Evliliğinizi sen ve eşin yönetmelisinizAmin inşallah ailem bana sırt çevirmez onlar boşanmazsın o seni silmez diyor ama hayır hiç bir erkek evliyken karısına başkasının müdahale etmesini istemez hala da kavgalı benimle gelirsen kapım açıl ama gelmezsen bitti diyor sadece off ne zor şeymiş bu işler
Tşk ederim herkese burda ki iyi kötü her yoruma tşk ederim akıl akıldan üstündür kızlar bazen insanın beyni hakikaten duruyor anlayın halimi gündür yaşamıyorum ölüm bile daha tatlı geliyor bana bu halimden eşimi o kadar seviyorum ki aynı yatakta özlüyorum şimdi onsuz uyuyorum arkamdan deli givi ağladı geldiğim gün sevgisinden şüphem Yok çok sevmezse arkama bile bakmam ama ona bunu yapamam babam annem başımın tacı inşallah beni anlarlar inşallahEşine dön canım iş neki yarın öbür gün bebeğin olursa zaten çalışamıyacaksın, merak etme ailen başta belki biraz bozulur ama sonrasında yine normalleşirler. Aslında hiç bozulmaya hakları yok ama neyse
Kusura bakmada senin ailen yuvanı yıkmaya pek bi meraklı baban varsın olsun iki kişiye verdigi sözü tutamamıs olsun kızının yuvası değilmi önemli olan eşin bi gafletle iş ayarla demiş sonra aklı selim düşünüp gecici bir iş icin neden düzenimizi bozalım demiştir aslında sıkıntı şuki sen eşine verdigin degeri ve önemi ağırlıgını ailene hisetiremenişsin seni hala kendi himayelerindeki kücük kızları sanıyorlar ama dengeler değişti sen artık evli ve eşine karsı sprumlulukları olan bir kadınsın evine dön bacım anadır babadır bi yerden sonra barısırsınızBabam da annem de katı kuralcı eşin seviyorsa arkandan gelsin diyorlar bana burada kiracı olmaktan sa evimde otururum diyorum hayır işine git ayaklarının üzerinde dur diyorlar bana sadece bi iş kur işi için Altı ya da dokuz ay bilemiyorum
Yaptılar eşime defalarca ama o karım dedi asla beni bırakıp onları tutması tek kızdığım şey söz verip tutmaması babam çok uğraştı içim acıyor babam a bakınca çok üzülüyorum arada kalmaktan çok yoruldumEvliliğinizi sen ve eşin yönetmelisiniz
O yüzden eşin haklı
Tam tersi durum olsa sende benzer tepkiler verebilirdin
Kayınpederinin kayınvalidenin bu şekilde müdahil olmasını istermiydin?
Karar vermeden empati yapmak gerekiyor
Anne babadır değil mi affeder sonuçta ama eş kaybetsem geri dönüşü olmaz seveni olduğu kadar insanın sevmeyeni de çokmuş mutsuz olduğum durumu bile bile eltim dediğim insan eiiyle fotolar paylaşıyor bizde size gelecektik neyse sen yoksun bize anahtarı ver demeler allahım kimseyi düşürmesin bu hayatta İnan'ın kimsenin kimseye hayrı kalmamışKusura bakmada senin ailen yuvanı yıkmaya pek bi meraklı baban varsın olsun iki kişiye verdigi sözü tutamamıs olsun kızının yuvası değilmi önemli olan eşin bi gafletle iş ayarla demiş sonra aklı selim düşünüp gecici bir iş icin neden düzenimizi bozalım demiştir aslında sıkıntı şuki sen eşine verdigin degeri ve önemi ağırlıgını ailene hisetiremenişsin seni hala kendi himayelerindeki kücük kızları sanıyorlar ama dengeler değişti sen artık evli ve eşine karsı sprumlulukları olan bir kadınsın evine dön bacım anadır babadır bi yerden sonra barısırsınız
Tabi gülüm hemen dön evine babanlada münasip bir dille konus belki alınır ama gecer hic üzülme olur arada böyle tatsızlıklarAnne babadır değil mi affeder sonuçta ama eş kaybetsem geri dönüşü olmaz seveni olduğu kadar insanın sevmeyeni de çokmuş mutsuz olduğum durumu bile bile eltim dediğim insan eiiyle fotolar paylaşıyor bizde size gelecektik neyse sen yoksun bize anahtarı ver demeler allahım kimseyi düşürmesin bu hayatta İnan'ın kimsenin kimseye hayrı kalmamış
