• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem istemiyor evliliğimi

Aile istemiyorsa gerçekten o durum şerdir.Herşeyin en doğrusunu biliyorlar büyükler bizim göremedigimizi görüyorlar...Bir insan asla ve asla değişmez sadece kandırana kadar değiştigini söyler sonrası senin için hüsran olur.Ben nişanlıydım ayrıldım ailem istememişti ben hiç dinlemedim onları devam ettim düğüne 3 ay kala öğrendim ki o bir uyısturucu bagımlısıymış...nolur aileni dinle.
Şuan baska biriyle nişanlıyım herkes o kdar mutlu ki ve ben sanki yeniden doğmuş gibiyim...Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın...

Amin inşallah.Kurtulduğunuza sevindim.Tek korkum böyle seven bulurmuyum acaba diyorum.İnsan evlilikten korkuyor

Amin inşallah.Kurtulduğunuza sevindim.Tek korkum böyle seven bulurmuyum acaba diyorum.İnsan evlilikten korkuyor
Teşekkür ederim.Bende diyordum böyle seven bulamam bundan sonra kimseye güvenemem asla evlenmem:))) Allah karşına öyle birini çıkarıyor ki en çaresiz oldugun anda kolun kanadın oluveriyor:) Bende senin gibi rahatım ailem öyle sıkmaz mesela cok sıkıntıya gelemem bende buyruk altında olamam sanırım sende benim gibisin.Ve sevgilinin tutumunu da görmüşsün zaten yapamazsın onunla bırak boşver...Hayatına en iyisi girsin inşallah

Haklısın galiba.Boşuna yürüyor bu iş
Öyle görünüyor canım.Ne zaman istersen yazabilirsin bu konuda çok fazla yardımcı olabilirim sana cünkü cok cektim cok gözyası döktüm.İsterim ki sende benim yasadıklarımı yaşama...Hakkında hayırlısı olsun,hayırlı geceler

Çok iyi düşünmek gerekiyor.Kalbin başka bir şey derken aklın daha başka şeyler diyor.Hakkında hayırlısı olsun canım

böyle dinci ailelerin çocukları neden modern kızlara yanaşma eğiliminde bende onu anlamıyorum. bir sürü sana göre kız var etrafta. ayıp ya!

yol yakınken kaç. bu işin sonu iyi olmuyor.

Bizde de durum öyle annem sıkar seni diyo istemiyo

aileni dinle mutlaka...

din bireyseldir. öyle aşırı uçlarda yaşayan, ailesi dinci olan tiplerden hayır gelmiyor inanın. bir tek kendilerini dindar görüp karşısındakine yüklenir bunlar.
doktora yapıyormuşsun, ne işin var böyle tiplerle yazık yani.

Arkadaşlar buna cevap vermenize o kadar ihtiyacım varki...
Biriyle tanışmıştım dört dörtlük diyebilirim.Bir kadın bir erkekten ne istiyorsa onda da her türlü romantiklik var.Fakat ailem istemiyor babam duymadı daha..Ailesi dinine çok düşkün biz ise serbest bir aileyiz .o çocukta seni çok sıkar diyorlar.Görüştüğüm çocukta az çok o baskıcı tavırları görebiliyorum.zamanla değişicem bir anda değişemem aileni ikna ederim diyor.Ailesine göre kendisi bir tık daha serbesttir beni gezdirmeyi vs çok sever.Sizce ne yapmalıyım
Kendin agzinla soyluyorsun o baskici tavirlari gorebiliyorum diye. Simdi bunlari seviyorum diye gozardi ediyorsun ya. Inan bunlarin hepsi dahada beter haliyle evlenince hepsi onune geliyor. Ailenin neden istemediklerini ilerde anlarsin hak verirsin. O zamanda ins is isten gecmemis olur.

Back
X