Ailem evlenecegim insan "parasal konular"

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
3 senelik ciddi bi iliskim var ve komsuyuz annesi annemler felan birbirlerini senelerdir taniyor . Sevgilimin ailesinin durumu orta ve sevgiliminde duzenli bir isi yok ama onu cok seviyorum parasi var yada yok diye ayirt etmiyorum ve ben babamla konustum sevdigim evlenmek istedigim biri var tanistirmak istiyorum sizle dedim babam annesini babasini alsin gelsinler dedi ama annem nasil diyim cok paraci davraniyo hani benim zengin birini bulmam lazimmis gibi adam akilli isi yok pisman olcaksin felan hep rencide edici sozler diyo ister iatemez moralim bozuluyo tek annemde degil teyzemlerde annem gibi hep parasi cok yok diye rencide edici cumleler ee ama o benim sevdigim parasi cok yok zengin degil diye vazgececek halimde yok ve bizim durumuzda orta cok iyi degil.
Ben nasil bi yol izlemeliyim hep evde annem teyzemler bi laf sokma durumu yasiyorum?

Neden düzenli bir işi yok? Ev kurmak hiç kolay değil çalışması lazım. Çalışırsa sende calısırsan zaten kimse bişey diyemez. Kazandığımız bize yeter dersin. 3 Gün konuşurlar 5 gün konuşurlar. Gecindiğinizi ve mutlu oldugunuzu gorunce de susarlar.

Neden düzenli bir işi yok?
Bende sizin gibi düşünürdüm ama hakkaten aşkla karın doymuyor para gerek.
Evlilik için birikimi, evlendikten sonra ev geçindirebilecek kadar maaşı var mı?
Siz çalışıyor musunuz?

Rencide edici mi ? Bize neden hep böyle geliyor düzenli bir işi yok diyorsun? Ailen mi bakacak size neden düzenli bir işi yok ?evliliği düşünen bir adam gerekirse hamallık yapar düzenli bir iş sahibi olur .ailelerimiz özellikle Annelerimiz bir çok şeyi görüyor ve gözümüzü açmak istiyor ama biz öyle aşık oluyoruz ki görmüyoruz gerçeği. Evet parası olmalı hatta seni kimseye muhtaç etmemeli bunda çirkin olan bişey yok .sert konuşmak laf sokmak da görelim bazı şeyleri diye .ve emin ol o büyük aşk zamanla zorluklarla karşılaştıkca hele ki çocuğun olunca çok farklı olacak .sevgiline düzenli bir iş edinmesi konusunda baskı yapmalısın. ..

annenler birikmişi olmadığından değil, işsiz olduğundan öyle diyor olmasın?
annengil eşrafıyla aynı fikirdeyim maalesef...

düzenli işi yoksa; ya yaşlarınız çok küçük ya da adam zaten çalışmak taraftarı değil.her ikisi de sıkıntılı..

para mutlu nir evlilik için gerekli ama belirleyici değildir

Ne yazık ki sevgiyle ekmek alınmıyor güzelim.Yani annenler paracı değil sen biraz safsın gerçek dünya da sevince samanlık seyran olmuyor
Ayrıca zenginliği geçtim ama evlenicem diyen adamın düzenli işi olması lazım.Bunu akıl edemeyen biriyle evliliği bi kez daha gözden geçir derim

aynen öyle ekmeğinin peşindeki yargılamak kolay tabi baba parası yerken
kimse kimseyi yargılayabilecek kadar temiz değil .Allah birahane de , genelevde, pavyon da nerde bir kardeşimiz varsa ekmeğinin derdinde onlara yardım etsin bir kurtuluş kapısı açsın. Oturduğumuz yerden ne de güzel yaftaliyoruz insanları. Ah bu insanoğlu ne zalim bir canlı. .

Yasadigimiz sehirde is imkanlari cok kisilti dogru duzgun sigorta veren is bile yok cogu yer asgeri ucret bile vermiyor ve benimkide lise terk lise mezunu degil cogu yerde mezun ariyo o yuzden duzenli is de olmuyor

Cogu is yerleri lise uni mezunu ariyor benimkide ikisininde mezunu degil o yuzden is imkanlari kisiltli duzenli is yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…