacağın bişey yok umarım herşey düzelir.

Başlık ailem eşimi istemedi, konu eşimin ailesi
Siz ailenizle kötü olmayı goze alıp sevdiğiniz ile evlenmişsiniz , şimdi sıra birlikte tum zorluklara göğüs germekte. Boşverin ailesinin size verdiği değeri, altını. Eşinizle mutlu musunuz ,huzurunuz var mı ona bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…