- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Sevgilini korumak için ne güzel bahanelerin var ama Annene paraci derken hiç rahatsız olmuyorsun? Lise mezunu olmadan çalışabilecek bir çok iş alanı var.keske kendi Annen hakkında konuşurken de bu kadar korumacı olsan.Cogu is yerleri lise uni mezunu ariyor benimkide ikisininde mezunu degil o yuzden is imkanlari kisiltli duzenli is yok
Cogu is yerleri lise uni mezunu ariyor benimkide ikisininde mezunu degil o yuzden is imkanlari kisiltli duzenli is yok
ee bu adamla yuva kurmayı nasıl göze alıyorsun sen?Yasadigimiz sehirde is imkanlari cok kisilti dogru duzgun sigorta veren is bile yok cogu yer asgeri ucret bile vermiyor ve benimkide lise terk lise mezunu degil cogu yerde mezun ariyo o yuzden duzenli is de olmuyor
Annen ve teyzenler paraci degil seni dusunuyorlar.3 senelik ciddi bi iliskim var ve komsuyuz annesi annemler felan birbirlerini senelerdir taniyor . Sevgilimin ailesinin durumu orta ve sevgiliminde duzenli bir isi yok ama onu cok seviyorum parasi var yada yok diye ayirt etmiyorum ve ben babamla konustum sevdigim evlenmek istedigim biri var tanistirmak istiyorum sizle dedim babam annesini babasini alsin gelsinler dedi ama annem nasil diyim cok paraci davraniyo hani benim zengin birini bulmam lazimmis gibi adam akilli isi yok pisman olcaksin felan hep rencide edici sozler diyo ister iatemez moralim bozuluyo tek annemde degil teyzemlerde annem gibi hep parasi cok yok diye rencide edici cumleler ee ama o benim sevdigim parasi cok yok zengin degil diye vazgececek halimde yok ve bizim durumuzda orta cok iyi degil.
Ben nasil bi yol izlemeliyim hep evde annem teyzemler bi laf sokma durumu yasiyorum?
düzenli işi olmayan adamı ailemın karsısına cıkartmam3 senelik ciddi bi iliskim var ve komsuyuz annesi annemler felan birbirlerini senelerdir taniyor . Sevgilimin ailesinin durumu orta ve sevgiliminde duzenli bir isi yok ama onu cok seviyorum parasi var yada yok diye ayirt etmiyorum ve ben babamla konustum sevdigim evlenmek istedigim biri var tanistirmak istiyorum sizle dedim babam annesini babasini alsin gelsinler dedi ama annem nasil diyim cok paraci davraniyo hani benim zengin birini bulmam lazimmis gibi adam akilli isi yok pisman olcaksin felan hep rencide edici sozler diyo ister iatemez moralim bozuluyo tek annemde degil teyzemlerde annem gibi hep parasi cok yok diye rencide edici cumleler ee ama o benim sevdigim parasi cok yok zengin degil diye vazgececek halimde yok ve bizim durumuzda orta cok iyi degil.
Ben nasil bi yol izlemeliyim hep evde annem teyzemler bi laf sokma durumu yasiyorum?
3 senelik ciddi bi iliskim var ve komsuyuz annesi annemler felan birbirlerini senelerdir taniyor . Sevgilimin ailesinin durumu orta ve sevgiliminde duzenli bir isi yok ama onu cok seviyorum parasi var yada yok diye ayirt etmiyorum ve ben babamla konustum sevdigim evlenmek istedigim biri var tanistirmak istiyorum sizle dedim babam annesini babasini alsin gelsinler dedi ama annem nasil diyim cok paraci davraniyo hani benim zengin birini bulmam lazimmis gibi adam akilli isi yok pisman olcaksin felan hep rencide edici sozler diyo ister iatemez moralim bozuluyo tek annemde degil teyzemlerde annem gibi hep parasi cok yok diye rencide edici cumleler ee ama o benim sevdigim parasi cok yok zengin degil diye vazgececek halimde yok ve bizim durumuzda orta cok iyi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?