Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zamanında cahillik yaptım ve şimdi ceremesini çekiyorum.annem çok yalvardı oku diye.eğer seni seviyosa bekler dedi.okursun sonra evlenirsiniz dedi ama benim eşek kafam ......şimdi 2 yaşında oğlum var ve dün akşam boşanmayı konuştuk.bugün büyük ihtimalle ailelerle konuşcaz((....allahım nasıl bi derttir bu böyle.kaldıramayacağımız yükü yükleme yarabbim
((
Hepinizi bi abla olarak görüyorum ve söyledikleriniz çok doğru.Ben bunları burada açmadan önce en yakın arkadaşıma bile söyleyemiyordum, sizler evlenmiş hatta çoluğa çocuğa karışmışsınız sizin tavsiyeleriniz benim için daha akıl kari iyiki yazmışım derdimi çünkü sevgilimden ayrılmama düşüncesine gidiyordum hep ama şimdi baya kafamda netleşti okumak istiyorum onu bile gözden çıkarırım çünkü anlattıklarınız beni çok etkiledi ve ben bir iki aydır sürekli ikilemdeydim bu arada erkek arkadaşım 21 yasında bir yıllık üni hayatı olmuş ve bırakmıştı (merak edenler olduğu için yazıyorum). Kendisi benim öğretmen olmamı istiyor ama ne hikmetse bir sene sonra evlenmekte istiyor yanından ayırmakta istemiyor.Bende delirecem en iyisi derslerimi çalışayım yakın bir yer kazanırsam gidiyim okuyum oda ister beklesin ister beklemesin.Normalde bu konunun lafını ettirmiyor.Ama zamanı geldiğinde gerçekleri yüzüne vuracağım gibi geliyor.
Derdimi okuyup derman bulmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.![]()
aferin sana ablacım en doğru yolu tercih ettin sevgilinde evlilik için yaşı erken bi erkeğin evlenme yaşı 25 i geçmeli herşeyi yaşamış gözü doymuş bi erkekle evlenmek en iyisi hatta sen şuan erkeği aşkı meşki bi kenara atıp ideallerinin peşinden koşmalısın seni seven senin iyi bi hayat sürmen için önüne taş koymaz sana engel olanla işin olmasın zaten![]()
hepinizi bi abla olarak görüyorum ve söyledikleriniz çok doğru.ben bunları burada açmadan önce en yakın arkadaşıma bile söyleyemiyordum, sizler evlenmiş hatta çoluğa çocuğa karışmışsınız sizin tavsiyeleriniz benim için daha akıl kari iyiki yazmışım derdimi çünkü sevgilimden ayrılmama düşüncesine gidiyordum hep ama şimdi baya kafamda netleşti okumak istiyorum onu bile gözden çıkarırım çünkü anlattıklarınız beni çok etkiledi ve ben bir iki aydır sürekli ikilemdeydim bu arada erkek arkadaşım 21 yasında bir yıllık üni hayatı olmuş ve bırakmıştı (merak edenler olduğu için yazıyorum). Kendisi benim öğretmen olmamı istiyor ama ne hikmetse bir sene sonra evlenmekte istiyor yanından ayırmakta istemiyor.bende delirecem en iyisi derslerimi çalışayım yakın bir yer kazanırsam gidiyim okuyum oda ister beklesin ister beklemesin.normalde bu konunun lafını ettirmiyor.ama zamanı geldiğinde gerçekleri yüzüne vuracağım gibi geliyor.
Derdimi okuyup derman bulmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.![]()
Kendisi çocuğuyla arkadaş gibi olmak istiyormuş bu yüzden bir an önce evlenmek istiyormuş of ikimiz içinde erken bekleyelim diyorum sen git ailenin yanında oku ben başkasıyla evlenirim diyo soğutuyo kendinden ya eskiden böyle değildi okuyacam ama bu kadar bencil olmasına dayanamıyorum.![]()
Kendisi çocuğuyla arkadaş gibi olmak istiyormuş bu yüzden bir an önce evlenmek istiyormuş of ikimiz içinde erken bekleyelim diyorum sen git ailenin yanında oku ben başkasıyla evlenirim diyo soğutuyo kendinden ya eskiden böyle değildi okuyacam ama bu kadar bencil olmasına dayanamıyorum.![]()