- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Ama o bana sınırlama getirmedi ki...Cnm sırf size cvp yazmak için giriş yaptım gece gece
Nisanlinizda soyguncuymus resmen! ne o öyle gelinliginizin 2 katı damatlik almış
Hiç hoş değil bence
Maddi durumdan kasıyorsa alınmasın ne olacak sanki bi gömlek bi pantolon şık durabilir yeter ki uydurabil. Zaten damatlık alınmayacak mı ? Alınacaksa iki turlu masrfa gerek yok takıma verilecek paraya başka bisey alırsınız .. Annenizi uzmeyin nişan düğün gibi durumlarda ortalık gerilebilir sakinliği korumak lazımDüğünüme çok az zaman kaldı bugün nişanlım görümcem ile birlikte gelinlik ve bindallı aldık.Ama annem gelinligımı çok beğenmedi.Daha önce merkezden bi gelinlik bakmıştık 2500 tl demişlerdi nişanlıma pahalı geldi bu yüzden çalıştığı ilçeden almaya karar verdik oradan baktık.Bu sefer de annem ucuz diye aldın daha önce ki daha güzeldi filan dedi canım sıkıldı.gelinlik kalın dantel askılı düşünmüştüm ama straplez olan model güzeldı orada ondan onu aldım.nişanlım damatlık beğenemdı çok yaşlı işi modeller vardı durum böyle olunca annem de şimdi pahalı olacak diye sorun yapıyor bi de kına ve nikah için damatlık dışında ayrı takım istedi bi tane.ailem de gömlek pantolon alalım takım elbiseye gerek yok diyorlar sizce kim haklı?
Düğünüme çok az zaman kaldı bugün nişanlım görümcem ile birlikte gelinlik ve bindallı aldık.Ama annem gelinligımı çok beğenmedi.Daha önce merkezden bi gelinlik bakmıştık 2500 tl demişlerdi nişanlıma pahalı geldi bu yüzden çalıştığı ilçeden almaya karar verdik oradan baktık.Bu sefer de annem ucuz diye aldın daha önce ki daha güzeldi filan dedi canım sıkıldı.gelinlik kalın dantel askılı düşünmüştüm ama straplez olan model güzeldı orada ondan onu aldım.nişanlım damatlık beğenemdı çok yaşlı işi modeller vardı durum böyle olunca annem de şimdi pahalı olacak diye sorun yapıyor bi de kına ve nikah için damatlık dışında ayrı takım istedi bi tane.ailem de gömlek pantolon alalım takım elbiseye gerek yok diyorlar sizce kim haklı?
bir dakika ya ben yanlış mı anladım ben adam bir damatlık bir takım istiyor zannettimo ne öyle ya kına için ayrı düğün için ayrı damatlık birde ayrıca takım mı ?
nasıl istiyorlar bunları ağızlarıyla mı?
annenizde hatalı sizin gelinliğe pahalı diye ordan almadın diye laf ediyor kendisi damatlığa pahalı olmasın diyor..
sizin nişanlınızla bir bütçeniz yok mu kendi aranızda halletseniz bu işleri daha güzel olur..
Ailem de erkek tarafı her zaman daha çok harcar mantığı var bunu yanlış bulmuyorum ama nişanlımnda beğendiği bi şeyi alsın istiyorum.
gelinlik olarak 2500 tl onlar da çok buldu babam başta o kadar gelinlik alınmaz uygun alın ben Damatlık için maksimum 600-700 tl verebilecek durumdaym diye konuştu.
bir dakika ya ben yanlış mı anladım ben adam bir damatlık bir takım istiyor zannettim
ben zannettim adam bir damatlık bir takım istiyor normal diye hak verdim yazdımben öyle anladıydım döndüm baktım yanlış anlamışım gece gece.. 2 takım isteniyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?