• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ne yaptı bu adama

olacaklar belli..
kız çekip ailesinin yanına gidecek..
bu saygısız ilk başta umursamaz davranacak, sonra pişman olacak..
Af dileyecek kim bilir belki biraz burnu sürttükten sonra bir daha içki içmeyeceğine dair sözler verecek
yeminler edecek.. seviyorum sensiz yapamam beni bırakma bla bla bla...
sonra?
eve döndükten kısa bir süre sonra yavaş yavaş aynı tavırları sergilemeye başlayacak..
bir insan değişmez arkadaşım.. Allah yardımcın olsun.. yuva yıkmak kolay değil bunun bilincindeyim..
ama sana da yazık...

Tebrik ederim senin vicdanini hala evladini aramiyorsun
Hala para bira mangal hatta dedenin vefat taziyesibdesin evladin nerde evladin tas yurekli? Otur o evde yakinda kumada gelir ustune sen sayiklar durursun hala

Benim cok kanamam var haxirliksizsam bacaklarimdan suzuluyor dusuk riskim yuksek yatiyorum sadece oglum icin kalkiyorum biliyomusun ona yemek yedirirken tyvalete gidiyorum o hava alsin diye sokaga inip altima sandalye cekiyorum neden biliyomusun karnimdaki bebegim degersizmi hayir kaybetmek istemiyorum ama oglumada kiyamiyorum bisey dediklerinde bendr ozluyorum onu diyip herkezin agzini kapatiyorum suanda gercekten en cok uzuldugum ssy 3.5 yasindaki oglumun bakimlarini yapamiyorum kanamadan ama asla sevgimi esirgemiyorum senin gercekten sorunun annenlere gitmemesimi bira icmesimi sigara icmesimi dykkani kaclarda acmasimi gercekten tum sikintin buysa buda ayri bi mesele sen olmezsin misal bende bu dar canlilikla cok yasamam
Hala cocugunu arkanda birakip ikinci evlilik yaptigin icin basina bunlar geldigine inaniyorum ben.

bende oğlundan bahsedecektim. oğlunu eşin istemiyor.
en önce sen annesin. ve oğlunun senin varlığına ihtiyacı var. senin en büyük sorunun bu olmalıydı. ve onunla görüştürmeyen o adama defol git demelydin. ama senin bunu yapma isteğin yok.

Son düzenleme:
Tebrik ederim senin vicdanini hala evladini aramiyorsun
Hala para bira mangal hatta dedenin vefat taziyesibdesin evladin nerde evladin tas yurekli? Otur o evde yakinda kumada gelir ustune sen sayiklar durursun hala

benden bilgi istedin verdim sonra dönmedin yardım edeceğim dedin dönmedin

bende oğlundan bahsedecektim. oğlunu eşin istemiyor.
en önce sen annesin. ve oğlunun senin varlığına ihtiyacı var. senin en büyük sorunun bu olmalıydı. ve onunla görüştürmeyen o adama defol git demelydin. ama senin bunu yapma isteğin yok.

konu bunlara mı döndü zaten biliyorum bana söz vermişti buluruz numarayı isteriz diye ama yapmadı

Bazi insanlar icin cocuklar arkada kalabilir bunu burda gorduk fakat gercekten anlamiyorum yahu ege beni ozluyo herhalde bana bi kac gundur anne sen cok sicaksin anne gibi kokuyosun diyo yahu ve gercekten kucuk cocuklar anne baba yaninda guzel en cok olmuyorsa anne yaninda
Sanki cocuk degil hayvan dogur azicik buyut sonra baska partner baska cocuk

Benim cok kanamam var haxirliksizsam bacaklarimdan suzuluyor dusuk riskim yuksek yatiyorum sadece oglum icin kalkiyorum biliyomusun ona yemek yedirirken tyvalete gidiyorum o hava alsin diye sokaga inip altima sandalye cekiyorum neden biliyomusun karnimdaki bebegim degersizmi hayir kaybetmek istemiyorum ama oglumada kiyamiyorum bisey dediklerinde bendr ozluyorum onu diyip herkezin agzini kapatiyorum suanda gercekten en cok uzuldugum ssy 3.5 yasindaki oglumun bakimlarini yapamiyorum kanamadan ama asla sevgimi esirgemiyorum senin gercekten sorunun annenlere gitmemesimi bira icmesimi sigara icmesimi dykkani kaclarda acmasimi gercekten tum sikintin buysa buda ayri bi mesele sen olmezsin misal bende bu dar canlilikla cok yasamam
Hala cocugunu arkanda birakip ikinci evlilik yaptigin icin basina bunlar geldigine inaniyorum ben.

senin örnek ve mükemmel hayatın beni bağlamaz herkez yaşadığını bilir tek anne sensin zaten senin gibi kimse hissedemez bu duyguları

