Ablam istemeye gelecekleri gün gelmedi bize.Kabul etmiyor tanımaya bile çalışmıyor.Sanırım daha çookk fitne peşinde olacak inşallah mutluluğumu bozmaz.kıskançlıktan başka bişey olamaz yani anlamıyorum..Yinede o da mutlu olsun isterim allahtan hayırlısı.
herkese merhaba..Allahıma çok şükür nişanımız oldu bohçalar yapıldı düğün tarihi kararlaştırıldı.Nişanlım yarın askere gidiyor yeri izmir yenifoça inşallah kazasız belasız yapıp gelecek.Bu arada düğün tarihimiz 8 Haziran 2013 allahım nasip ederse kavuşacağız birbirimize.Bizim durumumuzda olan sevgililere tavsiyem hep umutlu olsunlar hayatta gerçekten mucizeler gerçekleşiyor.Ailem nişanlımı çok seviyor içim çok rahat babam arkamda herşey gülerek mutlulukla yapıldı.
Hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum...Sevdiğim beni istemeye geldi babam başta tedirgindi ama sonra sevgimize inandı ailesini tanıdı nasıl insan olduklarını gördü ve beni sevdiğime verdi.Bu haftasonu sözümüz var inşallah allahım nasip ederse.Allahıma çok şükür dualarımı kabul etti.Bu sefer mutluluktan ağladım..Nerde böyle derdi olan varsa allahım yardım etsin.Allahım bizi utandırmasın inşallah çok mutlu olacağız.Benim için baba duası alarak evlenmek çok önemliydi şanslıyım ki babamın duası üzerimde olacak.çok mutluyum çookkk..
herkese merhaba..Allahıma çok şükür nişanımız oldu bohçalar yapıldı düğün tarihi kararlaştırıldı.Nişanlım yarın askere gidiyor yeri izmir yenifoça inşallah kazasız belasız yapıp gelecek.Bu arada düğün tarihimiz 8 Haziran 2013 allahım nasip ederse kavuşacağız birbirimize.Bizim durumumuzda olan sevgililere tavsiyem hep umutlu olsunlar hayatta gerçekten mucizeler gerçekleşiyor.Ailem nişanlımı çok seviyor içim çok rahat babam arkamda herşey gülerek mutlulukla yapıldı.
hay allahım ya alevi olsun hrıstıyan olsun ama önce insan olsunn..hem ailene ne oluyor ya sanki onlar evlenecek onlr aynı evde yasayacak..
Slm kızlar. Sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var. Benim sorunum kızkardeşimle ilgili. Çok üzülüyorum ona. Ne yapmam ne demem gerektiğini de bilmiyorum. Off vallahi çok zor bir durumdayız.
Mevzuya gelince kızlar, kardeşim 25 yaşında üniversiteyi yeni bitirdi. 6 senedirde sevdiği var. Yalnız sevdiği çocuk aleviymiş. Annem 2 sene önce öğrendi bu durumu. Ben ise ilk öğrenenlerdenim. Kardeşim bana güvenir ve bana söylemişti. Bizimkiler biraz bu konuda tutucudurlar. Yalnız kimse alınmasın arkadaşlar niyetim kimseyi kınamak veya niye öylesin demek değil. Sadece ailemde yaşanan durumu anlatıyorum. Biz hanefi mezhebindeniz. Neyse ben biliyordum yalnızca kardeşime de ayrılması gerektiğini bizimkilerin bunu asla kabul etmeyeceğini söyledim. Tamam zaman ver bana abla dedi. Aradan 1-2 sene geçti kardeşim ayrılmayınca da ben ablama söyleyeyim dedim. Çok kızdı fena tepki verdi. Pişman oldum ama oldu birkere. Neyse ayırmaya çalıştı hatta bir kısmet buldu evlenmesi için. Ama kardeşim istemedi tabiki. Olaylar durulmuştu ki dün gitmiş annemle ablam babama söylemişler. Ayrıca da yeni bir kısmet bulmuşlar. Hali vakti yerinde bir çocukmuş işte arabası süpermiş falan kardeşimi zorla çocuğun annesine göstermişler kadında beğenmiş. Babam kesinlikle vermem demiş sevdiğine. Kız perişan oldu. Yok zenginmiş, nişan hediyesi araba alırmış babama gerçekten tanıyamıyorum ailemi. Nasıl düşünürler böyle anlamıyorum. Ne yapsam nasıl akıl versem bilemedim. Yardım edin arkadaşlar. Kardeşim ölürümde evlenmem başkasıyla diyor. Ne yapılır ki böyle bir durumda.
Yüzümüzü güldüren şeylerde oluyormuş demekki..
Banada lazım sağlam bir mucize
Canım Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi..
çok mutlu oldum sizin adınıza çok çok mutlu olursunuz inş. nişanlınıza tez zamanda kavuşmanız dileğiylee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?