Zaten çok tesi bana sen evli olduğunu kabul etmiyorsun evlisin ailen karar veriyor bu kapıdan çık ve bi daha gelme dedi zor ikna ettim cumartesi biletin var karar snein gelirsen bekliyorum eskisi gibi gelmezsen sonsuza kadar baban ın evi snein evin kal gelme dedi
Ailem o kadar umursamadı açıkcası babam annem evlendiğimden beri sevmediler eşimi eşimin ailesini ama ben Altı yıl sevgili kaldım o da bende çok fedakarlık yaptım dün gece bile ağlıyordu gel sensiz olamam ben çık gel diye ben sana aşığım bırakma bize bunu yapma diye koca adam ağladı resmen ben ona nasıl bunu yaparım(
Zaten söylüyor bundan sonra mesafe koyar üçüncü kişileri hayatımıza sokmazsan gel diyor bana hayır kötü bi insan olsa ilk önce ben arkamı dönerim ona ama asla bir dediğimi iki etmez benim nasıl kıyarım ailemdir dediğiniz gibi beni anlayacaklardır inşallah ben evlendim bunu kabullenmiyorlar ki eşim beni daha bekarken işten çıkartan çalışmanı istemiyorum ben bize yeterim diyen bi adam babam annem de hayır çalış çalış bir buçuk milyar içim evinden eşimden vaz mı geçeyim ya basım yardımcı olmuyorlar bana anlamıyorum çok isterdim hoşlukla gitmeyi çokkkKusura bakma canim ama hakli yani esinle senin aranda olup biteni ve bundan sonra olacak olumsuz durumlari ailenle paylasma cnm buda zedeler iliskinizi araniza kim olursa olsun 3. Bir kisiyi karistirmayin kendiniz cozun cnm yoksa sinunuz olmaz ben evliligimi bu sekilde kurtardim benim ailemde cok karisiyordu ama bir. Iki yil konusmadilar sonra dayanamadilar arada ariyorum konusuyoruz otesi yok bende dokuz yildir gurbetteyim cnm sen esini dinle cnm ozur dile birdaha aramiza kimseyi koymayacagim de ona diyecegin en guzel sey bu
Nergiz canım tşk ederim haklısın gerçekten buradaki herkes o kadar haklı ki şu an eşim beni istemse bile haklı ama affediyorum dön bir daha yapma sen ben başka kimseye ihtiyacımız Yok Diyo bakalım cumartesi için dua edin bana nolur sorun olmadan evime eşime döneyimCanım ya böyle zor durumda kaldığın için çok üzüldüm((bence ne olursa olsun eşinin yanında olmalısın yuva yıkmak öyle kolay bişey değil..Baban sgolsun yardım etmiş ama yapılacak bişey yok sen artık eşine aitsin biletinide almış bide bence dön iş her zaman olabilir ama yuva kolay kolay olmuyor
Zaten söylüyor bundan sonra mesafe koyar üçüncü kişileri hayatımıza sokmazsan gel diyor bana hayır kötü bi insan olsa ilk önce ben arkamı dönerim ona ama asla bir dediğimi iki etmez benim nasıl kıyarım ailemdir dediğiniz gibi beni anlayacaklardır inşallah ben evlendim bunu kabullenmiyorlar ki eşim beni daha bekarken işten çıkartan çalışmanı istemiyorum ben bize yeterim diyen bi adam babam annem de hayır çalış çalış bir buçuk milyar içim evinden eşimden vaz mı geçeyim ya basım yardımcı olmuyorlar bana anlamıyorum çok isterdim hoşlukla gitmeyi çokkk
Dönmelisin canım bak eşin ne kadar çok seviyor seni İnşAllah herşey gönlünce olur tatlımNergiz canım tşk ederim haklısın gerçekten buradaki herkes o kadar haklı ki şu an eşim beni istemse bile haklı ama affediyorum dön bir daha yapma sen ben başka kimseye ihtiyacımız Yok Diyo bakalım cumartesi için dua edin bana nolur sorun olmadan evime eşime döneyim
Umarım öyle olur gitmem için zorluk çıkartmazlar çok tşk ederim evet yeni evliyim bir buçuk yıl oldu geçen ay düşük yaşadım bir daha düşünüyoruz böyle bi evliliğim var hani düşünüyorum bebeğim dahi olsa bırak gel derler miydiZamanla mecbur ailen anlayacak seni cnm buyuk ihtimalle de yeni evlisin denemekten birsey kaybetmezsin dene vegor bak esin sana daha cok ilgili olacak daha cok baglanacaktir ... sen yuvani kurtarmak icin elinden geleni yap biraz mesafe koy oda sende en azindan anlasin aileleriniz sizi ayiramayacaklarini ge nekadar birbiri izi sevdiginizi
Nergiz canım tşk ederim haklısın gerçekten buradaki herkes o kadar haklı ki şu an eşim beni istemse bile haklı ama affediyorum dön bir daha yapma sen ben başka kimseye ihtiyacımız Yok Diyo bakalım cumartesi için dua edin bana nolur sorun olmadan evime eşime döneyim
Dua et bana olur mu çok tşk ederimDönmelisin canım bak eşin ne kadar çok seviyor seni İnşAllah herşey gönlünce olur tatlım
Umarım öyle olur gitmem için zorluk çıkartmazlar çok tşk ederim evet yeni evliyim bir buçuk yıl oldu geçen ay düşük yaşadım bir daha düşünüyoruz böyle bi evliliğim var hani düşünüyorum bebeğim dahi olsa bırak gel derler miydi
Dua et bana olur mu çok tşk ederim(
Aynen burası ailem r yakın akrabalarım ama uzakta olmak bazen daha iyi evim orda hani kira bizi ikileme düşürdü artık hayırksı inşallahSen nekadar secdigini goster esine gerisi kolay ... eminim hersey yoluna girecektir cnm yapman gereken tek sey araniza kimseyi sokmamak kendiniz halletmeniz hepimiz gurbetteyiz cnm ne yapalim ekmemk parasi neredeyse oradayiz zamanla alisiyor insan
Dualarmız seninle canım İnşAllah herşey çok iyi olacakDua et bana olur mu çok tşk ederim(
Sorun ne biliyor musun eşim babama işi ayarla geleceğim dedi sonrası fikrini değiştirdi ve babam da çok kişiye rica ettiği için gelmeniz gerekiyor dedi ben de kıramadım geldim ama bir yanda eşim her ne olursa olsun 1 buçuk yıllık evliyim ve daha bundan bir ay önce düşük yaptım çok mutlu bir evliliğim var Çok hemde ailemi de seviyorum ama onlara kalsa boşan gel diyorlar yazık değil mi cevap yazdığın için çoklkkk tşk ederim akla o kadar ihtiyacım var ki eşim bileti mi kesti cumartesi burda ol azsan biter dedi ben mi baban mı kararını ver diyor bana
dogru olan o canim :) ailen tabiki senin iyiligini ister ama bu konuda bencilce davraniyorlar esimi birakamam diyorsan hele hic durma git yanina...Rabbim karsiniza hayirli olan seyleri cikarsin insallah birlikte musmutlu hayatiniz olur. Ailende affeder merak etme kiyamazlarUmarım sorun yaratmazlar da giderim güzelce yapamam yani o işten bana hayır Yok evimi bırakamam eşimi hiç bırakamam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?