ailem ve sevdiğim arasında kaldım

arkadasımda böyle bir evlilik yaptı 2, evliğiydi adamın karısı düğün sabahı oğlanı kapıya bırakmış , bir dünya huzrsuzluk yaşadı ve en sonunda adam tekrar boşandı arkadasımdan , çok şükür ki çocugu yok

Acele etmeyin, bence en az bir yıl daha görüşün. Bu arada siz karşı tarafı daha iyi tanırken aileniz de duruma alışır.

illaki soru olacak ya senin tavrın ya onların tavrı. tavrını gec o babanın onlarla ilgisi bile gün gelecek söz konusu olacak

ailende birdahaki evliliğini saglam yapmanı istiyor.

şu konularda üç cümle yazıp asıl olayları açıklamayanları görünce sinir oluyor. on kişi sorumuş neden onaylamıyolar diye. cevap 2 çocuk var diye. yine on kişi sormuş çocuklar kimle diye, cevap annelerinde. bunları konuya yazmak çok mu zor.

Şimdi evleneceğiniz kişinin ailesi de benzer sorunları yasatirsa size bu sefer daha ağır gelir sizin için. Bir de çocukların sorumluluğu. Bugün annesinde Lee belki ama yarın sizinle evlendikten sonra yanına almak isterse iki çocuğun sorumluluğunu alabilecek mısınız. Bunu da çok iyi düşünmeniz gerekiyor

Benim abim aklıma geldi onun bı çocuğu var ama hiç görmüyor. Bosanali neredeyse bı yıl olucak Aralık'ta. Çocuğunu özlüyor ama göremiyor kızlar abime bakıyor evlendi ayrıldı çocuğu var diye vazgeciyorlar evlenmiş boşanmış olsun çocuğu olmasın diyor ister kız olan kız olsun düğünde yaparım diyor hiç görmüyor çünkü

çoçuklarla anlaşıyorum.onda sorun .sorunda yapmam ama ben her iki tarafta mutlu olsun istiyorum.ailem onay verse saten mutlu olduğumu görcekler
Ben bekar hâlimle bir oğlu olan adamla evlendim,çocuk annede kalıyor ayda iki defa bize geliyor,baba nafaka veriyor,anne evli ve eşimle görüşmüyorlar,çocukla ben de anlaşıyorum ama gelmedi gitmesi Hoşuma gidiyor mu ? Tabiki hayır.Yaş problemin yoksa iyi düşün ha bu arada ben çocuk istiyorum kendisi ise çocuğu zaten var diye benim isteğimi askıya alıyor
Yani özetleyecek olursam denge çok önemli çok

1 yil erken evlilik kararı icin
Acele etme.
Benim kizim bende kaliyor ben hic evlenmemis biri ile evlenecegim lafini etmeyi birak en ufak imasi olmadi.
Eski esimde evlenecek
Hani insanlar ayrilir ve yeniden evlenirler.sen cocuklariyla zaman gecirmesini gerekli mevzularda eski esi ile konusmasini tolere edebilecek misin onlari düşün.
Bu 2 cocuklu bosanmis insan sende olabilirdin.ailen birde bu sekilde baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…