Ben genç bir kızım ama ailem o kadar katı ki bir genç kız gibi davranma izin vermiyorlar. Bu yaşıma kadar bir kere makyaj yapmama süslenmeme bakım yapmama izin vermediler ya da laf soktular, söylendiler, ima yaptılar veya tehdit ettiler. Kendimi bu yüzden hiç beğenemiyorum. Makyaj yapamıyorum. Daha yeni kendime bı hevesle eyeliner aldım diye annemin yüzü 5 karış düştü tüm gün sinirle nefretle davrandı bana. İçimde heves falan da kalmadı. Bu yüzden yüzüme hiç makyaj bile yapamıyorum bakım bile yapamıyorum. Sadece her gün yüzümü yıkar dişimi fircalarim. Beni zamanında zorla kapattıkları için şimdi saclarimdan da nefret ediyorum en yakın zamanda saçlarımı kazıyacağim. Artık tümüyle erkek gibi davranicam çünkü artık içimde kız gibi davranma hevesi bırakmadılar. Saclarimin omzuna duşmesinden bile nefret ediyorum. Normalde yasitlarim upuzun saçlarıyla çok mutlu olurken ben saçlarimdan iğreniyorum. Daha fazla bu saçla duramam. Bende makyaj yapmak istiyorum ama makyaj yapınca evde kıyamet kopmasını oruspu damgası yemeyi istemiyorum. Bende bakım yapmak istiyorum ama bakım yapınca senin sevgilinim var diye imalar yapıp günümü zehir etmelerini istemiyorum. Sonra neden bakımsızsin diye beni azarlıyorlar. Bu kadar uzun yazdığım için özür dilerim.