• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ne yaptı bu adama

arkadaşım,sen o evden çıkamıyormusun. kilitliyormu kocan yoksa seni eve. eğer öyleyse polise haber ver.

polisler zaten tanıdık dükkana girip çıkan insanlar ewet eğer gideceğimi anlarsa kilitliyor
biyere gitmek istesem asla tek gidemem panik atak kv kesin olur yanımda akşama kadar beni izler evin içinde fare gibi

Ne kadarlik evlisin dokunmakalbime? Basima gelebilir gelmez demiyorum ams benim evime gelip gitmiyor oglum zira biz uc kisi evlendik bu evden gitcek biri varsa oglum degil kocam olur Allsh sahidim gozumden bir damlada yas akmaz
Cok istersem 3 .kocayida bulurum

True ben acimasiz drgilim bu kadin acimasiz

Banami bagliydi hayatin senin yerinde olsam polise gider gizlilik icinde ogluma ulasmalarini saglardim
Bunu sans cok soyledim kocam beni salmiyo diyosun pardonda dunya guzelimisin sende srni salmiyor bakkala cakkala her ustubde geldigimize annem babam cok gel diyo kardesim alcak diyosun hayir bize ne bize ne de senin derdin yasadigim harabe ev olamaz olmamali kesinlikle olmamali

bi kere gittim polise ne oldu onlar karışmıyo ailemin yanına gönderdiler o kadar sonrada eşime haber verdiler ne sanıyordun

polisler zaten tanıdık dükkana girip çıkan insanlar ewet eğer gideceğimi anlarsa kilitliyor
biyere gitmek istesem asla tek gidemem panik atak kv kesin olur yanımda akşama kadar beni izler evin içinde fare gibi
bir gün kv le çık dışarı. ve kalabalıkta kendini kaybet ve kaç.

Son düzenleme:
Tamam mune abla yazmiyorun ben bir daha zaten dusunmedikleri seyleri soylemek hiiic ise yaramaz bir kulaktan gecer oburunden cikar arada oylanmaz bile
Iyi geceler

CuteMom,
hassasiyetinizi hamileliğinize vermeye çalışıyorum ama fazla ağır konuşuyorsunuz, içeriğe dönün lütfen.

Ne kadarlik evlisin dokunmakalbime? Basima gelebilir gelmez demiyorum ams benim evime gelip gitmiyor oglum zira biz uc kisi evlendik bu evden gitcek biri varsa oglum degil kocam olur Allsh sahidim gozumden bir damlada yas akmaz
Cok istersem 3 .kocayida bulurum

True ben acimasiz drgilim bu kadin acimasiz

neden gidemez çünkü ev senin zaten bu şansın var
anlatabildimmi aile desteğin var bunu biliyoruz
ben tüm sucu zaten eşime yüklemiyorum
ama şuna inan artık bunu kaç kez söledin buna inan
bak ben evlenmeden ayrıldım yalan sölemyeyeim birbucuk iki ay içinde bu adamla evlendim çünkü o kadar pembe bi dünya kurduki kim olsa kanardı çiçekler pastalar yani bana diğer evlilşğimi saracağını söledi ve benim ona sölediğim tek şey ben oğlumdan asla ayrılmam bunu bil biz birbirimize çok bağlıyız dedim kesinlikle dedi benim oğlum senin de oğlun senin oğlun benimde oğlum dedi ve yemin ederim o kadar inandırdıki neler neler yaptı oğlum için gezdirdi eğlenmeye götürdü oğlumun gönlünü fet etti aa sonra işden ayrılmamı istedi yani şöle çalıştığım yer müdür olarak başka bi şubesine gönderdi eşimd eoraya gitmek istemedği için mecburen işden ayrıldım onndan sonra oğlumdanda uzaklaştırdı anladın mı

asıl suclu benim onun pembe dünyasına üzgüngen yaram varken saracak sandım kandırıldım resmen bide güzelim evi dağıtıp bu kötü eve geldik ailesinin yanın aişte ondan sonra herşey koptu ben sabrettikce odaha fazlasını ekledi

bir gün kv le çık dışarı. ve kalabalıkta kendini kaybet ve kaç.

ailemle görüştüm demiştim ya yarın gidiyoru m ziyarete hep beraber ama ailem beni göndermeyecek az kalsın diye sonra zaten önümüzdeki ayın 31 inde mahkeme var o zamana kadar ne olacak bakalım yazarım sizede zaten çünkü artık babamda istemiyo gel diyoo adam olmaz diyo

ailemle görüştüm demiştim ya yarın gidiyoru m ziyarete hep beraber ama ailem beni göndermeyecek az kalsın diye sonra zaten önümüzdeki ayın 31 inde mahkeme var o zamana kadar ne olacak bakalım yazarım sizede zaten çünkü artık babamda istemiyo gel diyoo adam olmaz diyo
oh.çok iyi. sevindim. aman orada kalın geri gitmeyin onlarla. gidersiniz çok büyük hata yaparsınız.

