Ailem istediğime vermiyoo 😔

Sevoo0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
89
-96
36
30
Merhabalar. 25 yaşindayim. Konustugum biri var aileme söyledik asla olmaz dediler. Sebep ise babasi felçli yatiyo eve o bakiyo diye. Isi gücu yerinde o evde yaşadigi icin bakicak tabi. Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var. Bizde birbirimizi gercekden çok seviyoruz o kadar güzel değer veriyo ki. Annemle aram hic bi zaman anne kiz gibi olmadi ayni evde mecburen yaşayan 2 yabanciyiz. Annem bu zamana kadar ne istesem hep bi kotü yorum karişmaya bayilir. Ve bu aileme söyledigim 3. Kişi annem herzaman mikser gibi ortaligi karistirdi. Babam desem hayattaki en büyük şansim belkide. babamin gönlü vardi ama annemin ağzina bakiyo oda yok dedi ben israr ettikce kavgalar büyüdü. Ve artik kacicaz her yolu denedik gercekden. Sadece kaçarak evlenenlerin yada etrafinda olanlarin tecrübelerini ögrenmek istiyorumm.

Merhabalar. 25 yaşindayim. Konustugum biri var aileme söyledik asla olmaz dediler. Sebep ise babasi felçli yatiyo eve o bakiyo diye. Isi gücu yerinde o evde yaşadigi icin bakicak tabi. Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var. Bizde birbirimizi gercekden çok seviyoruz o kadar güzel değer veriyo ki. Annemle aram hic bi zaman anne kiz gibi olmadi ayni evde mecburen yaşayan 2 yabanciyiz. Annem bu zamana kadar ne istesem hep bi kotü yorum karişmaya bayilir. Ve bu aileme söyledigim 3. Kişi annem herzaman mikser gibi ortaligi karistirdi. Babam desem hayattaki en büyük şansim belkide. babamin gönlü vardi ama annemin ağzina bakiyo oda yok dedi ben israr ettikce kavgalar büyüdü. Ve artik kacicaz her yolu denedik gercekden. Sadece kaçarak evlenenlerin yada etrafinda olanlarin tecrübelerini ögrenmek istiyorumm.
Babanla otur konuş hatta sevgilinde yolunu kessin konuşsun bi yerde baban pes edecektir.Kavga dövuşle olmaz evlilikte kötü aile bile aranıyor

Annen hayat konusunda daha deneyimli bence kaçma, baba evini çok ararsın o kurduğun hayallerindeki gibi evlilik olacağını sanıyorsan yanılıyorsun
Yaaa kaçıp mutlu olamaz mı? Benim sevdiğiyle evlenmesine izin verilmeyen, ailesinin isteğiyle başkasıyla evlenip mutlu olmayan tanıdıklarım var. Herkes sevdiğiyle kesin mutlu olucak ve ya her ailenin iyi sandığı kesin iyi çıkıcak diye birşey yok. Ama tabiiki kaçmak büyük bir risk.

Sevgilinin annesi hayatta mı?
Kardeşleri evli mi?
Senin bir mesleğin var mı?

teyzemler kuzenime sevdiği kızı istediler defalarca ailesi önce tamam deyip sonra hayır dedi.
sonra kizla oğlan kaçmaya karar vermisler. kuzenim annesine söylemiş. teyzem ev tuttu içini a dan z ye kıza sectirip döşedi. düğün salonu tuttu, kına gecesi yaptı. kızın çeyizi yok diye çeyizini de yaptı. düğünde takılanlari ellerine verdi. asla evlerine karışmadı ve bir dediklerini iki etmedi. gelinliğini bile diktirdi içinde kalmasin ben kacmalarina engel olamadim ama bana bahane bulmasinlar diye.

şimdi bunları yapacaksa karşı tarafta iyi niyet arayabilirim. ama ben olsam kacmam😬 çoğu zaman aynı evde yasamayinca iyi geliyo karşıdaki. bi bakın bakalım karşı taraf siz bişey demedem size ne diyo. ne vaat ediyo

O yatalak her kimse bakımı sana kalacak genç
ve dinamiksin diye el oğlu sana acımaz, işinin görülmesine bakar, seni kurban olarak seçmişler evin bir düzeni vardır sen o düzene ayak uydurmak zorunda kalacaksın, zaten her şey planlanmıştır,

seni kandırıp bol vaatlerle o eve gelmeni sağlamaları, kızım akıllı ol, o ailenin bakıcıya
verecek parası yok bir taşla 2 kuş vuracaklar
Adam hem cinsellik ihyacını karşılayacak hem bakıcı ve hizmetçi ihtiyaçlarını karşılamış olacak sen 25 yaşındasın ama 1 yıl sınra 60 yaşındaymışsın gibi kendini hissedeceksin,
İnsanoğlu acımasız ve çıkarcı, kendini bunları yaşamaya uygun görüyorsan kaç

Babanla otur konuş hatta sevgilinde yolunu kessin konuşsun bi yerde baban pes edecektir.Kavga dövuşle olmaz evlilikte kötü aile bile aranıyor
Benim babam esnaf bakkalmiz var sevgilimde 2 yan binada oturuyor. Tanişiyolar yani önceden de ve hep cocugu överdi helal olsun evine ne güzel bakiyo diye. Babamla ağlaya ağlaya konuştum malesef annem çeviyor direk babami

Tek söyleyebileceğim kacmayın. Ayrı eve gitmeyeceksin bu da zamanla aranda sorun olacak sevgilin kendi ayagınla geldin diye mecbursun diyecek.

