• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem nasıl yapar

herkes basının caresine bakar. bu kadar kafaya takmayın

Aday yok ama artık aılem olsun ıstıyorum aılem önceden kalabalıktı ben boşluğa düştüm bıraz
Karşınızda bir aday çıktı tanıdınız ettiniz evlendiniz demeniz zaten 2 senenizi alır
O zamana biri askerliğini yapmış birisi 25’ine gelmiş olur o saatten sonra da bir zahmet düşünmeyin bu derece sonuçta çocuk değiller

Canım benim 🤍 ne güzel bir kalbin var senin..
Ama artık küçük kardeşin de bir yetişkin, kendi ihtiyaçlarını giderebilecek yaşta
Ayrıca hasta olduğunda gelirsin yine yanlarına evlenmek demek aileden kopmak demek değil ki
Onlarda zamanı geldiğinde o yuvadan çıkacaklar.
Allah'ım hepinizin karşısına iyi insalar çıkarsın
Anneciğinin de mekanı cennet olsun🙏🏼

Yani 23 yasundakı düdüklü yemekleri hariç hepsını yapabılıyor ben bı dönem çalışıyordum çünkü ama hasta olunca işte içim el vermiyor ya onun bünyesi zayıf
Su akıp yolunu buluyor merak etmeyin, evlendiniz diyede bir daha görmeyecek değilsiniz sonuçta.
İmkan olursa yakınlarında oturursunuz, elinizden geldigince bir seyler yaparsiniz yine isterseniz ama şunuda unutmayın siz anneleri degilsiniz.
Siz basinizda bir ebeveyn yok iken basinizin caresine bakmayi nasil ogrendiyseniz onlarda ögrenecek ögrenmeli.

Back
X