- 19 Ekim 2022
- 2.464
- 6.699
- 108
- 30
Şimdiki durumunuzdan bahsediyorum ben.Bile bile lades demedim ama 5 sene sonra sebepsiz bir şekilde ayrıldım. Hayat bu. Herkesin imtihanı farklı ve kimse başına ne gelir bilemez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiki durumunuzdan bahsediyorum ben.Bile bile lades demedim ama 5 sene sonra sebepsiz bir şekilde ayrıldım. Hayat bu. Herkesin imtihanı farklı ve kimse başına ne gelir bilemez.
Huzurla değil elbette. Diyorum ya zaten kadın o süreçte çocuklarına annelik dahi yapmamış. Her yaz köye gitmiş diğer zamanlar da çok fazla konuşmayarak .. kısaca günleri ayları susarak geçirmişler. Ama dinlediğim ve gördüğüm de şu ki. Adam yaşadığı şeylere rağmen bir şeyleri hazmedip kutlu olmaya çalışmış. En küçğk örneği anlatayım size. Bi piknik organize edilmiş ama kadın gelmemiş. Çocuklar babaları üzülmesin diye annem hastalandı demişler. Bu size yalan ya da hikaye gelebilir ama dediğim hibi ben bir çoğunu çocuklardan dinledim.Aldatilinca siddet gosterecek kadar coşan bir adam daha sonrasinda huzurla devam mi etmiş evliligine? (20 yil?)
Artık öyle bir düşüncem yok. Ve evet. Çocuk düşünüyorken eşimden ayrıldım. Gerçekten bazen insan istemediği ya da aklımın ucundan geçmeyen şeyler yaşayabiliyor. Şiddeti bende asla onaylamıyorum ama yaşadığım şeylere bakınca onun yaşadığı duyguları anlıyorum. ve onun yaşadığı pişmanlığı da gördüğüm için onunlayım.
Farkettim. Bende geçmişteki yaşantımla örnek verdim. Parmakla gösterilen bir çiftken boşanmamızda benim tüm mücadeleme rağmen biten bir evliliğim oldu. Ve evet. İmtihanım buymuş dedim sonunda.Şimdiki durumunuzdan bahsediyorum ben.
Destek istemeni çok iyi anlıyorum. Kimsenin seni tam olarak anlamadığının da farkındayım.Ben yargılanmak için değil yardım istemek için konu açmıştım. O adamın yaptığından memnun olduğunu belirtmedim. Herkesin başına her şey gelebiliyor. Çocuğu olması problem değil benim için. Öyle ki bu hayatta en mutlu evlilik benimkiydi ama bir kavga ve bahanelerle bir günde ayrıldım. Detay çok vermedim verevileceğim bir mecra da değil zaten. Sadece destek istemiştim
Savunmakla alakası yok. Olanı anlatıyorum. Her şeye rağmen seviyorum ayrıca. Bunun içinde kimseye hesap verecek değilimYav siz neyin kafasını yaşıyorsun böyle? Adam kadına şiddet uygulamış siz sırf onunla evlenebilmek için onu anlamıyorum diyecek kadar kendinizi kaybetmişsiniz. Her şeye anlamsız bir savunmanız var.
Tamam, gidin aşkınızı yaşayın o zaman. Sizi tutan ne ? Aileniz bu adamla olursanız onları yok saymanızı mı istedi, sorun bu mu ?Savunmakla alakası yok. Olanı anlatıyorum. Her şeye rağmen seviyorum ayrıca. Bunun içinde kimseye hesap verecek değilim
Teşekkür ederim gerçekten. Bende her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Aileme bile ben söylemeyi planlarken benim dahilim dışında öğrendiler. Her şey bambaşka ilerledi. Zamana bıraktım ama bazen çok çıkmazda hissediyorum. Ve birinin beni anlaması dinlemesine ihtiyacım var sadece. Hepsi buDestek istemeni çok iyi anlıyorum. Kimsenin seni tam olarak anlamadığının da farkındayım.
Yeniden elbette evleneceksin, ama bence biraz erken davranıyorsun. Her şeyin kendi zamanı var ve ben sadece senin iyiliğini düşündüğüm için böyle hissediyorum.
Şiddet geçmişi olan bir insanın değişmesi kolay değildir, o yüzden temkinli olman iyi olur Ailenin seni düşünmesi kadar doğal ve değerli bir şey olamaz, sonuçta onlar senin ailen ve seni korumak isterler. Bu arada,
Şu anda çocuk konusu sana sorun gibi görünmeyebilir, ama çocuklar büyüdükçe sorumlulukları da artıyor bunu zamanla daha iyi anlayacaksın.
