Farkındaysanız değer görmedim diye belirtmişim kaçın diye örnek göstermemişim işiniz bitmiş prim yapmaya çalışıyorsunuz burası olmamış ama baba evinde de rahat batmışsa bana batmış size bişi olmamış işinize bakın hanımefendi terbiyesizce yorum yapmayın kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Net.
Primmi? Neyin primi? Burda yorumlardan paramı kazanılıyor?
Yorumlarım beğenilmiş, beğenilmemiş umrumda bile değil.
Diyorumki size burayı binlerce genç kız okuyor, bazılarının akılları 10 karış havada. Kaçmayı alternatif olarak gören var. Yıl olmuş nerdeyse 2021 ama hala kaçma olayı bitmemiş. Böyle yazarak örnek olmayın diyorum.
Evet baba evinde rahat batmış. Anne-baba az öteye git dese kıyamet kopar ama elin adamı yerlerde süründürmüş marifetmiş gibi anlatmışsınız. Değer görmemeniz kadar normal ne olabilir. Daha öncede yazdığım gibi, kendi anne-babasını bir çırpıda silebilen birine kimse değer göstermez. Buna eşde dahil! Net.
Merhaba arkadaslar.ben bi yillik evliyim kacarak evlendim ailem esimi istemedigi icin kacmak zorunda kaldim .esim tek cocuk anne babasi ayri.tum dugun masraflarini esim kredi cekerek karsiladi kayinvalidem emekli maasi aliyor ek olarak serbest calisiyo.kayinpederim tekstille ugrasiyo.ama hic yardimlari dokunmadi.esim dugun ve ev esyalari icin kredi cekti.dugundeki takilarim bile sahteydi gercegini almaya para kalmadi ben de bisey diyemedim.
anlatımınız biraz ekaik geldi yazdıklarınız yarımmı kaldı bilemiyorum ama siz çocuktan sonra bi şahlanmışsınız.çocuk verincemi ayrı bir kıymet göreceğinizi düşündünüz.kusura bakmayında bende buna sinir oluyorum.başta susup susup herşeyi baştan o şekilde kabullenip kaçtım gözüyle fazla sesinizi çıkaramadığınız zamanlara inst çocuk oluncamı kendinizi o aileden hissedebildiniz ne yazık.çocuk olunca sesinizi çıkarmaya başlamışsınız altınlar gündeme gelmiş çeyrek takılmadı falan...sana başta değer vermeyenler şimdi çocuk oldu diyemi değer vericekler.kusura bakma o yolu kendin seçmişsin bunlarada katlanıp dertlenmiyceksin.sana kimse bi söz vermemiş kimse şunu bunu yaparız dememiş sen herşeyi göze alarak gitmişsin yapıp yapmamakta gittiğin ailenin vicdanına kalmıştır.neden bunlar şunlar yapılmadı diye geçmişi deşip bişey elde edemezsiniz çünkü kimse yapmak zorunda değildi.sahte altına gelincede bunuda baştan kabul ettin ele güne karşı işte yapılmış görünsün diye.herşeyin bir bedeli var kaçarak zaten bunların olmayacağını hesap etmişsinizdir.