• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ve sevdiğim arasında kaldım.

Bdv yi bi talan et , bak bakalım ailesini dinlemeyip evlenenlerin hali ne olmuş .. üstelik iki çocuk var ortada ,onların sorumluluğunu alabilecek misin ? Annelerinde kaliyorlarmis zaten , diyerek , hazır olmadığın düşüncesine vardiriyorsun. . Hep orda kalmayacaklar, anne belki biraz da babada kalmalarını isteyecek ..

Çocugu olmayanın çocuklu biriyle evlenmesi sorun oluşturuyor genellikle ..bunu iyi düşün ..

iyi günler kızlar .ailem ve sevdiğim arasında kaldım. ailem evliliğige onay vermiyo .o varsa biz yokuz bizi sil git diyolar.ikimizinde başından birer evlilik gecti.onun iki çoçugu var ailem bu yüzden karşı cıkıyor.çoçuklar annesinde kalıyor.bunaltım artık .insanları bu şekilde önyargılı davranmak yanlış .tanısınlar istiyorum onu
Ben de 2 çocuklu biriyle evlensin istemezdim kızım.maddi yönden zor olur sıkıntı çekmesin diye.bir de hem iki çocuk, hem yeni bir evlilik herkes idare edemez, başaramaz. Ama adamın maddi durumu varsa ve bütün bunları idare edebilir olgunluktaysa o zaman ayrı. O zaman değerlendirirdim.

Back
X