Yaşantımı görseniz hak verirdiniz memur gibi düzenli ama arada insan istiyor çıkmak gezmek bu yaşıma kadar bilmedim ben hiç.Allah tan uçlarda yaşamıyorsunuz. Ben de üç kız annesi olarak 9 değil, 7 derdim.
Kadın 30 yaşında yalnızAllah tan uçlarda yaşamıyorsunuz. Ben de üç kız annesi olarak 9 değil, 7 derdim.
Bence biraz var. Örneğin sevgilisi demez mi gel hayatım bu akşam bir restauranta gidelim bir yemek yiyelim?Sevgilinizin olmamasının gece çıkmamakla bir alakası yok bence. Bunun ona bağlamayın.
Akşam 9 'a kadar da yenir o yemek, yeter ki gerçekten birlikte olunmak istensin.Bence biraz var. Örneğin sevgilisi demez mi gel hayatım bu akşam bir restauranta gidelim bir yemek yiyelim?
Hiç kimse dışarı çıkamayan insanı istemiyor ki çocuk gibi diyorlarSevgilinizin olmamasının gece çıkmamakla bir alakası yok bence. Bunun ona bağlamayın.
Çevrenizle alakalı bir durum demek ki, birşey diyemeyeceğim o yüzden.Hiç kimse dışarı çıkamayan insanı istemiyor ki çocuk gibi diyorlar
Kesinlikle haklısınız. Peki niye böyle yapıyor aileniz hiç konuştunuz mu?Hiç kimse dışarı çıkamayan insanı istemiyor ki çocuk gibi diyorlar
Büyük şehirlerde genelde böyle bu durum ama hemen hemen herkes gece dışarı çıkıyor.Çevrenizle alakalı bir durum demek ki, birşey diyemeyeceğim o yüzden.
Biraz korumacılık biraz dindarlık işte ikisi birleşince böyle oluyor ailem küçük bir şehirde yetişmiş çocuklukları vs orada geçmiş şuan yaşadığımız şehir benim çevrem özellikle çok farklı onlardan.Kesinlikle haklısınız. Peki niye böyle yapıyor aileniz hiç konuştunuz mu?
Boyle dusunmeyin . Benimde ailem sizin ki gibi cok baskici 8-9 oldu mu hemen mesaj atmalar , aramalar baslar eve gel diye. Benim sevgilim ingiliz (avrupalilar bizden daha rahat diye ozellikle belirtiyorum) ama cok saygi duyuyor ve cocuk gibi vs diye dalga gecmedi hic.Hiç kimse dışarı çıkamayan insanı istemiyor ki çocuk gibi diyorlar
Benim ailemde bu saat konusunda çok baskıcıydı. İlk evliliğimin en büyük sebebi buydu biliyor musun ?Kadın 30 yaşında yalnız
Doğrudur, dedim ya çevreyle alakalı bir durum ve yaşam tarzıyla. Bende İstanbul'da yaşıyorum. Sevgilisi olan bir çok arkadaşım, kuzenim var, büyük çoğunluğunun gece dışarı çıkma alışkanlığı yok ve bu sorun olmuyor onlar için.Büyük şehirlerde genelde böyle bu durum ama hemen hemen herkes gece dışarı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?