Ailem Evlilik İsteğime Karşı Çıkıyor

Merhaba,

32 yaşındayım ve benden 10 yaş büyük biri ile evlenmek istiyorum. Şu an bir işim ve iyi bir kariyerim var. Evlenmek istediğim kişi de iyi okullarda okumuş, iyi bir kariyeri var fakat evden çalışıyor. Ailem yaş farkı ve mesleği yüzünden karşı çıkıyor. Onları karşıma almak da istemiyorum. Biz bir aydır beraberiz ve ekim gibi evlenmek istiyoruz. Aileme söyleyeli 3 gün oldu. Babam; bizce olmaz ama son karar senin tabi diyor. Annemse şiddetle karşı çıkıyor. Yolda görürse döveceğini söylüyor. Bana da sütünü helal etmeyeceğini söyledi bu sabah.

Ne yapmam gerekiyor?

Ben kararım konusunda eminim ve seviyorum. Yardım!

tamam da neden istemıyorlar? yaş farkı desem sen 20 o 30 değil ki.... oyle abes bır fark yok yanı....ikinizde aklı başında olacak yaşlardasınız
evden çalışıyor derken? ne iş yapıyo..işi mi bahane ediyorlar açıklar mısın bıraz

tamam da neden istemıyorlar? yaş farkı desem sen 20 o 30 değil ki.... oyle abes bır fark yok yanı....ikinizde aklı başında olacak yaşlardasınız
evden çalışıyor derken? ne iş yapıyo..işi mi bahane ediyorlar açıklar mısın bıraz

Senarist kendisi.Dolayısıyla evden çalışıyor.Şu an karşı çıktıkları tek şey onun 42 yaşında olması ve meslek olarak benim mesleğime uygun olmaması. Ben de akademisyenim. Biz bu adamı nereden sorup soruşturacağız dediler. Hiç tanışmadılar bile.

Annem çok baskıcı olabiliyor. Ve önümüzdeki dönemde onunla mücadele etmek çok yorucu olacak. Bu inatları kırılacak mı acaba, ben mi çok acele ediyorum?

Ah bu aileler niye istediği tercihi yapmalarına karşı çıkarlar ki....
Rahat bıraksalar çocuklarını....nefret ediyorum,baskıcı ailelerden.....

anneler gercekten bazen ck baskıcı oluyor aynı durum bende de var hasta oldum tedavı goruyorum ama nuh dıyor peygamber demıyor acımıyor

Back
X