- 18 Aralık 2016
- 32
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Askgulu888
-
Cok Calisarak kazandim canim.sen nasıl tıp kazandın ya. ben bu konuya takıldım.
Evet cok israrci. Ben bunla konusmami kestim bi ara, arkadaslarima yalvariyordu beni onla barismama ikna etsinler diye.Anneni dinle ,biraz kendine zaman ver,derslerine yoğunlaş,zor bir alanın var,dünyanın sonu değil,zaten çok ta aşıkdeğilsin gibi belkide içten içe sende ters birşeyler olduğunu hissediyorsun,adam aşırı ısrarcı gibi geldi,dikkat et....(kuzeninede pes yani,acar hafiye işbaşında)
Kuzen zaten kotuye vesile olmak istemis, beni ailemin, akrabalarimin gozunde kotu biri gibi gostermek icin yapti ama sayesinde belki de cok kotu bir gelecekten kurtuldum. Gerci akrabalarin diline dustum ama pek de umrumda degil onlar.Kuzen kötü bişey yapmış ama sanki iyiye vesile olmuş gibi annen ne görmüş acaba araştırırken.
Canim zaten ben de oyle demesi ihtimalini dusundugum icin hic ama hic ne mesaj atmadim, ne aramadim. Konusuruz gizli gizli diye dusunuyordum ama boyle hemence konusmalarimizi bile benim hesabimdan silmesi cok agirima gitti. Bir de sonrasinda instagramda falan "seven insan isterse daglari asar gelir" falan gibisinden sacma sapan seyler paylasti. Hani sanki ben kestim iletisimi. Bak anlatinca yine cok sinirleniyorum. Ki ben bu adami gercekten sevmeye baslamistim. Bu korkakligindan sonra da zaten it gibi dustu gozumden. Annem ailesijin de kendisinin de iyi insanlar olmadigini soyluyor. Tekin degillermis. Zaten kadin simdiye kadar etrafimdaki kimi sevmediyse hakli ciktigi icin karsi gelmeyi dusunmuyorum.İyi de kötü aile ne demek
Annen ne biliyor
Bu her yerden silmenin altında bence sana güven var
Ben her yerden sildim kızınızı düştüm yakasından ama o peşimden koştu diyecekmiş türk filmi kıvamında ama kızımız da hemen ilişkiyi kesivermiş
annesini uzaktan uzaga taniyormus annem. Annesi yarin bir gun evlenirseniz sana kotu kv'lik yapar, gun yuzu vermez dedi. Yani oyle bi insanmis. bir de cocuk teyzemlerle komsuymus, ayni mahallede yasiyorlarmis. (Bunu da yeni ogrendim, kendisi hakkinda bilgi vermekten cekiniyordu hep) O da cok kotuledi cocugu, serserinin biri dedi.İşte tekin insanlar değil ne demek
Bakın bu çok genel bir ibare
Dünya görüşüm çoğu kişiye uymaz o nedenle kendince benden farklı kırmızı çizgileri olana tekin gelmem
Fakat bu beni kötü yahut evlenilmez insan yapmaz zira hayata benimle aynı pencereden bakan adam ile 10 yıldır evliyim
O peşinden git istemi sen de o senin peşinden gelsin istemişsin
Çok ciddi değilmiş ilişki
Yalnız senin tıp onun işletme okumadı da aranızda eğitim farkı vs yaratmaz
Daha yolun başındasın hayata böyle bakma
seviyor olabilir. Belki haklısın bu konuda. Ama bu gelecekte mutsuz olabileceğin kanısını öldürmez. Keza Bdv'de örnekleri fazlaca mevcut, okuyoruz.Yok zaten gorusmuyorum, konusmuyorum. Ama Yani sevdigine inaniyorum ben. Yoksa niye 3 sene hic vazgecmesinki?
