• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem sevgilimi istemiyor ne yapmlıyım

Esmerimebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1
0
36
Eskişehir
Çıktığım çocuğu çok seviyorum.. Henüz 2 hfta oldu ama onsuz bir gün geçrmek istemiorm yarım saat görmiyim hemn özlüyorum oda aynı duyguları yaşıyor beni seviyor.. anneme söyledim çıktığımızı karşı gelmdi olgulunlukla karşıladı ama tabi korku var için bişey olucak falan diye..
Facebookta ilşki yaptık ve bunu erkek kardşim gördü başta bişey demdi ama..
bigün kavga ettik ve herşeyi söyledi babama bende o odadan ayrıldım hemen kaçtım yatak odasına 5 dk sonra geldim.
babam: kim bu çocuk dedi.
- arkadşm baba dedim.
babam: ne arkadşı bu yaşta Faln dedi.
- arkadşm işte baba yaa dedim.
hiç bir şekiLde şiddet uygulamdı hiçte bişey söylemdi bana

anneme ayrılsın ondan demiş.
ama ben ayrılmak istemiyorum.
Anemde Çok üstüme qelior ayrıl o çocuktan falan die. he diyip geçiom.
en yakın arkdşıma açılabliyorum sadece ailemLe hiç konuşamıorm Çok sorunlar yaşıyorum Lütfen bana yardımcı oLun ne yapmaLıyım annem ve babamı buna ikna ettrmek içinn :2:
Çıldırmak üzereyim :95:

kaç yaşındasın canım bide ailenin gerekçesi ne çıktığın çocukla niye görüşmemen konusunda ısrarcılar

arkadaşım yaşın bellıkı küçük..ıkı haftada kımse kımseye aşık olmaz..o buyuk bır beğenı,hoşlanma olabılır ama bunu aşkla kıyaslama..henuz çok yenı..
yaşını ya da ılışkının nıtelığını,süresini bır kenara bırakıp şunu söyleyeyım;

benım aılemde istemedı..onaylamadı ılışkımı..ınternette tanıştık..tanışma sıtesı falan değildi..normal bır sıtede başladı ve 2,5 yıl oldu..asker yolu beklıyorum şu an ve ailemın ıtırazı falan hıç kalmadı..

ama bunun için ılk once karşındakı ınsandan emın olacaksın..bu da ıkı haftada olmaz..bırak herşeyı akışına..benım annem öğredığınde; "
ben ıstıyorum yanlışı doğruyu kendım yaşayarak göreceğim,ama senın desteğin olmadan ben bunu yapamam" dedim..

konuşmadı 3 gun..bır şekılde gönlunu alırsın ama dediğim gıbı ailen çok önemlı..desteksiz olmaz..ama önce karşındakı ilişkiyı bırak akışına..herşey olacağına varır..kişiden emın olmak ıçin zamana gerek var..

yaşın büyük ihtimalle 16 falan..
bunu hesaba katarak söylüyorum büyüdüğünde aileni kırdığın için pişman olursun..
daha 2 hafta..14gün..
çok az bisüre..

Yaslarimiz yakin sanirim 18 im ben 3 yildir bi iliskim var ilk soyledigimde tepki vermediler ama 3 yildir nefret ediyolar cocuktan ve de belli ediyolar taniyolar birbirlerini.. Sakin tanistirma daha kotu olur.. Yasin kac dedigi icin fikri sen 25 olana kadar degismeyecek...
Anlayacaklarini seni destekleyip koruyacaklarini falan bekleme:) birsuru olaylar duyuyolar herseyi bilsinler icleri rahat etsin diye anlatiyorum neler neler yapmadilarki:) ayrilma konusu oldu hatta ailen beni sevmiyo ne yapayim ki diye... o derece rahatsiz ettiler cocugu dusun.

Bi kac hafta sabret sonra annene ayrildim anne diye git agla:D ciktigini da soyleme... Suphelenip takip ederler yakalaninca kotu olur.. Yakalanmam diyosan boyle yap derim...

Erkek arkadasimin aldigi butun hediyleri resimlerini odamdan topluyolar niye yaptiniz diyorum cevap yok:) Halbuki ben hicbisi saklamadim onlar da sen ne yapiyosun demedi... kizmadilar ayni senin olayin gibi babam anneme o cocukla gorusmesin demisti ilk sene...
Bide soyle bisey var simdiki erkeklerden korkulur yine de ben onlara anlattigim icin icim rahat bu yonden.. Ne zaman gorustugumu de biliyolar bitek yazin gorusebiliyoruz cunku.. ama dedim ya anlam veremedigim hareketleri var o kadar...

yaşın büyük ihtimalle 16 falan..
bunu hesaba katarak söylüyorum büyüdüğünde aileni kırdığın için pişman olursun..
daha 2 hafta..14gün..
çok az bisüre..

ailesi izin vermezse iliskisi tabii ki 2 haftadan oteye gecemez.. Bide sanirim sorun sevgilisi onun kisiligi falan degil cocugu tanimiyolar tanimak istememisler.. Sorun biricik kizlarinin sevgilisinin olmasi... Benim erkek arkadasim sabah namazlarini kacirmaz hic... ben onun sayesinde kuran okumaya karar verdim:) ickiyi hic sevmez bana da icirmez:) yani kisilikle alakasi yok.. 1 yil sora baska bi erkekten hoslansa yine ayni seyi soyleyecektir ailesi...
Tatlim zor valla.. Ailenden sakla falan dedim ama ben sevgilimi cok sevdigim icin ve beni de iyi yonde etkilediginden dolayi ailemin korkularinin sacma oldugunu dusunuyorum ve ayrilmayi hic istemiyorum... Bu benim fikrim sen sevgilini ne kadar taniyosun deger mi degmez mi ona sen karar vermelisin..
:34:

adrıana..
sizinde yaşınız ıtıbarıyle ailenızın 3 yıldır destek vermıyor olması doğaldır ülkemızde..15 yaşından bu yana sürmüş..odanızdakı eşyaları kaldırmak gıbı bazı hakkı olmayan şeylerıde yapmış ebeveynlerınız..

ama dıyelım arkadaş 16 ya da sızın gıbı 18..bu durumda ailenın red bahanesı ne olursa olsun ailene gıt tımsah gözyaşları dök demek olmamalı çözüm..ailesının guvenını kaybetmış oolmak o bahsettığınız 25 yaşta size utanç olarak geri dönecekk..
ailenıze yalan söylemeyın,bunu da kımseye tavsıye etmeyın..onların desteği olmadan sizce o ilişkinin ılerısı ne kadar mümkün??

çözüm odaklı olmak gerekırse; ne kadar emın olduğunuzu aılenız zamanı gelınce öğrensın..çıkar karşılarına anlatırsınız..ama şu an onlara yalan söylemek yerıne,bırşey anlatmayın daha ıyı..

Kızımızın yaşı daha küçük belli 2 haftada nasıl aşık olunuyor nasıl sevilyor onu bilemiyorum tabi bilen bana söylesin lütfen..
Ailesinin tepki vermeside son derece doğal ....

Back
X