- Konu Sahibi laylaylom20
-
ailem onu tanımıyo ki... sadece farklı bi din ve ırka mensup olduğu için direk olumsuz bi yargıya varıyolar.karşımdaki kişi çok aşırı dindar bi insan değil zaten bu yüzden ilerde sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.hatta din değiştirmeyi bile kabul etti benim için.ama annemler bunu bile yeterli görmüyo.bu sefer de ırk ayrımı var diyolar.
ailem bu kadar baskı yapınca onlardan da iyice uzaklaşmama neden oldular.evde kendimi çok mutsuz hissediyorum.bunalıma girdim sanırım.hiçbişeyden zevk alamıyorum artık...
o türk ve müslüman.ben değilim...
Müslüman biri en azından eşinin müslümanlığa yakın biri olmasını ister, sen olabilecek misin?
Bunlar önemsiz ayrıntılar gibi görünüyor ama çok önemli çok...
Sevdiğin insanın dine bakış açısı nedir acaba?
Irkı geçtim ama din önemli unsur.
Bunu es geçme.
yerimseniben
hayat senin hayatın 22 yasındasın ailenin seni koruması cok normal ama nasıl birinden koruyorlar bu cok onemli sadece dini farklı diye iliskinizi engellemelerinde mantık bulamıyorum ben evlencegin kisiyi secicek olan kisi sensin orta yolu bulmaya calıs bekle bi sure al karısna ailenle konus sevdigini soyle baktın hala anlamıyorlar onlar seni degilde kendilerini dusunuyolardır bana gore eger bir anne baba iyiyse erkek arkadasını cagırır gorusurler evladını dusunen bir anne babanın yapacagı sey budur
onu tanımaya bile gerek duymadan direk önyargıyla yaklaşıyolar.bence de çok mantıksız ama elimden bişey gelmiyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?