Ailem ve sevgilim... Ne yapacağım ben?:(((

aslında söylemek kolay ama uygulaması zor bi durum. işin içinde sevgi aşk falan olunca gözler bişey görmüyor. normalde ayrıl derdim ama bilemiyorum.

orta da 2 çocuk magdur edilen bir kadın artı kızını büyütüp okuytup yetiştiren bi aile de var

bu nası bir sevgi ki 2,5 ayda bütün bunları ayaklar altına almaya yetiyo.inanamıyorum gerçekten ya.ALLAH aklı fikir versin

dışarıdakileride ayrı uyutmuş diyorsunuz ama dışarıdaki zaten biliyor
evli olduğunu, çoluğunu çocugunu eşini aldattığını herşeyi biliyor
buna uyutulmak denmezde gönüllü atlamak denir
dahada açık söyleyim buna göz göre göre yuva yıkmaya çalışmak denir

uyutmasi 5 ay sonra bosaniyorum diyip bahaneler bulmasi..
o zamana kadar digerlerinde oldugu gibi hevesi gecip bu kizi da birakacak..
kizda aralari kotu bosanacak,ben yikmadim yuvalarini zaten aralari kotuymus diye teselli bulacak.
adam cok kisiliksiz kendine saygisi olmayan biri..
boyle birinin yanindan bile gecme..bu adamdan bisey olmaz..

Giriş tarihi: Aug 2009

hemen kızartmışınız pilici aaa çok ayıp bayanlar :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

Olaya mantıklı bakıyorsunuz, ve o bana daha bağlı diyorsunuz. Kusura bakmayın ama, (küçümsediğimden değil asla yanlış anlaşılmasın lütfen) siz mühendissiniz, adam eczane kalfası tabiki adam size daha bağlı olur ve bırakmak istemez. Bir şekilde adam mantıklı davranıyor sonuçta sizin gibi birini 2 çocuğunun üzerine nerden bulacak söyler misiniz? Bence siz bana daha mantıksız geldiniz...

evet doğru valla.katılıyorum ark.ım

senin mantıklı bakışın,
evli ve 2 çocuklu bir adamla evlilik düşünmen mi
güldürmeyin beni allah aşkına niyeyse bu evli adamların hep evlilikleri bitiyorda bir türlü boşanmayı becemiyorlar,
ayrıca dediklerin doğruysa adam nie bıraksın ki seni
mühensi hatun bulmuş
sence bu sevgi den mi yoksa
kokusu sıcak gelen paradan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…