Çünkü sevgi bir zaman sonra karın doyurmayacak.
Ayri eve çıkıcaz. Hatta ben dedim ailenle oturalim diye o olmaz ayri olcaz dedi. Off offf napcami şaşirdim.

Evet annesi hayatta o bakiyor . Kardeşleri küçük 15 ve 18 yaşinda. Bende üni mezunuyum muhasebe şuan calismiyorum.
Bakım olarak annesi ilgilenebilir seni zorlamaz belki ama maddi olarak emekli maaşı yeterli gelmez.
2 çocuk anne baba emekli maaşıyla gecinmeleri zor..erkek arkadaşının desteğine ihtiyaçları var.Annenin yaptığı bencillik gibi gözükse de o da seni düşünüyor.
Ben annene kizamadim.Bir adım ötesini göremiyoruz.
Biraz daha bekle bence en azından kaçma fikrini aklından çıkar.Manevi olarak hazır olduğunu düşünüyor olabilirsin ama maddi olarak da hazırlıklı ol.
Esyalar ev kirası depozito vs vs.yoksa o eve gelin olarak girdin mi bir daha zor çıkarsın

Ayri eve çıkıcaz. Hatta ben dedim ailenle oturalim diye o olmaz ayri olcaz dedi. Off offf napcami şaşirdim.
Ailenle oturalım diye birşey deme lütfen burada kv ile birlikte oturanların konularını oku

Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var.
Kaçınca nasıl bir hayatın olacak? Nasıl hayal ediyorsun yani?
Diğer kardeşler gibi sana da ayrı ev açarlar mı?Cevap veriyorum hayır.
Birlikte yaşarım babasına da bir ömür bakarım diyorsan kaçabilirsin.
Sadece onu çok seviyorum bana söz verdi zaten ayrı evimiz de olacak diyorsan üzülürsün

O yatalak her kimse bakımı sana kalacak genç
ve dinamiksin diye el oğlu sana acımaz, işinin görülmesine bakar, seni kurban olarak seçmişler evin bir düzeni vardır sen o düzene ayak uydurmak zorunda kalacaksın, zaten her şey planlanmıştır,

seni kandırıp bol vaatlerle o eve gelmeni sağlamaları, kızım akıllı ol, o ailenin bakıcıya
verecek parası yok bir taşla 2 kuş vuracaklar
Adam hem cinsellik ihyacını karşılayacak hem bakıcı ve hizmetçi ihtiyaçlarını karşılamış olacak sen 25 yaşındasın ama 1 yıl sınra 60 yaşındaymışsın gibi kendini hissedeceksin,
İnsanoğlu acımasız ve çıkarcı, kendini bunları yaşamaya uygun görüyorsan kaç
Ayy valla öyle bi yazmişsiniz ki korktum 😬 Ama ayni evde yaşamicaz 2 kardesi annesi zaten hayatta. Ayrica ben kendim teklif ettim beraber büyük ev tutup yaşayalim diye o olmaz evimiz ayri olcak dedi. Hizmetci olarak düşünse kendi ağzimla söyledim direk kabul ederdi

Kaçmayın.
Ailenizi karşınıza almayın.Vardır bir bildikleri.
Daha mantıklı çözümler arayın.İkna etmek gibi.
Gerçekden herseyi denedik. Annemle samimi olmama rağmen karşinda ağladim yalvardim. Babami aldim karşima yalvardim annesi 2 kere eve geldi ama yok yok

Kaçınca nasıl bir hayatın olacak? Nasıl hayal ediyorsun yani?
Diğer kardeşler gibi sana da ayrı ev açarlar mı?Cevap veriyorum hayır.
Birlikte yaşarım babasına da bir ömür bakarım diyorsan kaçabilirsin.
Sadece onu çok seviyorum bana söz verdi zaten ayrı evimiz de olacak diyorsan üzülürsün
Diğer kardeşler kucuk en büyügü bu. Ben dedim büyük ev tutup oturalim diye kendisi dedi olmaz ayri olcak diye. Yani kendi ağzimla teklif ettim direk yok dedi

Bizim 7 senelik bir iliskimiz vardi askere gitti geldi isi kuruldu artik erkek tarafi tanisma istedi babam yok dedi herseferinde askerligi bitsin ise girsin sen okulu bitir atan hepsi oldu atandim gelcekler baba dedim bu evden onlara verecek copum yok dedi bende kactim hic pisman degilim zaten baristim ailemle kactiktan 1 gun sonra geldigim sehire geldiler babam polis hemen buldu tabiki annemi babami tabiki ariorum ama rizalariylada evlensem ayni durum olcakti gene olsa gene kacarim

Bakım olarak annesi ilgilenebilir seni zorlamaz belki ama maddi olarak emekli maaşı yeterli gelmez.
2 çocuk anne baba emekli maaşıyla gecinmeleri zor..erkek arkadaşının desteğine ihtiyaçları var.Annenin yaptığı bencillik gibi gözükse de o da seni düşünüyor.
Ben annene kizamadim.Bir adım ötesini göremiyoruz.
Biraz daha bekle bence en azından kaçma fikrini aklından çıkar.Manevi olarak hazır olduğunu düşünüyor olabilirsin ama maddi olarak da hazırlıklı ol.
Esyalar ev kirası depozito vs vs.yoksa o eve gelin olarak girdin mi bir daha zor çıkarsın
Evet bende daha cok maddi açidan düsünuyorum ve para biriktiryorum hatta sevgilim maaşu alinca direk 500 600 bana ver diyorum. Kartta hesapda biriktiyorum.

Back
X