Ailem Onay Vermiyor

Tseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
12
0
1
20 yaşındayım erkek arkadaşımsa 23 yaşında 2 yıldır birlikteyiz. onun ailesiyle tanışıyoruz hepsi beni çok seviyo kızları olarak görüyolar. ama benim ailem onay vermiyo daha önceden ilişkimi öğrenmişlerdi çok ciddi kavgalar çıktı. bende aileme ayrıldığımı söyleyip gizli saklı görüşüyorum sevgilimle ciddi düşünüyoruz. sizce ne yapmalıyım?

Kötü biri olduğunu bana zarar vereceğini düşünüyolar beni sevdiğine inanmıyolar

Aileni dinle derim. Hani altında başka sebepler olsa belki karşı çıkabilirdin, ama kötü biri olduğunu ve sana zarar vereceğini düşünüyorlarsa vardır bi sebebi, üstelik yaşın da çok genç. Aileni karşına alma sonra çok pişman olursun.

Kötü biri olduğunu bana zarar vereceğini düşünüyolar beni sevdiğine inanmıyolar
Buyuk iddialar bunlar yalniz
Haklilik paylari olabilir
Bir de su es adayimin ailesi beni kendi kizlari gibi goruyorlar safsatasini yiyen genc kiz var ki hala yahu? Yok oyle bisey kendiniz yasayip goreceksiniz sizi ne olarak gorduklerini

aılen derken annen ve baban da mı yoksa sadece annen veya baban mı kötu dusunuyor onlar hakkında ? aıle durumlarınız denk mı ?

Aileni dinle...

Karşı taraf şimdilik kızı gibi görebilir evlenince işler değişebiliyor. Sakın ailene cephe alma. Pişman olursun.

Ailen arkanda olmadan hic bir sey yapma. Sevgilinin ailesi seni nasil taniyor sadece biliyorlar mi evlerine gidip geliyor musun?

20 yaşıda bir genç kadının ciddi düşünmesi gereken tek şey finalleri olmalı. Ama nerdee, koca daha tatlı. Gelinlik giyecek, pembiş koltuklu, mint perdeli evi olacak, kocişine sunumlar hazırlayacak. Peheeey.

Aileni dinle. Çok küçüksün, doğru karar vermiş olma ihtimalin sıfıra yakın.

aılen derken annen ve baban da mı yoksa sadece annen veya baban mı kötu dusunuyor onlar hakkında ? aıle durumlarınız denk mı ?
Annemde babamda kötü düşünüyo. Ama kötü bi niyeti olsa neden 2 sene birlikte olalım. Çocuğun başına neler geldi hâlâ seviyorum diyo

20 yaşında neyi ciddi düşünüyorsunuz yahu..
ben mi aklı havada bir tiptim şaşırıyorum bu yaşlarda evlilik düşünen insanlara..
gez dolaş .. 20 yaşında sevdiğin adamı olgunlaştıkça sevmeyeceksin..
aileni dinle ..

büyüklerin dedikleri her zaman çıkar
ayrıca 20 yaş evlilik için çok erken bir yaş
evlilik terapistleri bangır bangır bağırıyor erken evlenenler doğru karar veremiyor, erkekler 28 -30 dan, kadınlar 25-26 dan sonra evlensin diye
bu ne acele yangından mal mı kaçırıyorsunuz
biraz daha tanıyın birbirinizi

Anne ve babaların sezgileri kuvvetlidir ve emin ol ki onlar senin için en iyisini isterler.

Yaşın çok genç. Kendi başina kararlar verme.
Biz cok gördük kızı gibi görüyor diyenleri.

Sen işin sonuna bak.

Ciddi düşünüyorum dediysem yarın evlenmicem. Daha zamanı var. Sadece heves olmadığını anlatmak istedim

Neye dayanarak kötü olduklarına kanaat getirmişler?

Tanımıyolar bile tip ve etraftan duyduklarına göre onay vermiyolar

Ailenin dinle. Birde onun ailesi beni kızları gibi seviyor demissin ya, yok öyle bir dünya. Kimse başka birinin kızını kendi kızı gibi sevmez

Back
X