• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem guvenmıyor?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
3
33
Oncekı konuma denk gelmisseniz bilirsiniz yinede kisaca ozetleyeyim , ailem asiri dindar baskici ve sevgilimle iliskiye girdigimi ogrendi ,ozel universtede okuyordum almakla tehdit ediyorlardi , neyseki bu kararlarindan vazgeçtiler, sıkıntı su , artik uniden bile babam aliyor beni (okul cok yakin olmasina ragmen )hic bi sekil de arkadaslarimla aktiviteye izin verilmiyor , hatta bi kere kiz arkadasim cagirdi ders calşsalim kafede diye mesaji gostermeme ragmen inanmadi, dolayisiyla sevgilimle de gezemiyorum hicbi aktivitem de yok robot gibi okuldan eve geliyorum , sevgilimde anlayisli fakat icten ice caninin sıkıldıgını goruyorum sonucta benle vakit gecirmek istiyor , kisaca ailemin guvenını nasil kazanirim , is hayatina atilinca rahatlarsin demeyin bende biliyorum ama o zamana kadar rovot gibi yasayamamki

Oncekı konuma denk gelmisseniz bilirsiniz yinede kisaca ozetleyeyim , ailem asiri dindar baskici ve sevgilimle iliskiye girdigimi ogrendi ,ozel universtede okuyordum almakla tehdit ediyorlardi , neyseki bu kararlarindan vazgeçtiler, sıkıntı su , artik uniden bile babam aliyor beni (okul cok yakin olmasina ragmen )hic bi sekil de arkadaslarimla aktiviteye izin verilmiyor , hatta bi kere kiz arkadasim cagirdi ders calşsalim kafede diye mesaji gostermeme ragmen inanmadi, dolayisiyla sevgilimle de gezemiyorum hicbi aktivitem de yok robot gibi okuldan eve geliyorum , sevgilimde anlayisli fakat icten ice caninin sıkıldıgını goruyorum sonucta benle vakit gecirmek istiyor , kisaca ailemin guvenını nasil kazanirim , is hayatina atilinca rahatlarsin demeyin bende biliyorum ama o zamana kadar rovot gibi yasayamamki
O zaman doğru adımlar atsaydın. İnsanların güvenini kırmasaydın. Beklersin şimdi düzelene kadar. Ne yapabilirsin ki? Güven öyle kolay geri gelmez.

O zaman doğru adımlar atsaydın. İnsanların güvenini kırmasaydın. Beklersin şimdi düzelene kadar. Ne yapabilirsin ki? Güven öyle kolay geri gelmez.
Pardon da neyş yanlis yapmisim tam olarak? Sevgilimle iliskiye girmem kotu birsey mi sence ki yasimda kucuk degil farkindaysaniz

Pardon da neyş yanlis yapmisim tam olarak? Sevgilimle iliskiye girmem kotu birsey mi sence ki yasimda kucuk degil farkindaysaniz
Asla, kiminle nasıl yaşamak isterseniz o sizin tercihiniz. Doğrusu yanlışı yok bu gibi konuların. İnsan mutluysa gerisi önemli değil. Ama aileniz bu derece tepki veriyor ise vardır bir sebebi?

Asla, kiminle nasıl yaşamak isterseniz o sizin tercihiniz. Doğrusu yanlışı yok bu gibi konuların. İnsan mutluysa gerisi önemli değil. Ama aileniz bu derece tepki veriyor ise vardır bir sebebi?
Bu kadar tepki vermelerinin sebebi dini gorusleri, asiri baglilar ben insncıma o kadar baglı degilim ki biliyorlar bunu , hatta benımde onlar gibi olmam icin ugrasiyorlar iste,

Bu kadar tepki vermelerinin sebebi dini gorusleri, asiri baglilar ben insncıma o kadar baglı degilim ki biliyorlar bunu , hatta benımde onlar gibi olmam icin ugrasiyorlar iste,
Böyle bir ailenin sana böyle tepki vermesi çok normal. Onlarda üzülmüş öyle ya da böyle. Hala sadece kendini düşünüyor olman garip geldi bana. Birazda onların açısından bak. Kaçıncı sınıftasın inşallah yakındır mezun olman. Ne zamanki kendi ayaklarının üzerinde durursun ancak o zaman bırakırlarsa tabi o zaman rahat edersin. O zamana kadar bir yolu olduğunu düşünmüyorum.

