kaynana istemior herhalde seni zamanla ayrilirlar filan mi amacinda acaba.ya canim olumlu düşünemiyorum ailen hakli bir kiz bu kadar bekletilmez.sen karişma nişanlmnla kotu olma hiç bi zamn .ailelr ne yaparlarsa yapsnlar.nişanlin seni istiosa zaten bi yolunu bulur onada mesji ver ailem sknti yapio falanda işler kopmadan cekinerek konuşuomuş görüşüomş gbi yap ama soguk davranma kaynanin istegi olmasn.yani nişanlin anlasn o tarhe kadar ipler kopmadan bişeyler yapmasi gerektgni ama arani açma bunu yaparken anca böyle idare edebilirsin alttan mesji ver.ipler kopunca sennki istesede çok skntya duser ama kabul etmior ailen etmesnlerde en fazla bi kaç ay nişanli kalnr bizim oralarda çünkü eve girip çklio ya laf olur burda sen öenmlisin canm.
dimi böylede bişey var. çevremdede herkes nişanlına sakın kötü davranma diyo. onunla aramız iyi. ailemin kesinlikle kabul etmiceğinide belirttim. ayırcaklar bizi dedi. dedim şu durumda ailem verilen sözde durulmasını istediği için ayırcak, ailende herşeyin lüksünü istediği için. ikimizinde ailesinden kaynaklancak ayrılık dedim. borçla yine evleniriz ama o saatten sonra iki aileyede tavır alırım bu sıkıntıyı çektirdikleri için dedi.