Ailem ve eşim nolur yardım edin :(

Evliliğinizi sen ve eşin yönetmelisiniz
O yüzden eşin haklı
Tam tersi durum olsa sende benzer tepkiler verebilirdin
Kayınpederinin kayınvalidenin bu şekilde müdahil olmasını istermiydin?
Karar vermeden empati yapmak gerekiyor

Tşk ederim herkese burda ki iyi kötü her yoruma tşk ederim akıl akıldan üstündür kızlar bazen insanın beyni hakikaten duruyor anlayın halimi gündür yaşamıyorum ölüm bile daha tatlı geliyor bana bu halimden eşimi o kadar seviyorum ki aynı yatakta özlüyorum şimdi onsuz uyuyorum arkamdan deli givi ağladı geldiğim gün sevgisinden şüphem Yok çok sevmezse arkama bile bakmam ama ona bunu yapamam babam annem başımın tacı inşallah beni anlarlar inşallah ((

Kusura bakmada senin ailen yuvanı yıkmaya pek bi meraklı baban varsın olsun iki kişiye verdigi sözü tutamamıs olsun kızının yuvası değilmi önemli olan eşin bi gafletle iş ayarla demiş sonra aklı selim düşünüp gecici bir iş icin neden düzenimizi bozalım demiştir aslında sıkıntı şuki sen eşine verdigin degeri ve önemi ağırlıgını ailene hisetiremenişsin seni hala kendi himayelerindeki kücük kızları sanıyorlar ama dengeler değişti sen artık evli ve eşine karsı sprumlulukları olan bir kadınsın evine dön bacım anadır babadır bi yerden sonra barısırsınız

Yaptılar eşime defalarca ama o karım dedi asla beni bırakıp onları tutması tek kızdığım şey söz verip tutmaması babam çok uğraştı içim acıyor babam a bakınca çok üzülüyorum arada kalmaktan çok yoruldum ((

Anne babadır değil mi affeder sonuçta ama eş kaybetsem geri dönüşü olmaz seveni olduğu kadar insanın sevmeyeni de çokmuş mutsuz olduğum durumu bile bile eltim dediğim insan eiiyle fotolar paylaşıyor bizde size gelecektik neyse sen yoksun bize anahtarı ver demeler allahım kimseyi düşürmesin bu hayatta İnan'ın kimsenin kimseye hayrı kalmamış

Tabi gülüm hemen dön evine babanlada münasip bir dille konus belki alınır ama gecer hic üzülme olur arada böyle tatsızlıklar

Çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur korkuyorum gitmeme engel olsunlar ama o kadar ileri gitmezler inşalah yuvamı evimi özleidm bırakıp geldiğime bile pişman oldum bi taraftan babam a kalsa kaç ay ayrı kalın ayda bir görüşün diyor ya da beş altı ay misafir kalın ya bizde ya kaynanan gilde mantıklı mı sizce Allah aşkına

canim artik bir yuvan var is icin evliligini bitirme ailene aciklamani yaparsin esimi seviyorm onunla kalmak istiyorm diye mantikli olan evine dönmen :)

tabı kı eşinin yanına gdcksn az olsun huzurlu olsun sorman bıle hata

canim artik bir yuvan var is icin evliligini bitirme ailene aciklamani yaparsin esimi seviyorm onunla kalmak istiyorm diye mantikli olan evine dönmen :)
Umarım sorun yaratmazlar da giderim güzelce yapamam yani o işten bana hayır Yok evimi bırakamam eşimi hiç bırakamam ((

Tşk ederim akıl veren herkese evime gidecem ya biletimi kesmiş zaten
ailen sana kus kalamaz canm merak etme ama eşinle aran acıldımı o zor olur ailen kıyamaz sana sen gıt eşinin yanına zamanla hersey duzelır osenn hayat arkadaşın

ailen sana kus kalamaz canm merak etme ama eşinle aran acıldımı o zor olur ailen kıyamaz sana sen gıt eşinin yanına zamanla hersey duzelır osenn hayat arkadaşın
Ailem den yana çok çekiniyorum sırt çevirmeli hiç onlar la küs kalmadım bu yaş a kadar çok zor bir durum İnan'ın ama doğru olan eşim ailesi bilr eşimin arkasında hemen bitirirler

Ailem den yana çok çekiniyorum sırt çevirmeli hiç onlar la küs kalmadım bu yaş a kadar çok zor bir durum İnan'ın ama doğru olan eşim ailesi bilr eşimin arkasında hemen bitirirler
zor gercektn ama ailen anlayacaktr senı ilerde keşke dememen için en doğru karar canm

zor gercektn ama ailen anlayacaktr senı ilerde keşke dememen için en doğru karar canm
Baba evi çıktıktan sonra çok zor bi on gün fazl kal noldu boşandı mı sorunumu var denilirken ben eşimden ayrı bi iş için nasıl kalırım ailemi anlamıyorum gerçekten

Evlendikten aonra iki kisinin kararlarina ailelerin karismasi en buyuk yalnis ve ayrilma sebbeplerinden biri benim goaukde yasadim cunku esinin seni sevdiginden emin isen snde seviyorsan esinin sozunden cikmamamn lazim b nce cok buyuk bir hata yapmissin senin asio ailen evlendikten sonra esin ve varsa cocuklarin yoksa daolacak evlatlarindir bunu unutma sen resmen esini ezmis gecmissin zaten biryerdede bitirmis gibisin gitmekle eskisi gibi olurmu hersey orasi tartisilir bence ozur dile benim ailem sensin de ve git seviyorsan sana kendi aileni at diyen yok ama evlendikten sonra ilk evvela ailen esin. Bence ...

Bende ailemden uzak kendi memleketimde evliyim üstelik ailemin tek çocuğuyum bence bir iş için yuva yıkılmaya değmez benim babam kalmaya gittiğim de bile kızım sorun olmasın aranızda diyor bence ailende biraz anlayışlı olmalı

Zaten çok kırgın bana sen evli olduğunu kabul etmiyorsun evlisin ailen karar veriyor bu kapıdan çık ve bi daha gelme dedi zor ikna ettim cumartesi biletin var karar snein gelirsen bekliyorum eskisi gibi gelmezsen sonsuza kadar baban ın evi snein evin kal gelme dedi

Ailem o kadar umursamadı açıkcası babam annem evlendiğimden beri sevmediler eşimi eşimin ailesini ama ben Altı yıl sevgili kaldım o da bende çok fedakarlık yaptım dün gece bile ağlıyordu gel sensiz olamam ben çık gel diye ben sana aşığım bırakma bize bunu yapma diye koca adam ağladı resmen ben ona nasıl bunu yaparım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…