- Konu Sahibi deryacik55
-
canım şöyle bir laf vardır, evli adama gönül verme eve gider unutur...
arada sevgi bile olmasa 2 çocuğu var. eşine dönmesi ihtimali fazla, bu ev aldım boşanmaya 5 ay var bir oyalamaca olmasın sakın?? hatta belki eşi zavallı herşey yolunda gidiyor sanıyor, boşanma falan bile yok ortada. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. ayrıca evliyken başkasına gönül veren adam, seninle evlense aynısını yapmayacağı ne malum. gencecik kızmışsın be canım, neden kendine uygun (hem eğitim, hem maneviyat hem de medeni durum olarak!!!) birini tercih etmiyorsun ki... tabiki gönül bu ama, sevgi de herşeye yetmiyor, sonrasında önceki evliliği aranızda sorun yaratabilir. çok çok iyi düşün...
yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaslar.ev almasının nedeni cocuklarının acıkta kalmasını istemiyor, zaten evliliğin devam etme nedenide cocukların psikolojisini düşünmeleriydi, bosanacaklarından emin olmamın nedeni ise hem eşiyle olan bir ses kaydını dinledim bosanma üzerine digeride ilk baslarda arkadas olarak konusrken bundan bana bahsediordu. kızlarla konusmasının nedenide eşinin baskılarından ve yaptıgı cahilce hareketlerden bunalmıs olması yani bi şekilde rahatlama istegi.. buarada eşini zaten 2 yıldır sürekli aldatıor.. yani evlilik zaten bitmiş kızlar
yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaslar.ev almasının nedeni cocuklarının acıkta kalmasını istemiyor, zaten evliliğin devam etme nedenide cocukların psikolojisini düşünmeleriydi, bosanacaklarından emin olmamın nedeni ise hem eşiyle olan bir ses kaydını dinledim bosanma üzerine digeride ilk baslarda arkadas olarak konusrken bundan bana bahsediordu. kızlarla konusmasının nedenide eşinin baskılarından ve yaptıgı cahilce hareketlerden bunalmıs olması yani bi şekilde rahatlama istegi.. buarada eşini zaten 2 yıldır sürekli aldatıor.. yani evlilik zaten bitmiş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?