canim artik bir yuvan var is icin evliligini bitirme ailene aciklamani yaparsin esimi seviyorm onunla kalmak istiyorm diye mantikli olan evine dönmen :)Kızlar konuya nasıl gireceğim mi bilmiyorum ama şuan çok zor durumdayım ve artık buraya yazmak istedim ailemden herkesle konuşuyorum genel olarak ama herkes iyi ya da kötü bir şeyler söylüyor ben şunu söylemek istiyorum kızlar bundan ben başka bir şehirde oturuyorum ailem başka bir şehirde oturuyor yaşadığı memleket de değilim Şöyle bir şey soracağım size şimdi bundan on gün önce bir işle alakalı babamdan yardım istedik eşim de ben de kabul ettik ama sonradan eşim daha bana gelmeyeceğim dedi gelmicem dedikten bir gün sonra babam benim işimin olduğunu söyledi işkur belediye öyle bir iş kızlar yani düşünün artık sonu da olabilir olmayadabilir altı aylık dokuz aylık bir iş şimdi benim eşim memlekete geri dönmek istemiyor ailem de geleceksin işin oldu gel başla diyor ben şimdi kavga ettim ve Bu gün çıktım geldim memlekete şimdi memleketteyim gidip başvuru falan yaptım eşim bana hafta sonu burada olmazsan evliliğimizi bitireceğim annemi arayacağım eşyalarını toplasın göndersin diyeceğim sen de ait olduğun yerde babanın evinde kalırsın dedi bana bunu anneme anlatıyorum boşver seni seviyorsa buraya gelir diyor şöyle bir durum var benim evim kendi evim kira değil memlekete gelirsem kiraya gitmek zorunda kalacağım sizce hangisi mantıklı ne olursunuz bana yardım edin ailemi dinleyip burada mı kalayım eşimden mi ayrılıyım yoksa bir iş için yuvamı yıkayım tekrardan eşime mi geri döneyim ailemi karşıma alarak ne olursunuz ama bana akıl verin((
tabı kı eşinin yanına gdcksn az olsun huzurlu olsun sorman bıle hataKızlar konuya nasıl gireceğim mi bilmiyorum ama şuan çok zor durumdayım ve artık buraya yazmak istedim ailemden herkesle konuşuyorum genel olarak ama herkes iyi ya da kötü bir şeyler söylüyor ben şunu söylemek istiyorum kızlar bundan ben başka bir şehirde oturuyorum ailem başka bir şehirde oturuyor yaşadığı memleket de değilim Şöyle bir şey soracağım size şimdi bundan on gün önce bir işle alakalı babamdan yardım istedik eşim de ben de kabul ettik ama sonradan eşim daha bana gelmeyeceğim dedi gelmicem dedikten bir gün sonra babam benim işimin olduğunu söyledi işkur belediye öyle bir iş kızlar yani düşünün artık sonu da olabilir olmayadabilir altı aylık dokuz aylık bir iş şimdi benim eşim memlekete geri dönmek istemiyor ailem de geleceksin işin oldu gel başla diyor ben şimdi kavga ettim ve Bu gün çıktım geldim memlekete şimdi memleketteyim gidip başvuru falan yaptım eşim bana hafta sonu burada olmazsan evliliğimizi bitireceğim annemi arayacağım eşyalarını toplasın göndersin diyeceğim sen de ait olduğun yerde babanın evinde kalırsın dedi bana bunu anneme anlatıyorum boşver seni seviyorsa buraya gelir diyor şöyle bir durum var benim evim kendi evim kira değil memlekete gelirsem kiraya gitmek zorunda kalacağım sizce hangisi mantıklı ne olursunuz bana yardım edin ailemi dinleyip burada mı kalayım eşimden mi ayrılıyım yoksa bir iş için yuvamı yıkayım tekrardan eşime mi geri döneyim ailemi karşıma alarak ne olursunuz ama bana akıl verin((
Umarım sorun yaratmazlar da giderim güzelce yapamam yani o işten bana hayır Yok evimi bırakamam eşimi hiç bırakamamcanim artik bir yuvan var is icin evliligini bitirme ailene aciklamani yaparsin esimi seviyorm onunla kalmak istiyorm diye mantikli olan evine dönmen :)
Tşk ederim akıl veren herkese evime gidecem ya biletimi kesmiş zatentabı kı eşinin yanına gdcksn az olsun huzurlu olsun sorman bıle hata
ailen sana kus kalamaz canm merak etme ama eşinle aran acıldımı o zor olur ailen kıyamaz sana sen gıt eşinin yanına zamanla hersey duzelır osenn hayat arkadaşınTşk ederim akıl veren herkese evime gidecem ya biletimi kesmiş zaten
Ailem den yana çok çekiniyorum sırt çevirmeli hiç onlar la küs kalmadım bu yaş a kadar çok zor bir durum İnan'ın ama doğru olan eşim ailesi bilr eşimin arkasında hemen bitirirlerailen sana kus kalamaz canm merak etme ama eşinle aran acıldımı o zor olur ailen kıyamaz sana sen gıt eşinin yanına zamanla hersey duzelır osenn hayat arkadaşın
