ailem özelde calisan erkek arkadasimi istemiyor.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
Onu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta kalir,mesaisi uzun,o da öğretmen olsa yaninda olur,destek olur diyorlar.tanistirmak istiyorum hergun bir bahaneyle gecistiriyorlar.
Anlamiyorum.niye sorun olsun.arkadaşım asgari ücretin biraz üstünde kazanan biriyle evlendi.

Bu konuyu ailenize açın. Erkek arkadaş tanıştırıcam diyebilen neden istemiyorsunuz da diyebilir... Aileler bazen böyle çaresiz bırakıyor. Sevdiginiz adama guveniyorsanız biraz diretin..

Sana birşey diyim mi benim eşimde özel sektörde çalışıyor evlendigimizde asgari ücret alıyordu ben hiç az ya da garanti değil demedim hayatta hiçbir şeyin garanti yokki gün geldi devran döndü asgari ücret alan eşim bankasında yönetici oldu bence aileler saçmalamamalı özel sektör yorar eder ama her zaman en tepelere çıkma imkanın var yeter ki anlaşmayı sevmeyi bilin biz bildik fakirliğin dibini de gördük şimdi ise sultanlık yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…