Yasiniz küçük değilse hayatınızı kendiniz kazanın ayri eve çıkın.Babanizin cebizie koyduğu parayla yaşıyorsunuz.Artik bu forumda anne babam çok dindar yobaz lafları beni çok kızdırıyor .Babasi para vermese annesi yemeğini yapmasa 1 hafta yasayamayacak insanlar anne babaya laf söylüyor. O baba anneni yerinde asla olmayı istemezdim .Şu hayat pahalılığı da kizini dünya para vererek özel unide okut. Kızın dönüp Sana yobaz baskıcı etiketi yapıştırsin

Yasiniz küçük değilse hayatınızı kendiniz kazanın ayri eve çıkın.Babanizin cebizie koyduğu parayla yaşıyorsunuz.Artik bu forumda anne babam çok dindar yobaz lafları beni çok kızdırıyor .Babasi para vermese annesi yemeğini yapmasa 1 hafta yasayamayacak insanlar anne babaya laf söylüyor. O baba anneni yerinde asla olmayı istemezdim .Şu hayat pahalılığı da kizini dünya para vererek özel unide okut. Kızın dönüp Sana yobaz baskıcı etiketi yapıştırsin
Altına imzamı atarım 👌🏻

Bu denli baskıcı bir aileye sahip olup sevgili konusunda bu kadar cesaretli davranan kızlara her daim şaşırmışımdır. Evet, yaşın küçük değil fakat öğrencisin ve ailenle yaşıyorsun. 30 yaşında olmana rağmen 20 yaşındaki bir kız hayatına sahipsin şu an için. Kendi ayakların üzerinde durduğunda istediğini yapmak daha mantıklı olurdu.

Sizin okul online eğitime geçmedi mi? 😄

Ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum ama annenizi yalanlayamadınız mı? Sonuçta ilişkiye girdiğiniz alnınızda yazmıyor. "Olmadı öyle şey, bana bunu nasıl yakıştırırsınız, beni siz emek vererek yetiştirdiniz size asla bunu yapmam" diyerek üste çıkabilirdin.

Sizin okul online eğitime geçmedi mi? 😄

Ben sizin eski konunuzu hatırlıyorum ama annenizi yalanlayamadınız mı? Sonuçta ilişkiye girdiğiniz alnınızda yazmıyor. "Olmadı öyle şey, bana bunu nasıl yakıştırırsınız, beni siz emek vererek yetiştirdiniz size asla bunu yapmam" diyerek üste çıkabilirdin.
Ya begüm sana ve fikirlerine bayılıyorum 🧿😆

Valla müthişsin kardeş tam demek istediklerimi yazmışsınız aile evlilik dışı bebek olmasın diye de kızın başında okula gidiyor

Ayrıca besle kargayı oysun gözünü de ayrı bir ekleme

Su an ailenizle yaşıyorsunuz. Özel üniversitede okutuyorlar maddi olarak onlara bağımlısın. Maddi bağımsızlığını kazanana kadar yapacak bir şeyin yok. Başka şehirde bir devlet ünisine yatay geçiş yapacak puanın varsa onu dene derim.

Elbette okunanın yaşı olmaz ancak , 30 yaşında , ailenize bagımlı ,özel üniversitede kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan bir bireyseniz biraz da ailenizin kurallarına göre yaşamaya boyun eğmek zorundasınız.Kendi istediğiniz gibi bir hayat sürmek istiyorsanız kendi bağımsızlığınızı kazanmanız gerekir.Sizi hiç üzmek istemem ama özel sektör çok çok acımasız okulunuz bitse bile.Öyle çıktım ,iş buldum ,hayatımı yaşarım gibi bir durum maalesef pek söz konusu değil.Biraz daha ailenize göre ılımlı yaşayabilirsiniz en azından onların boyunduruğu altındayken.

Son düzenleme:
Ne yapmalarını beklerdin??? anlayışlıysa kusura bakmasın da seviyorsa da bi gelsin tanışsın ailesiyle birlikte madem ailen böyle davranıyor tamam beden senin ama bazen sonuçlarına katlanmak lazım

Back
X