Ailem ve benim sorunlarin dayanamiyorum artik

Aileni neden sevmiyorsun bir gerekçen varsa söyle. Böyle ergen gibi gözüküyor.
Nişanlın nasıl karışıyor ayrıca sana?

Bu kafayla çok mutsuz olursu

Benim baska zevklere ihtiyacim yok arkadasmis dostmus hepsi yalan anca dogru yoldan cikartir yanlis yola sokar nisanlimla ayrildigim 3 ay icinde baska zevklerde tattim ornek mesela arkadas dedigim kisiyle doyasiya eglendik gezdik tozduk yattik kalktik ama hic birisi benim sevgiden aldigim zevki yasatmadi bana yalan dunya bi kere gelicez adam gibi sevene yer yok zaten bu devirde oyle bi hala geldiki bu insanlar su ramazanda bile acik sacik giyinenlermi dersin sokakta yemek yiyenler mi su icenler mi hepsi var her filmde her reklamda bile cinsel icerikli seyler var hayat cinsellik ustune kurulmus yani bu devirde su yalan dunyada yalan insanlarla yasamak cok zor halden anlamayan her lafi yuzune vurmaya calisan insanlar cok gene soyluyorum dunyanin en yakisikli erkegi bile gelse benim askim bu adama karsi sonsuz ve sonsuz olacaktir.
Sen oyle diyorsan bize artik birsey kalmiyor canim mutlylugun daim olur inslalah demem oki sadece baska ihtimalleride akinda tut zamn neyi gosterir bilemeyiz bende esimi cok seviyorum kustgümüzde benden sogurmu diye dusuncelere girerim bagzen dusun okadr seviyorun ama diyorumya bagzi gerckeler degismiyor aski bizde yasiyoruz 15 sene olmasina ragmen,ama sen daha cok kucuksun nisanlin mukemmel olabilir sana sonusz guveni vermis belli ama fazla kaptirdin kendini onu anlatmaya calisoyoruz keske ailen birazdaha farkili sana davransalardi o yuzden bukadr onalra hirsin kizginligin sadece okadr nisanlina okdaklanma derim

İnsanlar cok degisik herkez aile ci olmus anlayamadim soylemek istemedigim bazi konularvar diyorum babamla ilgili anlamiyolar aile de aile de

Canim her sey yaz o zamn.... hakli cikmayinca yeni yeni atraksiyonlar eklenen konulara donmesin bu da.
Baban tacizci sapik bile olsa o sevgiline kosar adim kaç yazmaz kimse sana bunu da soyliyim.

Neyse böyle durumlar için bizim buralarda bir laf vardır "tabi canımm görecez gülmekten ölecezz" diye.
Sen yine gülünecek duruma düşme konu sahibi diyorum ve gidiyorum

Bu arada konuyu oruç tutmayanlara, açık gezenlere falan güzel bağlamışsın tebrik ederim. Kib

Son düzenleme:
Yazıyı okurken sonlara doğru bu konunun sahibi kesin ergen dedim. Ve baktım ki yaş 17. Haklıymışım.

Bu nasıl bi üslup. Anne babaya bu tutumun ne???? Kötü birşey mi yaptırdıkları. Akraba ziyareti.

Seni doğuran büyütenlere elin adamı için şimdiden resti çekip nefret etmişsin.

Kuzum sen aklını peynir ekmekle mi yedin? Bi koca buldun diye hemen ananı babanı satıyon. Yok nişanlısı gitme diyormuş. Önce ananı babanı dinle. 3 günlük nişanlını değil.

Evlen. Evlen de gör gününü. Şimdiden emir veren adamın yüzünden o herif dediğin adamı çok arayacaksın. Müstakbel kocacığın ileride burnundan getirdiğinde ilk koşacağın kişi o HERİF olacak!!!!

Yazık. Annene babana çok üzüldüm. Allah hayırlı evlat versin ne diyim.

Back
X