Ailen sana yol göstermeye çalışır, büyüklerin tecrübeleri bazen bize farklı bakış açıları kazandırır. Sen de o yolda ister ilerlersin ister başka bir yön seçersin… sonuçta herkes kendi kararını kendi verir ve bedelini de kendi öder. Umarim kendin icin en iyi karari verirsin![]()
Senin 1 boşanma aklını başına getirmeye yetmemiş belli kiMerhaba herkese. Ben 34 yaşındayım. 3 yıl önce boşandım. Aynı dönemde biriyle tanıştım ve hala devam eden bir ilişkimiz var. O 43 yaşında, 2 çocuk babası. Daha önce aldatılmış ve bu sebeple eşine şiddet uygulamış. Evliliği çocuklar için devam etmiş fakat durum tekrarlanınca çocuklar büyüdüğü için boşanmış. Boşanma sürecinde birbirimize destek olduk, beraber ayağa kalktık diyebilirim. Sonunda ailem bu durumu duydu. Tabiki çok karşı çıktılar ama beklemediğim kadar çok. Bana tercih yapmamı söylediler. Bende durumu hafifletmek için ayrıldığımı söyledim. Hala beraberiz ve aileme konusunu dahi açamıyorum. Şüphelendiklerinde bile haklarını helal etmemeler, ölürüz biteriz rezil oluruz demeler. Herkes şu an çok karşı ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yaşta kaçmak ya da ailemi çiğnemek de istemiyorum. Onları nasıl ikna edebilirim bi akla ihtiyacım var![]()
Evet. Tam olarak sorun bu. Ama sizden tavsiye beklemek hataymış.Tamam, gidin aşkınızı yaşayın o zaman. Sizi tutan ne ? Aileniz bu adamla olursanız onları yok saymanızı mı istedi, sorun bu mu ?
Yani bayagı kara melekmis bu kadin.Huzurla değil elbette. Diyorum ya zaten kadın o süreçte çocuklarına annelik dahi yapmamış. Her yaz köye gitmiş diğer zamanlar da çok fazla konuşmayarak .. kısaca günleri ayları susarak geçirmişler. Ama dinlediğim ve gördüğüm de şu ki. Adam yaşadığı şeylere rağmen bir şeyleri hazmedip kutlu olmaya çalışmış. En küçğk örneği anlatayım size. Bi piknik organize edilmiş ama kadın gelmemiş. Çocuklar babaları üzülmesin diye annem hastalandı demişler. Bu size yalan ya da hikaye gelebilir ama dediğim hibi ben bir çoğunu çocuklardan dinledim.
Savunmakla alakası yok. Olanı anlatıyorum. Her şeye rağmen seviyorum ayrıca. Bunun içinde kimseye hesap verecek değilim
Tamam, gidin aşkınızı yaşayın o zaman. Sizi tutan ne ? Aileniz bu adamla olursanız onları yok saymanızı mı istedi, sorun bu mu ?
Evet. Tam olarak sorun bu. Ama sizden tavsiye beklemek hataymış.
Sizi gerçekliğine inandırmak zorunda değilim. Ben yaşadığım durumun ne derece gerçek olduğunum farkında ve bilincindeyim. Ve yaşanan şeyleri de görüyor ve tanık oluyorum. Kızına sevgilin var mı cinsel organını gördün mü diyerek kendi sevgilisini anlatan bir anneden bahsediyorum. Ama maalesef ki detaya inmek gerekiyor değil mi empati yapabilmeniz için. Kara mı bilmem ama melek olmadığı net.Yani bayagı kara melekmis bu kadin.
Ben 4 yasindaki cocugun babasi icin yalan soyledigine, anasini kotuledigine sahit olmus biri olarak ve hatta babasina "amca" diye seslendigine sahit olmus biri olarak sunu diyebilirim, cok buyuk kandiriliyorsunuz.
Yani kadin aldatti, ustune bu aile bireylerini hic ama hic sallamadi, zerre pismanlik duymadi, kara melegi mumla aratti, oyle mi?
Ve sizin siddet uygulamis sevgili mustakbel zevciniz bunlara hep tahammul etti.
Sahane bir adam kaçırmayin derim, bu devirde evliya bulmak kolay degil.
Bizim tanıdığımız bir kadın vardı böyle. Yıllarca sayısız kez aldatıldı, bu sefer kadın da gönlünü birisine kaptırdı ve adam onu şak diye boşadı. Gerçekten aldatılmış iyi bir genç adam tanıyorum, ben aldatıldım diye alnında yazıyla dolaşmıyor, sessizce boşandı adam. Bu adamın bunu söylemesi bile(çocukları var) garip.20 yıl önce olmuş olay, adam 43 yaşında kızı nasıl şahit oluyor anlamadim
Belki adam yaptı yaptı kadın da bıktı kendisine birini buldu?
Teşekkür ederimSenin 1 boşanma aklını başına getirmeye yetmemiş belli ki
Ben elbette gerçekliğine inanmak zorunda degilim.Sizi gerçekliğine inandırmak zorunda değilim. Ben yaşadığım durumun ne derece gerçek olduğunum farkında ve bilincindeyim. Ve yaşanan şeyleri de görüyor ve tanık oluyorum. Kızına sevgilin var mı cinsel organını gördün mü diyerek kendi sevgilisini anlatan bir anneden bahsediyorum. Ama maalesef ki detaya inmek gerekiyor değil mi empati yapabilmeniz için. Kara mı bilmem ama melek olmadığı net.
Bizim tanıdığımız bir kadın vardı böyle. Yıllarca sayısız kez aldatıldı, bu sefer kadın da gönlünü birisine kaptırdı ve adam onu şak diye boşadı. Gerçekten aldatılmış iyi bir genç adam tanıyorum, ben aldatıldım diye alnında yazıyla dolaşmıyor, sessizce boşandı adam. Bu adamın bunu söylemesi bile(çocukları var) garip.
Zaten aldatıldığını adamdan öğrenmedim ki ben. İlk önce kızı anlattı. Bana ilk etapta bambaşka bir şey anlatmıştı bunu kendine yediremediği için. Ama ben olanı anlatınca savunuyor oluyorum maalesef.