• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ve sevdiğim arasında kaldım.

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
298
Muğla
iyi günler kızlar .ailem ve sevdiğim arasında kaldım. ailem evliliğige onay vermiyo .o varsa biz yokuz bizi sil git diyolar.ikimizinde başından birer evlilik gecti.onun iki çoçugu var ailem bu yüzden karşı cıkıyor.çoçuklar annesinde kalıyor.bunaltım artık .insanları bu şekilde önyargılı davranmak yanlış .tanısınlar istiyorum onu

Karsi cikmalarinin tek sebebi cocuklu olmasi mi?
Ne zamandir taniyorsun? Nicin bosanmis?
Cocuklu biriyle evlenmek genelde cok zorluklari beraberinde getiriyor, duydugum bu, istisnai durumlar olsa da..

Acele etmeyin. Sevgiliniz annenizle konuşsun. İyi biriyse taniyinca zamanla yumusarlar.

Bosanma nedeni nedir? En onemlisi bu bence.. Ne zamandir taniyorsun? Yaşlar kaç?
33 yaşındayız ikimizde .3 yıldır tanıyorum .eski eşinin abisi devamlı evliliklerine müdahale etmiş abisi herşyine karıyormuş.işini bırakıp annesininn ilçesinden ev alıp oraya gelmesini istemiş sorunlar burdan çıkmiş

iyi günler kızlar .ailem ve sevdiğim arasında kaldım. ailem evliliğige onay vermiyo .o varsa biz yokuz bizi sil git diyolar.ikimizinde başından birer evlilik gecti.onun iki çoçugu var ailem bu yüzden karşı cıkıyor.çoçuklar annesinde kalıyor.bunaltım artık .insanları bu şekilde önyargılı davranmak yanlış .tanısınlar istiyorum onu
aileler hep haklı çıkar ama seviyorum ya diyip bildiğin yoldan gitme hemen hemen hiçbir kadın yok yere yuva yıkmaz hemde iki çocukla iyi düşün şimdi annesinde ama yarın bir gün komple babada olabilir baba maddi olarak çok yardım edecek etmeli de zaten ha etmiyorsa zaten ondan baba olmaz kendi çocuğuna sahip çıkmamış insandan adam olmaz iyi ölç tart ön yargı değil görmüş geçirmiş olmak bazı şeyler

Boşanma olayını tek taraflı dinliyosun bunu unutma
Şuan iki çocuk annede olabilir ama hala o adamın çocukları

İlerde maddi manevi iki çocuğun bakımını sorunsuz üstelenebilirim, ses çıkarmam diyebiliyo musun?

Ailen senin kötülüğünü istemeyeceğine göre aileni dinle tabi ki

33 yaşındayız ikimizde .3 yıldır tanıyorum .eski eşinin abisi devamlı evliliklerine müdahale etmiş abisi herşyine karıyormuş.işini bırakıp annesininn ilçesinden ev alıp oraya gelmesini istemiş sorunlar burdan çıkmiş
3 sene kisa bi zaman degil ama evlilik cok farkli flörtten..
Kimse yoğurdum ekşi demez, elbette kendi kusurlari varsa söylemeyecektir..
Ailenin tanimayi kabul etmesi icin ugras bence, illa olmasi icin zorlama, kabul ederlerse de acele etme derim..

aileler hep haklı çıkar ama seviyorum ya diyip bildiğin yoldan gitme hemen hemen hiçbir kadın yok yere yuva yıkmaz hemde iki çocukla iyi düşün şimdi annesinde ama yarın bir gün komple babada olabilir baba maddi olarak çok yardım edecek etmeli de zaten ha etmiyorsa zaten ondan baba olmaz kendi çocuğuna sahip çıkmamış insandan adam olmaz iyi ölç tart ön yargı değil görmüş geçirmiş olmak bazı şeyler
Kesinlikle, çocukların bi gun tamamen babada kalma ihtimali (yoksa bile) var gibi dusunup karar alinmali.. O sekilde yasayabilir miyim, idare edebilir miyim vs.. Dizilerdeki gibi kolay olmuyor baskasinin cocuguyla ilgilenmek..

ayrıca onlara reşit olana kadar nafaka ödeyecek.
senin de iki çocuğun olsa, sevgilin 4 çocuğa bakmak zorunda.
maddi sıkıntılar olabilir. diğer çocuklarla senin evlatların arasında kıyaslama yapma hatasına düşebilirsin.
çetrefilli iş.
aileni dinle.

33 yasindasin. Ailen 3-5 sene sonra laf eder artik kendi hayatini kurman konusunda baski yaparlar. Gorustugun kisiye guveniyorsan Ve asiksan onu sec. Ailen göçüp gittiginde yapayalniz kalmak istemezsin eminim. Ailelerin bu baskisindan nefret ediyorum. 33 yasindasin ve kendi hayatin var. 20 yasinsa akli basinda birisi degilsin. Ben aşkı secerdim.

Kesinlikle, çocukların bi gun tamamen babada kalma ihtimali (yoksa bile) var gibi dusunup karar alinmali.. O sekilde yasayabilir miyim, idare edebilir miyim vs.. Dizilerdeki gibi kolay olmuyor baskasinin cocuguyla ilgilenmek..
aynen öyle yani ben olsam cesaret etmem çocuk beni kıskanır ben küçükken babama aşıktım annemi bile kıskanırdım ,baba eve gelince gider beni dövdü der olur mu olur her ihtimal var hiçbiri olmasa çocuğun yanında samimi olamaz kıskanır böyle konular açılıyor çocuk gelince eşim bana yaklaşmıyor diye her şeyi geçtim onlar çocuk kalmayacak lise masrafı üni masrafı evlilik şu bu e bunlarında çocuğu olacak ben kendime güvenemem

Bence aileler her zaman haklı değil.
Tanışsalar ve sonrasında makul bahaneler sunsalar neyse ama böyle içi boş bahanelerle reddetmek çok mantıksız.
Bunu ailenize izah etmeye çalışın.

aile eger onay vermiyorsa kesin bir şey görmüş hissetmişlerdir onların rızasının mutlaka alınması lazım sonuçta kimse vazgeçilmez degil ben böyle düşünüyorum yarın birgün hayat ne olacagı belli olmaz bi insanın anne babasından daha önemli hiçbir şey olamaz çünkü bizleri çıkarsız koşulsuz seven sadece onlar böyle yapılan evlilikler eninde sonunda bitiyor hayır gelmiyor bazı insanlar aman ailede biryere kadar karışmalı diyebilir doğru ama evlilik sadece iki kişi arsında yapılmıyor bi konuda aile uyarıyorsa düşünmek lazım hiçbir anne baba evladının kötülügünü istemez

Back
X