Ailem geç dönmeme izin vermiyor

meleksan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
11
-10
1
25
Merhabalarrr. Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Derdim ailemin geç saatte eve dönmeme izin vermemesi. Yaşıtlarımda çoğunlukla böyle bir dert yok. Sizin için dert olmayabilir ama konuştuğum kişi işten geç çıkıyor tatili de neredeyse yok denilebilir. Denizli'de hareketli bir yerde oturuyoruz ve özellikle yazın gece 3'e kadar insanlar dışarıda oluyo. Çocukla 9-10 gibi buluştuk desek 1-2 saat görüyorum en fazla e oda yetmiyor... Her gün o saatte çıkayım demiyorum ama haftada 2-3 görüşüyoruz ve annem aramaya başlıyor geçen eve 11.30da geldim diye işitmediğim laf kalmadı. İyiliğim için olduğunun farkındayım ama küçükde değilim artık... Tehlikeli bir yerde değiliz en geç 1de dönsem eve oda yetecek. Dolayısıyla artık yalana başlamak zorunda kaldım ve ne yalan söyleyeceğimi de bilemiyorum... Bu konuda çözümü olabilecek biri varsa çok iyi olur size güveniyorum

Bence azarlar icin kulak pamuğu daha iyi olacaktir yalan söylemek yerine azarlamaktan bıktım sen gec gelmekten bikmadin diyecek bir vakit gelecek anneniz ve alısacaktır..
Ya keşke sadece azarla kalsa. Gereksiz bir telaş yapıyolar adam öldürmüşüm gibi muamele görüyorum... Babamın suratını görseniz keşke çok uzuyor beni bu durum

neden 9-10 gibi görüşüyorsunuz? daha erken neden olmuyor? hafta sonu çalışıyor musunuz?

ne yaparsanız yapın ama aileye yalan söylemeyin, ipin ucu kaçtığı için güvenleri yerle bir oluyor ve telafisi ömür boyu geri getirilemiyor. başka alternatifler bulun ama ailenize yalan söylemeyin.

ne yaparsanız yapın ama aileye yalan söylemeyin, ipin ucu kaçtığı için güvenleri yerle bir oluyor ve telafisi ömür boyu geri getirilemiyor. başka alternatifler bulun ama ailenize yalan söylemeyin.
Doğru fakat son çare bunu bıraktılar bana başka alternatif düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum......

Peki ise kaçta gidiyor sevgiliniz? Sabahları buluşup kahvaltı yapabilirsiniz mesela o ise gidene kadar görüşebilirsiniz.
Onun dışında ailenizi çok haksız bulmadım hala onlarla yaşıyorsunız eve geç gelmenizi dert etmeleri normal.
Yani akşam ezanında evde ol gibi bı durum yok sonuçta 11.30 evet geç bir saat.
Üzgünüm ama yalan dolanla bı yere kadar.
Sevgiliniz iş saatlerini vs ayarlayabilir ayrıca o nasil is yahu hiç tatili falan yok .

O nasıl mesai saatleri ya üzüldüm buluştuğunuz kişiye . Bence bi çözümü yok ya anneniz bir anda aydınlanmayacağına göre .

Doğru fakat son çare bunu bıraktılar bana başka alternatif düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum......
Yalan söylemek çare falan değil, ya alternatif bulacaksiniz ya da kendi evinizi hayatınızı kurana kadar saygı göstereceksiniz, yalanın telafisi ömür yoktur tekrar söylüyorum..

O işler öyle olmuyor yani ayarlayabilir gibi düşünceler elde patlıyor genelde. Benim geçen sene bi flörtüm vardı üstelik çömez falan da değildi yönetici pozisyonundaydı ama asla hafta sonu izin kullanamazdı ve işten çıkışı en erken 22 idi. Sabahları geç giderdi ama ben de çalıştığım için denk gelemezdik. Sonra ayrıldık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…