Bana cocugun adini verdin ne sehir verdin ne mahalle cikan sonuclardan nasil bulacaktin anlicaktin ? Ben sana soru sordum sen haftalarca girmedin foruma
Senin sorumsuzlugunun suclusu ben degilim adam seni bakkala cikarmiyor sanki kimbilir ne

Bazi insanlar icin cocuklar arkada kalabilir bunu burda gorduk fakat gercekten anlamiyorum yahu ege beni ozluyo herhalde bana bi kac gundur anne sen cok sicaksin anne gibi kokuyosun diyo yahu ve gercekten kucuk cocuklar anne baba yaninda guzel en cok olmuyorsa anne yaninda
Sanki cocuk degil hayvan dogur azicik buyut sonra baska partner baska cocuk

işte sen bu kadar mükemmel görüp başkalarının dertlerine başına gelen olaylara tepeden bakabilirsin ancak çünkü mükkemmelsin

arkadaşım,sen o evden çıkamıyormusun. kilitliyormu kocan yoksa seni eve. eğer öyleyse polise haber ver.

Sen anne degilsin kusura bakma sen bilmiyosun benim hayatim mukemmel degil senin yasadiklarin absurt? Buarada cocugun demisim dedenin ve oglunun adini verdin bilgin olsun o isimlerde benim avukatiminda uyuyor ven cia calisiyorunda miknatisla uyduyla bulucam guzelim ? Senin konun bu sen uzerine dusen vazifeleri yerine getirmedigin icin hayatin tepetaklak o yuzdeb kocan sana saygi duymuyor o yuzden sana tokat atiyor

Bana cocugun adini verdin ne sehir verdin ne mahalle cikan sonuclardan nasil bulacaktin anlicaktin ? Ben sana soru sordum sen haftalarca girmedin foruma
Senin sorumsuzlugunun suclusu ben degilim adam seni bakkala cikarmiyor sanki kimbilir ne

benden istedin hepsini verdim isim soy isim aders bile verdim hatta kayıtta budur dedim şimdi böyle kaçıyosun haftalarca giremdim ama san tüm bilgileri verdim çünkü bildiğim sadece adresi biliyorum dedim senin derdin herkesden aferin almak olmalı sayın mükemmel

Banami bagliydi hayatin senin yerinde olsam polise gider gizlilik icinde ogluma ulasmalarini saglardim
Bunu sans cok soyledim kocam beni salmiyo diyosun pardonda dunya guzelimisin sende srni salmiyor bakkala cakkala her ustubde geldigimize annem babam cok gel diyo kardesim alcak diyosun hayir bize ne bize ne de senin derdin yasadigim harabe ev olamaz olmamali kesinlikle olmamali

Sen anne degilsin kusura bakma sen bilmiyosun benim hayatim mukemmel degil senin yasadiklarin absurt? Buarada cocugun demisim dedenin ve oglunun adini verdin bilgin olsun o isimlerde benim avukatiminda uyuyor ven cia calisiyorunda miknatisla uyduyla bulucam guzelim ? Senin konun bu sen uzerine dusen vazifeleri yerine getirmedigin icin hayatin tepetaklak o yuzdeb kocan sana saygi duymuyor o yuzden sana tokat atiyor

verdiğim isimler zaten aynı aynı kişi oğlumla dedesinin ismi aynı
insan bi mesaj atar dimi kusura bakma bulamadım diye
ama diyorumya senin hayatın mükemmel ama unutma bende senin gibii yeni evliyken herşey dört dörtlüktü oğlumda gelirdi giderdi sonradan oldu ne olduysa hayat bu ne getireceği belli olmaz emin ol bundan fazla övünmek ve böbürlenmek pek hoş olmuyor

verdiğim isimler zaten aynı aynı kişi oğlumla dedesinin ismi aynı
insan bi mesaj atar dimi kusura bakma bulamadım diye
ama diyorumya senin hayatın mükemmel ama unutma bende senin gibii yeni evliyken herşey dört dörtlüktü oğlumda gelirdi giderdi sonradan oldu ne olduysa hayat bu ne getireceği belli olmaz emin ol bundan fazla övünmek ve böbürlenmek pek hoş olmuyor
o zaman yapacağın şey o evden çıkmak. ailene sığınmak ve rahat rahat oğlunu aramak.

Kazen baksin bana bakalim bana sehiri gec adres vermismisin sana soru sordum o mesaja cevap vermedin
Hatta soslu makarna sordu bi konu altibda yazmisyim bunu aylar once
Kimseden onay alacak durumum yok anne olmayi ben sectiysem ustume duseni yapcam ben doga ustu bisry yapmadin
Sen olmasi gerekeni yapmamisin elin ickici dayakci ne ise yaradigi belli olmayan adam icin paca kadar cocugunu aramiyorsun suclusuda cutemom yokya gobegimiz birmi kesildi senle her seyi buluyosun bir mail at sosyal kurumlara bir hafta icibde seni ucakla alir cocuguna gotururler
Oyle bakkalla halledebilecegin bisey drgil elinin altinda internetin

Back
X