• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ne yaptı bu adama

sana bısey dıyeyımmı?alınmaca gucenmece yok ama?
benım cocugumu bana gostermıcekler ben dunyayı yakarım
ya dusunuyorumda bır ınsan nasıl bukadar pasıf olur cocugunu gormek ıstemez sen eskı kocana buyuk bı hatamı yaptın acaba?

ama şunu söleyeyim o dediğiniz gibi olamıyor malesef "
çok ağladım bağırdım üstelik hamileydimde ne yaptıysamda olmadı sanırım ben öle yaptım diye oda bu derece döndü yani az öle geliyor aklıma çünkü oğlumu nasıl sevdiğimi iyi biliyor onu kıskanıyor

tam tersi eski kocam beni taa ne zamndan beri aldatıyormuş bunu tüm ailesinin yanında ifade etti oda biliyor v ekabul ediyor
ama asıl ayrılık sebebi dayak içki karı kız çalışmama bunlardı ne oğlumla nede benle ilgilenirdi
oğumu ben görmek istiyorum ama şehir merkezinden ilçeye taşındık ya bu yüzden göremiyorum ve bu eşim izin vermiyo yoksa diğerinin umrunda bile değil kv ilgileniyo üstelik haber gönderip duruyor çok özledi diye bende ona gönderiyorum ne hatam olcakki sürekli çalışan bi kadındım sigaram yok bişeye para harcamazdım yavrumu en güzel kreşlere ana okullarına gönderdim onu uğruna çalıştım aldım giydirdim yedirdim içirdim babası olacak hayırsız serserinin tekiydi aylak
eşim çok merhametsiz kendi çoçoğu ile ildilenmiyor sevmiyorum diyor babannesi ölsün göndercem diyor bendende istediği oğlumu unutup silmem
gecenki tartışmada demiştim ayrıldıktan sonra yavrularıı alıp onlara bakcam diye ne dedi biliyomusun geri kafalı egoist oğlumla kızımı aynı çatı altında tutturmazmış bak baka

Hay ALLAHIM yarabbım
bu ya ben nedesem bos basa gelmeden bılemıyor ınsan burdan konusuyoruz ben olsam sunu yapardım bunu yapardım falan ama cevremde tanık oldugum olaylar benı bıraz korkuttu buyuk konusma babında aslında
az evvel bahsettıgım arkadasım cok dık baslı ve evlenmeden evvel sureklı oglumu ıstemeyenı hıc ıstemem anında bosarım dıyodu ama bosayamadı:50:basa gelmeden bılemeyız cokta buyuk konusmamalı.
ama genede neyapneet kocalarını bır kenara at evlatlarına sahıp cık.bundan sonra tek dusuncen bu olsun

Son düzenleme:
Tek diyebileceğim bu adam değişmez, ailene koş ne güzel arkandalar.. Böyle ömür mü geçer ya yazık değil mi sana..

Sen cocugu gorememe sebebim eski esim demiyormuydub temmuzdaki konunda burada yasemine simdiki esim sebev eski esimin umurunda degil diyosun
Sen beklemeyimi dusunuyosun gencecik eski kcanin olmesini cocugunu gormek icin oylemi ?

Ya Allah aşkına bırakın su diğer cocuk mevzuunu. O konusahibini ilgilendirir. Derdi bu değil şuanda.

Allah yardimcin olsun arkasasim. Arkanizda size destek bir aileniz varken bu adamu size yaptiklarina pisman edin yoksa siz cok daha uzulursunuz. Ailenizin destegine aiz tepkisiz kaldikca emin olun onlar da her ne kadar uzulurse uzulsun susarlar artik. İnlar susstukca siz de istebmediginizi dusunursunuz. Bu gunler ele gecmez birdaha.

Cutemom hakli ilk defa bu kadar begendim yorumlarini
cok anlamli yazdi
her ne kadar "diger cocuk" konuyla alakasi yok gibi gorulsede var tabiiki

kocan seni eve hapsediyor
kocan ayyas
kocan siddetci
kocan sorumsuz
kocan gecimsiz
kocan "oglunla kizimi ayni cati altinda barindirmam" diyebilecek kadar
sapkin dusunceli kotu kalpli !!!

diger yanda

ister bizimle ister ayri ev tutariz
cocuguna bakariz arkadandayiz BIRAK o adami
diyen bir AILE

ve gunahsiz bir cocuk var ilk evlilikten anneden uzak yasayan!!

ve o eve hapseden
o ayyas
o siddetci
o gecimsiz
o sorumsuz
o gecimsiz
o kotu kalpli kocanin yuzyillik evde yasatmasina
ve senin KADINLIK duygularina hitap etmemesinden sikayetcisin

PES diyorum baksa bir sey demiyorum

haa benimde hayatim muhtesem degil sandigin gibi

Sen cocugu gorememe sebebim eski esim demiyormuydub temmuzdaki konunda burada yasemine simdiki esim sebev eski esimin umurunda degil diyosun
Sen beklemeyimi dusunuyosun gencecik eski kcanin olmesini cocugunu gormek icin oylemi ?

evet cutemom bende okurken hatırladım
eski eşim belalı boşanır gidersem peşime düşer bana çocuğu göstermez diyordu şimdi de umrunda değil diyo
şu kız şöyle konular açtıkça deli oluyorum ya.. sabredip yazmamaya çalışıyorum

arkadaşlar konu sahibi boşanmaktan korkuyor ben söliyim.. önceki konularından da bu anlaşılıyor 2. kez ayrılmış olurum bir daha evlenemem diye

ben anlamıyorum ailesi gel diyo hala mırın kırın ediyo yaa:47:

Son düzenleme:
Back
X