Son düzenleme:
oh.çok iyi. sevindim. aman orada kalın geri gitmeyin onlarla. gidersiniz çok büyük hata yaparsınız.

şimdide korkmaya başladım ya bişey derse yada bi olay cıkartırsa diye çünkü ailemin yanına gitmemi hiç istemiyooo valla korkuyorum çok büyütüyorum galiba bişey yapamada ama yinede korkuyorum ne yapayım

şimdide korkmaya başladım ya bişey derse yada bi olay cıkartırsa diye çünkü ailemin yanına gitmemi hiç istemiyooo valla korkuyorum çok büyütüyorum galiba bişey yapamada ama yinede korkuyorum ne yapayım
korkma. hiçbir şey yapamaz. öyle olsa daha önce gittiğinde yapardı.

bu kadar sorumsuz egoist olacağını tahmin bile edemezdim inanın ki
ben çok merhametli bi yapya sahibim yani merhamet yanıı kullanarak beni herkes inandırabilir
tanıştığımda hikayesini anlattığımda ona o kadar acımıştım ki anlatamama
meğerse ne şeytanmış herke sbiliyormuşda söylemiyormuş

ya bazı erkekler nekadar ş.ref.iz ya
benım bır arkadasım yıllarca esınden cektı 1 oglu vardı adam uyusturucu alkol eve kadın getırme sıddet hersey varmıs bundan ayrıldı
yıllar sonra 2.evlılıgını yaptı oglu konusunda cok endıselıydı 2.esı o benımde oglum merak etme ona oz babasını aratmıcam vs vs bır suru vaatlerde bulundu ılk evlılıgınde yasadıgı olumsuzlukları yasatmıyacam dıye arkadasımı kandırmıs evlendıler bıkac ay sonra adam oglunu ıstemıyorum dıyor:47::47:ustelık hamıle kadının aılesıde sen yuvanı yıkma bız torunumuza bakarız dıyorlar oglu annesınde kalıyor ama hemen hemen hergun goruyor oglunu adam 380 derecede donmus her konuda 2. bebegı dogduktan sonra emzırme donemınde kazayla tekrardan hamıle kalmıs bebegını dunyaya getırdı bosanmak ıstıyor kadın ama aılesı yanasmıyor sen ıstedın evlendın 2tanede cocuk yaptın 1tanede burda var 2.kocayıda bıraktı dedırtmeyız dıyolarmıs:47:
be arkadasım hadı bu kadının ekonomık ozgurlugu yok aılesı destek olcagına kostek oluyor be guzel arkadasım senın aılen neguzel destekmıs neden bırakmıyorsun bu adamı?
ınsan evladını gormeden nasıl yasar ya:50:
esır hayatı yasıyorsun sen orda farkındamısın?aılen alsın senı o evden ve bır pıskıyatrı klınıgıne gotursun senın pıskolojın bozulmus hıckımse boyle bır hayatı haketmez!
adam gezsın tozsun yemedıgı halt kalmasın kadını eve kıtlesın:47:bakkala gondermesın :47:aılesıyle konusturmasın ohhhhh ne ala:47:
kole pazarından mı almıs senı:47: sen buna boyun egdıkce arkası kesılmez bu kısıtlamaların
sen bır ınsansız kendıne gel boyle hayat olmaz sılkelen...
bu forumda ılk kez yazıyorum boyle bır kelımeyı bırak bosa su adamı aılesın yanına gıt al cocuklarını yanına mısler gıbı yaşa

Son düzenleme:
benım bır arkadasım yıllarca esınden cektı 1 oglu vardı adam uyusturucu alkol eve kadın getırme sıddet hersey varmıs bundan ayrıldı
yıllar sonra 2.evlılıgını yaptı oglu konusunda cok endıselıydı 2.esı o benımde oglum merak etme ona oz babasını aratmıcam vs vs bır suru vaatlerde bulundu ılk evlılıgınde yasadıgı olumsuzlukları yasatmıyacam dıye arkadasımı kandırmıs evlendıler bıkac ay sonra adam oglunu ıstemıyorum dıyor:47::47:ustelık hamıle kadının aılesıde sen yuvanı yıkma bız torunumuza bakarız dıyorlar oglu annesınde kalıyor ama hemen hemen hergun goruyor oglunu adam 380 derecede donmus her konuda 2. bebegı dogduktan sonra emzırme donemınde kazayla tekrardan hamıle kalmıs bebegını dunyaya getırdı bosanmak ıstıyor kadın ama aılesı yanasmıyor sen ıstedın evlendın 2tanede cocuk yaptın 1tanede burda var 2.kocayıda bıraktı dedırtmeyız dıyolarmıs:47:
be arkadasım hadı bu kadının ekonomık ozgurlugu yok aılesı destek olcagına kostek oluyor be guzel arkadasım senın aılen neguzel destekmıs neden bırakmıyorsun bu adamı?
esır hayatı yasıyorsun sen orda farkındamısın?aılen alsın senı o evden ve bır pıskıyatrı klınıgıne gotursun senın pıskolojın bozulmus hıckımse boyle bır hayatı haketmez!
adam gezsın tozsun yemedıgı halt kalmasın kadını eve kıtlesın:47:bakkala gondermesın :47:aılesıyle konusturmasın ohhhhh ne ala:47:
kole pazarından mı almıs senı:47: sen buna boyun egdıkce arkası kesılmez bu kısıtlamaların
bu forumda ılk kez yazıyorum boyle bır kelımeyı bırak bosa su adamı aılesın yanına gıt al cocuklarını yanına mısler gıbı yaşa
ailemde bunu söylüyor ama psikolojim bozuldu korkuyorum sadece o kdar yoksa boşa yaşıyorum bu odada

