Ailem her şeyime karışıyor bıktım.

Benimde öyle gece hayatim olmuyordu. Yani barlarda gezmiyordum fakat restorana git, cafeye git yinede gece 12-1'de eve geliyordum. Cok nadiren daha geç. Annemler mesaj bile yollamiyordu cünkü bana güveniyorlardi.

Ondan dolayi saat 9 banada çok erken geliyor. Hani ne yalan söyleyim, birak sevgili, bu modda olan bir kiz arkadas ile zaman ile uzaklasirdim. Sadece gün içinde bulusabilmek, hep bir sinirlar olmasi zaman ile bunaltici oluyor.

Tamda beni anlamışsınız aynen bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek bu

Söylediğiniz çok mantıklı kademe kademe diyordunuz fakat ailemin durumu traji komik eskiden işten 6 da çıkıyorum 7 olmadan ışınlanıp evde olmamı istiyorlardı şuan hafta içi her akşam çıkıyorum spora gidiyorum 10 buçuk 11 gibi geliyorum eve söyleniyor babam ona bile başıma gelecekleri sayıyor dışarıda daha bugün bir nutuk çekti bizimkilerin kafa yapısını değiştirmek çok zor.

Vallahi ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama evine uzak yerde ev bul ve taşın. Sen tek çocuk musun? Ben de tek çocuğum da izin versem benimkilerde de vardı o potansiyel.

Vallahi ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama evine uzak yerde ev bul ve taşın. Sen tek çocuk musun? Ben de tek çocuğum da izin versem benimkilerde de vardı o potansiyel.
Hayır birde erkek kardeşim var ayrı ev olayını bende düşünüyorum.

Aslında olabilir bunu ciddi anlamda hiç düşünmedim ama izin vermezler biliyorum .
sorunun kaynağı bu cümlede zaten.ekonomik özgürlüğü olan 30 yaşına gelmiş kadınsın.izin almak sende psikolojik baskıya dönüşmüş."arkadaşımla program yaptık" , kullanman gereken cümle buydu.

30 yasindasiniz. Boyle bir yasta kisitlanmak hic hos bir durum degil. Ev babaniza ait oldugu icin muhtemelen kendi kurallarini da size dayatiyor. Benim evim benim kurallarim gibi. Ayri bir eve cikmaniz tek care gibi gorunuyor. Gece saat 1 Turkiye'de eve gelmek icin guvenli bir saat gibi de gelmiyor bana. 11 yine normal. Ama kendi duzeninizi kurmanizdan baska care yok. Yine de saat 9a kadar cok seyler yapilabilir. Gununuzu iyi planlamaniz yeterli.

Aileniz sizi korumaya çalışıyor kendilerince haklı olarak çünkü evlenmediğinz sürece onlar sizden sorumlu yaşınız kaç olursa olsun onlar öyle hisseder size veya başkasına saçma veya çocuk muamelesi yapılıyor gibi gelebilir ama onların duyguları başka işte

Napablirm derseniz aklıma evlenmekten başka fikir gelmiyor

Ceksin işte, o şekilde rahatliyor, seni koruduğunu saniyor. Aileni değistiremezsin ama kendini değistirebilirsin. Babana nutuk çektiğinde he he de ve konuyu ufaktan değiştir. Sonra yine bildiğini oku.

Bak kiziyorlar ama birşey yapmiyorlar, sporuna gidebilirsin. Aynisini gezmen içinde yap.

Evet bende her gece geç geleyim demiyorum ama arada bir güvendiğim insanlarla çıkmama müsade edilse keşke. İşten 6 da çıkıyorum bunun bir saati de trafik bana kalıyor 2 saat :)

Zaten öyle yapıyorum he deyip geçiyorum sınırlarımı zorlamalıyım sanırım biraz daha.

Evet bende her gece geç geleyim demiyorum ama arada bir güvendiğim insanlarla çıkmama müsade edilse keşke. İşten 6 da çıkıyorum bunun bir saati de trafik bana kalıyor 2 saat :)
Çok zorlanacaksınız buna hazırlıklı olun çünkü sert çıkmadan ailene laf anlatmak zor olacak. Ben de lise de senin gibiydim. Alt tarafı bir kafede oturacağız o izni almak olay olurdu ve hiç rahat oturamazdım. İşe başladıktan sonra zaten az gittim memlekete ki evli olduğum halde eşimle geç gitsek eve onu bile yadırgıyorlar ama işten bir şey diyemiyorlar ben de zaten gitsem bile az kalıp geri dönüyorum. Yok yani olmuyor diğer türlü. Tamam iyi niyetliler ama yukarıda bir arkadaş yazmış yaptıkları bence de saygısızlık.

Hayır kadın onu demiyor. 30 yaşındaki sevgililer özgürce gezmek yaşamak ister, ne bileyim akşam yemeğe gitmek ister. Birkaç günlük tatile gitmek ister vs.

Düşünsenize erkeksiniz. Sevgiliniz 30 yaşında,iş sahibi bir kadın. Saat 9 olunca diyor ki eve gitmem lazım annemler kızıyor. Ne düşünürdünüz? Çok küçük düşürücü ve saçma bir şey bence. Hemen ayrı bir eve çık konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…