Ailem istemediği için ayrıldım

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Dünki konumu okuyanlar olmuştur
Kızlar sevgilimi çok seviyorum ama uzmanlığı kazandığı için ailem istemiyor.
Babası adam öldürmeden hapisten çıktı bunu ailem daha öğrenmeden işinden dolayı istemedi. Erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl sonra hiç işe girmedi askerliğini de yapmadı devlet işi olsun diye sonunda istediği da oldu ama ailem istemiyor. Ailem istemediği için benim bulunduğum yerden iş buluyum diyor.
Ama mülakata girmiş 3 4 aya sonuç açıklancak eğer o olmazsa askere giderim sonra iş bulurum yanına gelip diyor. Bende bu zamana kadar okul bitince askere gitcektin 2 yıl evde bekledin herhangi bi işe de girmedin 2 yıl boyunca dedim kavga ettik. Benim işim oldu ailen istemediği için ben bunları yapıyorum dedi küfür falan etti bana.
Bende 2 yıl boyunca evde oyun oynadın evlenmek amacımız vardı o zaman ağğrdan aldın herşeyi geciktirdin şimdi önümüze sorun çıkıyor hepsi karşımıza çıkıyor dedim baya kavga falan ettik. 26 yaşında okulu 23 te bitti 1 yıl staj yaptı sonra başka bir işte çalışmadı bekledi devlet işi olsun diye kafam çok karışık haksızlıkmı ediyorum ona ayrıldım ilerde pişman olurmuyum. Babasının durumundan dolayı ailem istemicek onu çok üzgünüm

Adam öldürmekten hüküm giymiş biri ailenizde ise mevcut rütbeli askeri bir oluşumda bulunmak imkanli değil şeklinde biliyorum,belki de değişmiştir.
Senin de konularin genelde aynı.
Eski konuların için yapılan yorumlardan farklı bir yorum yapılacağını düşünmüyorum.

Aileni dinle.... Suç kişisel olsa bile, katil bir baba var ortada. Çalışmayı sevmeyen yan gelip yatan sevgili....

Uzmanlığı kazanırsa böyle, kazanmasa böyle bla bla sana nağmeler okuyor....

Ailen senin iyiliğin için diyor bunu unutma.
Uzmanlığı kazandı eğitim olcak haksızlık yapmaktan korkuyorum onca zaman birliktelik yaşadık üzülüyorum ister istemez

Aileler cok onemli. Herkes kendinden sorumlu ama soyle dusunun cocugunuz olursa ilerde o adam cocugunuzun dedesi olacak. İyi dusunun. Ayrica daha simdiden size kufurler eden birisi ilerde neler yapar?
Önceden ailesinin durumunu önemsemiyodum kendisi işlememiş diye ilişkiye başladım ama işin içine aileler girince değişti. Çok üzgünüm uzun ilişkimiz vardı

Dünki konumu okuyanlar olmuştur
Kızlar sevgilimi çok seviyorum ama uzmanlığı kazandığı için ailem istemiyor.
Babası adam öldürmeden hapisten çıktı bunu ailem daha öğrenmeden işinden dolayı istemedi. Erkek arkadaşım mezun olduktan 2 yıl sonra hiç işe girmedi askerliğini de yapmadı devlet işi olsun diye sonunda istediği da oldu ama ailem istemiyor. Ailem istemediği için benim bulunduğum yerden iş buluyum diyor.
Ama mülakata girmiş 3 4 aya sonuç açıklancak eğer o olmazsa askere giderim sonra iş bulurum yanına gelip diyor. Bende bu zamana kadar okul bitince askere gitcektin 2 yıl evde bekledin herhangi bi işe de girmedin 2 yıl boyunca dedim kavga ettik. Benim işim oldu ailen istemediği için ben bunları yapıyorum dedi küfür falan etti bana.
Bende 2 yıl boyunca evde oyun oynadın evlenmek amacımız vardı o zaman ağğrdan aldın herşeyi geciktirdin şimdi önümüze sorun çıkıyor hepsi karşımıza çıkıyor dedim baya kavga falan ettik. 26 yaşında okulu 23 te bitti 1 yıl staj yaptı sonra başka bir işte çalışmadı bekledi devlet işi olsun diye kafam çok karışık haksızlıkmı ediyorum ona ayrıldım ilerde pişman olurmuyum. Babasının durumundan dolayı ailem istemicek onu çok üzgünüm
Pişman falan olmazsın, hiçbir hali güven vermiyor. Lütfen verdiğin karardan dönme, tereddütlerinde gayet haklısın

İyice ölçüp tartmadan kimsenin sözüyle davranma.
Dün birlikteydiniz ve kararsızdın, bugün ayrıldın yine kararsızsın.
Biz ne diyelim

Aileler bisey biliyorsa biliyor bence dinlemekte fayda var. Sürekli geri dönüp arkana bakma
Yeni ayrıldığımız için mutsuzum sadece kafam karışık net olamıyorum

Sana küfür eden birine haksız etmiş miyim? Seni seven insan sana küfür eder mi? Hakaret edermi?
Lütfen Artık şu erkeklere bu kadar köle olmayın...

bu uzmanlik sinavi nasil oluyor? yani daha normal askerligini yapmamis adami oo sinavi gectin sen uzmansin hadi diye aliyorlar mi, yoksa okul mu kazandi? gerci 26 yasinda hangi askeri okulu kazanacak?

cidden bilmedigim icin soruyorum yani askerligini yapmamis biri uzman olabilir mi? ayol ulkedeki it kopuk (no offense) normal askere gitmeden once uzmanliga girmeye calisir o zaman para kazanayim diye. ne bicim sistemmis.

bu uzmanlik sinavi nasil oluyor? yani daha normal askerligini yapmamis adami oo sinavi gectin sen uzmansin hadi diye aliyorlar mi, yoksa okul mu kazandi? gerci 26 yasinda hangi askeri okulu kazanacak?

cidden bilmedigim icin soruyorum yani askerligini yapmamis biri uzman olabilir mi? ayol ulkedeki it kopuk (no offense) normal askere gitmeden once uzmanliga girmeye calisir o zaman para kazanayim diye. ne bicim sistemmis.
Askerliğini yapmasada girebiliyor 6 ay eğitim görüyor uzman oluyor

Askerliğini yapmasada girebiliyor 6 ay eğitim görüyor uzman oluyor
cok sacmaymis.

konuya da yorum yapayim suc kisisel olabilir ama ben sahsen babasi adam olduren birini istemezdim, ailem de istemezdi. tabi sevgilinizin tavri da onemli ama babasini savunur bir hali varsa hele kosarak uzaklasmaniz lazimdi. onun disinda ailelerin onunde sonunda hakli cikacagini dusunuyorum cogu konuda maalesef. zaten sevgilinizin cok olumlu bir profili de yokmus gibi geldi bana.

Önceden ailesinin durumunu önemsemiyodum kendisi işlememiş diye ilişkiye başladım ama işin içine aileler girince değişti. Çok üzgünüm uzun ilişkimiz vardı
Gelecek geçmişten daha uzundur, bunları hayat dersi say yoluna devam et

Back
X