aynı işte benim kide aynısını yapmı garanti veremiyosun ki birden dönüveriyorlra benimkide kızıma hamile kaldım ondan sonra istemedi
ama onun oğlu burda yanımızda babannasei nde yazık annesi istiyorda göstermiyorlar bile vermiyorlar bile annesine bunu söleyincede ben onu sevmiyorum falan filan diyoo

ailemde bunu söylüyor ama psikolojim bozuldu korkuyorum sadece o kdar yoksa boşa yaşıyorum bu odada

pıskolojın o evde durdukca dahada bozulacak farkındasın demı?
hastalandıgımızda doktora gıtmesek kendı kendımıze ıyılesebılırmıyız?
pıskolojın bozulduyla pıskıyatrıstler ne gune duruyor?
ınan bana iyilesebılırsın?
sende bagımlı kişilık bozuklugu olusmus gıbı:26: bole bı adamdan ayrılamadıgına gore

pıskolojın o evde durdukca dahada bozulacak farkındasın demı?
hastalandıgımızda doktora gıtmesek kendı kendımıze ıyılesebılırmıyız?
pıskolojın bozulduyla pıskıyatrıstler ne gune duruyor?
ınan bana iyilesebılırsın?
sende bagımlı kişilık bozuklugu olusmus gıbı:26: bole bı adamdan ayrılamadıgına gore

bağımlı kişiliik bozukluğu mu nasıl yani biraz tanımlarmısınız

aynı işte benim kide aynısını yapmı garanti veremiyosun ki birden dönüveriyorlra benimkide kızıma hamile kaldım ondan sonra istemedi
ama onun oğlu burda yanımızda babannasei nde yazık annesi istiyorda göstermiyorlar bile vermiyorlar bile annesine bunu söleyincede ben onu sevmiyorum falan filan diyoo

sana bısey dıyeyımmı?alınmaca gucenmece yok ama?
benım cocugumu bana gostermıcekler ben dunyayı yakarım
ya dusunuyorumda bır ınsan nasıl bukadar pasıf olur cocugunu gormek ıstemez sen eskı kocana buyuk bı hatamı yaptın acaba?

sana bısey dıyeyımmı?alınmaca gucenmece yok ama?
benım cocugumu bana gostermıcekler ben dunyayı yakarım
ya dusunuyorumda bır ınsan nasıl bukadar pasıf olur cocugunu gormek ıstemez sen eskı kocana buyuk bı hatamı yaptın acaba?

tam tersi eski kocam beni taa ne zamndan beri aldatıyormuş bunu tüm ailesinin yanında ifade etti oda biliyor v ekabul ediyor
ama asıl ayrılık sebebi dayak içki karı kız çalışmama bunlardı ne oğlumla nede benle ilgilenirdi
oğumu ben görmek istiyorum ama şehir merkezinden ilçeye taşındık ya bu yüzden göremiyorum ve bu eşim izin vermiyo yoksa diğerinin umrunda bile değil kv ilgileniyo üstelik haber gönderip duruyor çok özledi diye bende ona gönderiyorum ne hatam olcakki sürekli çalışan bi kadındım sigaram yok bişeye para harcamazdım yavrumu en güzel kreşlere ana okullarına gönderdim onu uğruna çalıştım aldım giydirdim yedirdim içirdim babası olacak hayırsız serserinin tekiydi aylak
eşim çok merhametsiz kendi çoçoğu ile ildilenmiyor sevmiyorum diyor babannesi ölsün göndercem diyor bendende istediği oğlumu unutup silmem
gecenki tartışmada demiştim ayrıldıktan sonra yavrularıı alıp onlara bakcam diye ne dedi biliyomusun geri kafalı egoist oğlumla kızımı aynı çatı altında tutturmazmış bak baka

Back
X