zor gercektn ama ailen anlayacaktr senı ilerde keşke dememen için en doğru karar canmAilem den yana çok çekiniyorum sırt çevirmeli hiç onlar la küs kalmadım bu yaş a kadar çok zor bir durum İnan'ın ama doğru olan eşim ailesi bilr eşimin arkasında hemen bitirirler
Baba evi çıktıktan sonra çok zor bi on gün fazl kal noldu boşandı mı sorunumu var denilirken ben eşimden ayrı bi iş için nasıl kalırım ailemi anlamıyorum gerçektenzor gercektn ama ailen anlayacaktr senı ilerde keşke dememen için en doğru karar canm
Bende ailemden uzak kendi memleketimde evliyim üstelik ailemin tek çocuğuyum bence bir iş için yuva yıkılmaya değmez benim babam kalmaya gittiğim de bile kızım sorun olmasın aranızda diyor bence ailende biraz anlayışlı olmalıKızlar konuya nasıl gireceğim mi bilmiyorum ama şuan çok zor durumdayım ve artık buraya yazmak istedim ailemden herkesle konuşuyorum genel olarak ama herkes iyi ya da kötü bir şeyler söylüyor ben şunu söylemek istiyorum kızlar bundan ben başka bir şehirde oturuyorum ailem başka bir şehirde oturuyor yaşadığı memleket de değilim Şöyle bir şey soracağım size şimdi bundan on gün önce bir işle alakalı babamdan yardım istedik eşim de ben de kabul ettik ama sonradan eşim daha bana gelmeyeceğim dedi gelmicem dedikten bir gün sonra babam benim işimin olduğunu söyledi işkur belediye öyle bir iş kızlar yani düşünün artık sonu da olabilir olmayadabilir altı aylık dokuz aylık bir iş şimdi benim eşim memlekete geri dönmek istemiyor ailem de geleceksin işin oldu gel başla diyor ben şimdi kavga ettim ve Bu gün çıktım geldim memlekete şimdi memleketteyim gidip başvuru falan yaptım eşim bana hafta sonu burada olmazsan evliliğimizi bitireceğim annemi arayacağım eşyalarını toplasın göndersin diyeceğim sen de ait olduğun yerde babanın evinde kalırsın dedi bana bunu anneme anlatıyorum boşver seni seviyorsa buraya gelir diyor şöyle bir durum var benim evim kendi evim kira değil memlekete gelirsem kiraya gitmek zorunda kalacağım sizce hangisi mantıklı ne olursunuz bana yardım edin ailemi dinleyip burada mı kalayım eşimden mi ayrılıyım yoksa bir iş için yuvamı yıkayım tekrardan eşime mi geri döneyim ailemi karşıma alarak ne olursunuz ama bana akıl verin((
Zaten çok kırgın bana sen evli olduğunu kabul etmiyorsun evlisin ailen karar veriyor bu kapıdan çık ve bi daha gelme dedi zor ikna ettim cumartesi biletin var karar snein gelirsen bekliyorum eskisi gibi gelmezsen sonsuza kadar baban ın evi snein evin kal gelme dediEvlendikten aonra iki kisinin kararlarina ailelerin karismasi en buyuk yalnis ve ayrilma sebbeplerinden biri benim goaukde yasadim cunku esinin seni sevdiginden emin isen snde seviyorsan esinin sozunden cikmamamn lazim b nce cok buyuk bir hata yapmissin senin asio ailen evlendikten sonra esin ve varsa cocuklarin yoksa daolacak evlatlarindir bunu unutma sen resmen esini ezmis gecmissin zaten biryerdede bitirmis gibisin gitmekle eskisi gibi olurmu hersey orasi tartisilir bence ozur dile benim ailem sensin de ve git seviyorsan sana kendi aileni at diyen yok ama evlendikten sonra ilk evvela ailen esin. Bence ...
Ailem o kadar umursamadı açıkcası babam annem evlendiğimden beri sevmediler eşimi eşimin ailesini ama ben Altı yıl sevgili kaldım o da bende çok fedakarlık yaptım dün gece bile ağlıyordu gel sensiz olamam ben çık gel diye ben sana aşığım bırakma bize bunu yapma diye koca adam ağladı resmen ben ona nasıl bunu yaparımBende ailemden uzak kendi memleketimde evliyim üstelik ailemin tek çocuğuyum bence bir iş için yuva yıkılmaya değmez benim babam kalmaya gittiğim de bile kızım sorun olmasın aranızda diyor bence ailende biraz anlayışlı olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?