- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn.Aslında ailenin rızası olmadan evlenmek karşısına almak çok yanlış ya da çok büyük bir şey değil. Ama bunu yapacak kisinin güvencesi olmalı yarın bir gün kavga ettiklerinde çantasını alıp çıkabilmeli. Aldatıldı diyelim ailesi kabul etmiyor eşi sevmiyor nereye gidecek ? Kime gidecek ?
Yavrum hayatının hatasını yaparsın diğer kardeşler çok küçük senin sevgilin onlara baba gibi senide yanında harcar yapma etme gözünü seveyim bu kadar insanın tecrübesini dinle.daha mesleğin işin bile yok neyine guveninyon sakin haaaaEvet annesi hayatta o bakiyor . Kardeşleri küçük 15 ve 18 yaşinda. Bende üni mezunuyum muhasebe şuan calismiyorum.
Aileniz yaşlanıp elden ayaktan düşseler ne yapmanızı isterler bunu sorun onlara.Merhabalar. 25 yaşindayim. Konustugum biri var aileme söyledik asla olmaz dediler. Sebep ise babasi felçli yatiyo eve o bakiyo diye. Isi gücu yerinde o evde yaşadigi icin bakicak tabi. Evlenince herkezin evi ayri. Kardesleri calisiyo emekli maaslari var. Bizde birbirimizi gercekden çok seviyoruz o kadar güzel değer veriyo ki. Annemle aram hic bi zaman anne kiz gibi olmadi ayni evde mecburen yaşayan 2 yabanciyiz. Annem bu zamana kadar ne istesem hep bi kotü yorum karişmaya bayilir. Ve bu aileme söyledigim 3. Kişi annem herzaman mikser gibi ortaligi karistirdi. Babam desem hayattaki en büyük şansim belkide. babamin gönlü vardi ama annemin ağzina bakiyo oda yok dedi ben israr ettikce kavgalar büyüdü. Ve artik kacicaz her yolu denedik gercekden. Sadece kaçarak evlenenlerin yada etrafinda olanlarin tecrübelerini ögrenmek istiyorumm.
Böyle güzel güzel anlatmışsınız da sizinki nadiren olan bir örnek ve 7 sene beklemişsiniz. Ama arkadaşa verdiğiniz cesaretle onu yanlış bir yola itiyorsunuz. Bu vebali nasıl alıyorsunuz? Ya mutsuz olursa... ki büyük ihtimalle öyle olacak. Nasıl ozendiriyorsunuz?Anlatiyim canim.Kpss ye girdim sabah sinav vardi kiz kardesimle gittim eve geldim kahvalti felan yaptik ailecek bende o gun bi iki yere is gorusmesine gidicem atamam oldu ama sorusturmadaydim bu yuzden 3 5 ay calismak istedigimi soyledim evden boyle ciktim oncesinde her evden cikisimda bi arkadasima ufak ufak esya tasidim 10 gun boyunca otobusle gidicektim esim sakaryada calisiyor samsuna beni almaya gitti ozel aracla geldiler baba polis otobusleri durtturur.Evden boylelikle ciktim hicbir not birakmadim.Esimle bulusup arkadasimdan esyami aldiktan sonra yola ciktik sakaryaya dogru telefonumu hat ve bataryayla cikardim babam cok rahat takip saglayabilirdi.Esime ulastilar tabi yol boyu aradilar herkesi engelledik onunda telefonu kapattik nikah islem baslattik 3 gun sonraya gun verdiler 4 unde kactik 5 inde islemler basladi 7 sinde nikah var polis izimizi buldu karakola alindik ifade su bu yas tutuo serbest kaldik 6 sinda ailem sakaryaya geldi babam polis araciligi ile gorustu bizle telefonla nikahi beraber yapalim edelim dedi riske giremezdim cok uzgundum ama yapcak biseyim yoktu 7 sene beni buna o itmisti.Nikahim oldu pesine ailemle bulustum baristik felan babam kizi alip gidicem sende gelip isticeksin hersey usulunce olcak dedi gondermezdi tekrardan biliorum dedem ordaydi o sira oda gelmisti 7 sene boyunca kizi umursamamissin simdi laf soyleme o artik baska soyad tasiyor kocasinin rizasi olmadan goturemezsin dedi gelinlik kiralandi cekim yaptirdik vs vs dugun istemedim ama ben dugun parasini aldim nikahim olmus o saatten sonraki dugun milleti eglendrmek icin olcakti luzum gormedim.