En iyisini yapmışsın sonuçta seviyosun ve kimsesi yokMerhaba arkadaslar.ben bi yillik evliyim kacarak evlendim ailem esimi istemedigi icin kacmak zorunda kaldim .esim tek cocuk anne babasi ayri.tum dugun masraflarini esim kredi cekerek karsiladi kayinvalidem emekli maasi aliyor ek olarak serbest calisiyo.kayinpederim tekstille ugrasiyo.ama hic yardimlari dokunmadi.esim dugun ve ev esyalari icin kredi cekti.dugundeki takilarim bile sahteydi gercegini almaya para kalmadi ben de bisey diyemedim.
Merhaba arkadaslar.ben bi yillik evliyim kacarak evlendim ailem esimi istemedigi icin kacmak zorunda kaldim .esim tek cocuk anne babasi ayri.tum dugun masraflarini esim kredi cekerek karsiladi kayinvalidem emekli maasi aliyor ek olarak serbest calisiyo.kayinpederim calisiyo .ama hic yardimlari dokunmadi.esim dugun ve ev esyalari icin kredi cekti.dugundeki takilarim bile sahteydi gercegini almaya para kalmadi ben de bisey diyemedim.
Evet ayrica gelin olarak hic deger gormedigimi hissediyorum .bi evlatlari var ve torun verdim onlara torununa hicbi sey almadilarKaçarak evlendiniz ve şimdi sahte olduğunu zaten bildiğiniz altınlar mi üzdü sizi..
bosverin nıye bukadar takıyorsunuz sız ve esınıx yetmıyormu sıze. almasınlar sende takma oldu bıttıEvet ayrica gelin olarak hic deger gormedigimi hissediyorum .bi evlatlari var ve torun verdim onlara torununa hicbi sey almadilar
Ya herşey para mı sen kendi ailene bakEvet ayrica gelin olarak hic deger gormedigimi hissediyorum .bi evlatlari var ve torun verdim onlara torununa hicbi sey almadilar
Ee cocukta olmus simdi mi idrak ettin anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?