- 10 Ekim 2014
- 32.671
- 146.969
- 798
Bugünlerde açılan konulardaki konu sahibinin ilk mesajını okuduktan sonra , konu sahibinin daha önce açılan konularına bakınca yanılmadığımı görmek beni aslında mutlu etmesi gerekirken üzüyor.
Şimdi konu sahibi açtığınız bir önceki konunuzu yukarıda alıntıladım.
Bulaşıkları yıkamadığınız için beddua eden bir anneniz varken , kardeşiniz için o erkek diyip ayrım gözeten bir anneniz varken , kendisi ile babanızın ayrı yaşamasının sorumluluğunu size yükleyen bir anneniz varken , sizi düşündüğü için değil sizi para kaynağı olarak gören bir anneniz varken , bunca olan şeyden sonra nişanlı ailesi için kültürsüzlükten mi dem vuruyor anneniz. Gerçekten pes dedirten bir anneniz var. Normalde kız ailesi ya erkekte çok büyük bir durum saptar istemez ya da ailede . Ama annenizin gördüğü olumsuz bir şey yok ki . Bence eş ailesi sorması gerekli bu soruları nişanlınıza. Siz annenizi bu konuda dinlemeyin. (Gerçekten olumsuz bir durum gördü ise o ayrı)
Bi de aydın olsalar vs demiş ailesi.

Uyenin buraya koydugu konunuzu okudum ve ailenizin derdi aydinlik filan değil para, ayni nişanlinizin parasi olsa hiç kultur farki filan kariştirmazdi aileniz.

Uzman çavuş yani ailem genel anlamda aydın bir aile olsa vs dediler