- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi lilith2013
-
Adamı gerçekten sevdiğiniz icinmi yoksa kisasa kisas için mi evlenmek istiyorsunuz?
Değer veriyorum,ablasini,ailesini de tanıyorumAdamı gerçekten sevdiğiniz icinmi yoksa inat için mi evlenmek istiyorsunuz?
Aynen öyle. Tanidigim düzgün biri.
Ya tamam da kullanmış gibi olmazmisin ben mi yanlış düşünüyorum ona inat evlilik ilerisinde mutlu olucakmisin inat uğruna evlendi diyeDeğer veriyorum,ablasini,ailesini de tanıyorum
Bende katılıyorum size..2 ay bence kısa süre ama uzun zamandır tanıyorsan adamı tanıyorsundur.
Yalnız naçizane fikrim adamı bunca zaman tanıyıp almadıysan, sanki madem beriki olmadı bari bu olsun diyormuşsun gibime geldi. Yine de sen bilirsin ama beriki evlendi benim elimde de bu var ben de evleneyim gibiysen sağlıklı bir evlilik olmayabilir sanki.
İnattan ziyade cidden seviyor musun? Bunca zaman seveceğin yoktu ama yeni geldi çok sağlıklı görünmedi bana.
Hemen düşünmüyorum, ama denemek istiyorum.bakalım.2 ay bence kısa süre ama uzun zamandır tanıyorsan adamı tanıyorsundur.
Yalnız naçizane fikrim adamı bunca zaman tanıyıp almadıysan, sanki madem beriki olmadı bari bu olsun diyormuşsun gibime geldi. Yine de sen bilirsin ama beriki evlendi benim elimde de bu var ben de evleneyim gibiysen sağlıklı bir evlilik olmayabilir sanki.
1 ay sonrada memur birini bulabilir haa gayret.1 ayda başka birini bulmuşsa demek
Cevap ta veriyor.baya akilli bu bidikBakıyorum buyrun
Cevap ta veriyor.baya akilli bu bidik
Ukala ol da iskillenecek birşey yok.önceden fark etmediğim biri gözüme görünür hale geldi.1 ay çok kisa olabilir. Ama onun sayesinde diğeri aklima gelmiyor.Işkillendigim konularda evet hemen cevap veresim geliyor ne kadar ukalayim yaw
Arkadaş ilk seviyorum demiş şimdi değer veriyorum diyor bence siz sevmiyorsunuz bir inat uğruna karşınızdaki ni de yakmayin ...
Olur,olur.canim ne isterse.1 ay sonrada memur birini bulabilir haa gayret.
Oburu aklına gelmiyorsa sıkıntı yok
Ukala ol da iskillenecek birşey yok.önceden fark etmediğim biri gözüme görünür hale geldi.1 ay çok kisa olabilir. Ama onun sayesinde diğeri aklima gelmiyor.
Ukala ol da iskillenecek birşey yok.önceden fark etmediğim biri gözüme görünür hale geldi.1 ay çok kisa olabilir. Ama onun sayesinde diğeri aklima gelmiyor.
Valla bende anlamadım kiAcaba bir hayal ürünü olabilir mi?
Galiba ben çok kötü niyetliyim
Olur,olur.canim ne isterse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?