Zaten cocuk istedigini yapsin artik bir daha da konusmam. Ben en cok onu 3 sene sevmedim de, gelip sonunda sevesim tuttu ya ona yanarim. Keske daha once anneme anlatsaydim da sevgili olmadan bilseydim cocugun ne oldugunu. Zaten kafam allak bullak, bunlari dusunmemek icin kendimi derse daha cok verdim. Ama aklimda o kadar cok soru var ki, acaba sevmedi mi beni, belki de amaci farkliydi belki benle baska sebeplerden sevgili olmaya calisiyordu. Cunki ben ona kac kere soylemistim sevmiyorum seni, beni rahat birak diye. Ona soylediklerimi baskasina soylesem coktan gururu icin vazgecerdi ama o gecmedi. Bir de tehdit falan etmisti beni cok oncelerde konustugumuzu herkese soylicem demisti. Belki de biraz bu tehditlerden korktugum icin onunla konusmami surdurdum.seviyor olabilir. Belki haklısın bu konuda. Ama bu gelecekte mutsuz olabileceğin kanısını öldürmez. Keza Bdv'de örnekleri fazlaca mevcut, okuyoruz.
Çok güzel bir bölümde okuyorsun. Akıllı kızsın annene de kulak vermişsin. Artık çocuğun kafanı karıştırmasına izin verme ve yoluna bak bence. Aile onaysız ilişkilerde huzur çok görmedim ben
Ay kuzum ya bak belki de annen haklıdır. Tehdit etmek nedir? Ne kadar nahoş bir hareket yaptığı. Hiç canını sıkma sen. Bunları düşünerekte kafanı karıştırma. Belki çok büyük bi zarardan döndüm de ve şükret. Derslerine bak. Okulun bitince inşallah güzel bir çevrede güzel insanlarla birlikteliğin olurZaten cocuk istedigini yapsin artik bir daha da konusmam. Ben en cok onu 3 sene sevmedim de, gelip sonunda sevesim tuttu ya ona yanarim. Keske daha once anneme anlatsaydim da sevgili olmadan bilseydim cocugun ne oldugunu. Zaten kafam allak bullak, bunlari dusunmemek icin kendimi derse daha cok verdim. Ama aklimda o kadar cok soru var ki, acaba sevmedi mi beni, belki de amaci farkliydi belki benle baska sebeplerden sevgili olmaya calisiyordu. Cunki ben ona kac kere soylemistim sevmiyorum seni, beni rahat birak diye. Ona soylediklerimi baskasina soylesem coktan gururu icin vazgecerdi ama o gecmedi. Bir de tehdit falan etmisti beni cok oncelerde konustugumuzu herkese soylicem demisti. Belki de biraz bu tehditlerden korktugum icin onunla konusmami surdurdum.
Annesin
annesini uzaktan uzaga taniyormus annem. Annesi yarin bir gun evlenirseniz sana kotu kv'lik yapar, gun yuzu vermez dedi. Yani oyle bi insanmis. bir de cocuk teyzemlerle komsuymus, ayni mahallede yasiyorlarmis. (Bunu da yeni ogrendim, kendisi hakkinda bilgi vermekten cekiniyordu hep) O da cok kotuledi cocugu, serserinin biri dedi.
Niye gelmiyo ben de merak ettim.gerçekten tıp mı okuyorsun? niye inanasım gelmiyor acaba
neyse...
anneni dinle.çocuk da zaten vazgeçmiş senden.
Konustum onunla da, derdin ne neden yakamdan dusmuyosun dedim ama inkar ediyo yaptigini.Peki sen kuzenini ne yaptın sonra
Niye gelmiyo ben de merak ettim.
Konustum onunla da, derdin ne neden yakamdan dusmuyosun dedim ama inkar ediyo yaptigini.
Ay kuzum ya bak belki de annen haklıdır. Tehdit etmek nedir? Ne kadar nahoş bir hareket yaptığı. Hiç canını sıkma sen. Bunları düşünerekte kafanı karıştırma. Belki çok büyük bi zarardan döndüm de ve şükret. Derslerine bak. Okulun bitince inşallah güzel bir çevrede güzel insanlarla birlikteliğin olur[/QUOTE
Öyle yapiyorum simdilik canim. Cocuk sonra yeniden basima bi is acar diye de korkmuyorum degil ama.Ay kuzum ya bak belki de annen haklıdır. Tehdit etmek nedir? Ne kadar nahoş bir hareket yaptığı. Hiç canını sıkma sen. Bunları düşünerekte kafanı karıştırma. Belki çok büyük bi zarardan döndüm de ve şükret. Derslerine bak. Okulun bitince inşallah güzel bir çevrede güzel insanlarla birlikteliğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?