Ailem ile konuşmalı mıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla zamana bırak biraz daha sonra basın nikahı. Bu iyi bir yöntem değil ama bunu yapacağını söyle bence.

Çok mutlu olun inşallah. onlarda mahçup olsun.

durulmasını bekliyorum .Ama kafalarında bu kız kıyamaz bu kız yapamaz düşüncesi var biliyorum.kibir çok fazla çok aşağıdan görüyorlar tanımadıkları bir insanı.. çok teşekkür ederim yorumlarınız için. yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum susmakla.

İyi yapıyorsun biraz sen de onlarda sakinleşsin.
Yine konuyu açtığında vazgeçmeyeceğini belki daha iyi anlarlar. Anlamazlarsa nikah dairesini yazarsın:))))

sevgiliniz berberdi galiba benim maasım onun bir haftalığı diyorsunuz da sizin maaşınız en az 2500 dür
kendi dükkanı olmayan bir berber için haftalık bu miktar hiç inandırıcı değil sizin gözünüzü boyamak için öyle demiş olmasın
ailemde vardı aynı meslekten iş olmadığı için daha sabit maaşlı bir işe geçti kişi

yok hesabını bilirim. tanınmış iyi bir dükkan öyle köşe başı sinek avlayan günde 5 10 kişi gelen bir yer değil

yok hesabını bilirim. tanınmış iyi bir dükkan öyle köşe başı sinek avlayan günde 5 10 kişi gelen bir yer değil

biliyorsanız sorun yok o zaman :)
ben sadece uyarayım dedim

biliyorsanız sorun yok o zaman :)
ben sadece uyarayım dedim
teşekkür ederim düşündüğünüz için =)). Ailemde senin paranı yiyecek seni kandırıyor diye düşündü . 2 senedir neden hiç yemedi dedim neden parasını yatırıp kartını bana verdi neden araba alırız işe gidip gelirsin rahatca dedi dedim. cevapsız memur değil kızım

memurluk o eski memurluk değil artık anlamıyorlar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…