• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem evlenmeme karşı geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sepiersa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
137
32
98
Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var :(

Merhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var :(
Siz bu hikayeyi yemeye gönüllü iseniz ne ana baba ne biz sizi ikna edemeyiz.İnsan kaderini kendi belirler,illa uçuruma atlayacağım diyorsanız sizi kimse tutamaz ben ailenize çok üzüldüm ....

Aldatıldıysa boşanıp uzaklaşsaydı. Çocuklar için devam etmişmiş inandınız sizde? Ha tutun ki öyle,ne onursuz bir davranış. Ayrıca Şiddeti makul mu saymamız gerekiyor aldatıldığı için.
Makul görmüyorum tabiki. Bu durumu o da yaşamak istemezdi ama ben yaşadığı her şeyi çocuklarından da dinledim. Şeffaf bir şekilde tüm süreci biliyorum. Ayrılmak istemiş bundan 20 yıl önce. Ama ailesi ve eşi dahil çocuğu çocuk esirgemeye vermeye kalkmışlar. Dolayısıyla o da bir şeylere razı gelmiş

2 çocuğu var, aranızda yaş farkı çok fazla + tüm bunları geçtim eski eşine şiddet uygulayan birisi size de kötü bir tartışma anında şiddet uygular bunun farkında mısınız? Aileniz haklı. Bu adamla evlenirseniz hayatınız zehir zıkkım olur.

Genelleme olacak ama erkekler eğer çok fakir değillerse (çocuğa baktırmak için) aldatan karılarıyla devam edebiliyorlar. Hali vakti yerinde olup da takılan boynuzu kabul eden adam bana mantıklı gelmedi. Tam tersi olmuş olmasın?

Çocuklar anlatilani bilir sadece bilemedim

Aldatıldım diyen erkeklerin çoğu yalan söylüyor. Tamamen yaptığı kötülüklere kılıf uydurmak için söyledikleri bir şey bu. Hepsi papağan gibi aldatılmayı takmışlar ağızlarına. Kadın cinayeti işleyen erkeklerin de ilk lafıdır bu. Sorsanız hepsi aldatıldığı için karısını öldürmüştür. Artık çok klişe oldu bu. Hiçbirine inanmıyorum.

Adam boşanma döneminde sizle beraber miydi?
Nasıl destek oldunuz orayı anlayamadım

evlilik sadece kalple karar verilecek bir iş değilmiş ben onu anladım. Kalp bazı gerçeklere kör oluyor çünkü. Hayat senin hayatın ama ben ailenin tepkisini normal buldum. Yaş farkı hadi neyse diyorum,ama 2 çocuk. Ne bileyim. Çok uçurum geldi. Yaşayabileceğin sorunları iyi düşün. Neticede ailende senin iyi olmanı istiyorlar.

2 çocuğu var, aranızda yaş farkı çok fazla + tüm bunları geçtim eski eşine şiddet uygulayan birisi size de kötü bir tartışma anında şiddet uygular bunun farkında mısınız? Aileniz haklı. Bu adamla evlenirseniz hayatınız zehir zıkkım gibi olur.
Evet yaşadığım her şeyin farkındayım. 5 yıl evli kaldım ve tek bir kavga ile boşandım. Kavga sebebi ise benim dışımda gelişen eşim tarafından bahaneyle çıkarılmış ve ailesinin baskısıyla büyümüş sebeplerdi. Ailesi annesi için evliliğini bitirdi ki ortada bir sebep bile yoktu. 3 yıldır bu ilişkinin içindeyim. Bir saygısızlık görsem aksi bir durum sezsem zaten ben istemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X