Ailem ve sevgilim... Ne yapacağım ben?:(((

biri beni durdursun yaaa nolur sizin bir konunuzu daha gördüm siz olayın hangi boyutundasınız eğitim mi?
o lise mezunu ben üni.
sizce bu ilişkideki tek sorun bumudur??
eger yanıldıgım yada abarttıgım bir yer varsa yazılarımda lütfen bütün arkadaslarım beni uyarsın yada durdursun

deryacık biz ne diyoruz sen ne diyorsun. senin için değil, bence o adam kimse için boşanmaz. 2 senedir gayet güzel aldatıyormuş zavallı kadıncağızı. bu aldatmanın son durağı da sen değilsin canım ben söyliyim. seni ağına düşürürse biraz vakit geçirirsiniz sonra senden de sıkılır hooop bir başkasına. ağına düşüremezse (inşallah düşmezsin) çok uğraşmaz seninle inan bana. boşanmaktan vazgeçtik der öyle kala kalırsın. ne ilksin ne de son bunu da buraya yazıyorum. geç olmadan dön, bari sen kadıncağızın ahını alma.

Ona de ki:

"Madem beni bu kadar seviyorsun, o zaman şimdi bu ilişkiye ara verelim, bu şartlarda görüşmek bana ters. Ama ben beklerim sen boşanana kadar, boşan, bana öyle gel, kaldığımız yerden devam edelim..."

Bak bakalım neler oluyor... şakkıdı

deminden beri yorumumu yazıp yazıp siliyorum ne diyeyim bilemedim ki allahım akıl fikir versin ya
bişey sorabilirmiyim ?
evliliklerini öyle bir anlatmışsınız ki sanki olanlar yaşanırken o evin içinde sende varmışsın gibi anlatmışsın nasıl bu kadar emin olabiliyosun ?

Eeeee 5 ay sonra görüşmeye başlayın..
Şimdi zaten ne yapabilirsiniz ki?
Anca böyle kaçak göçek yaşarsınız..
Eşi de öğrenir,tazminatıydı,nafakasıydı artık ne kalfalık kalır ne de lise mezunluğu...

ah canım ya okumakla olmuyo dedikleri bu olsa gerek 2 senedir eşini aldatıyor diyorsun hemde ihtiyaçları için benim için boşanmıyo diyosun bak ne güzel yarın seninle evleneceği ne malum hadi evlendi sen ailene nasıl söliceksin peki bunları eee 2 çocuğuda saklayamazsınız ya hadi bi şekilde evlendin ikinci senende seni de ihtiyaçları için aldatmayacağı ne malum canım bu beyfendinin özrü kabahatinden büyük anlican ama karar senin hayat senin sen diyosun ki 2,5 ay oldu çıkmaya başlayalı ayrılamıyorum yada ayrılamıyoruz bide şunu düşü ona iki çocuk vermiş kadından hayatını paylaştığı eşinden ayrılıyo herşey bitince senin bitmeyeceğin ne malum
iyi düşün karar ver ama herkes aynı fikirde gibi burda ...

Bacım sen bizi keklemiyorsan bende kuzu değilim.
ben kamuda mühendisim, o da eczacı kalfası bilmem ne, yedik diyelim hadi.şakkıdı

eeee sonrasengözlerimebaksanab

arkadaşlar 5 ay sonra adam daha boşanma davasını açacak (açarsa tabi). o da ne zaman sonuçlanacak allah bilir. ölme eşşeğim ölme... deryacım, kardeşim sen bu adama nasıl inanıyorsun yapma etme. açıkçası ben kimse için değil de zavallı eşi ve çocukları için çok üzüldüm... yazık ...

eeee hadi abimiz bosandı seninle evlendi bu adam hangi birinize para yetiştirecek abowww oda neyine güvenir ki anlamadım sana düğünde yapacak yani bu iş nerden bakarsan bak olmaz

Arkadaşlar bekleme falan hikaye.
Derya arkadaşımız ona tamam bekleyelim 5 ay görüşmeyelim dediği anda gerçek yüzünü göstermezse ben de hayatta hiçbir şey bilmiyorum.

Carbon copy bu türler, hepsi birbirinin aynı... ne o eşinden boşanır, ne de bunu itiraf eder bu bir artı bir.

Derya arkadaşım... 2 senedir eşini aldatıyormuş, evlilik zaten bitmiş di mi? Sende mi kendini temize çekecek sanıyorsun? Diyelim ki adam ciddi ciddi ayrıldı, bunca zaman nerde akşam orda sabah yaşayan bir erkek özgürlüğünü feda edip de takılır mı sanıyosun tek bi kadına yine?

Ayrıca 5 ay demiş ya sana, evi yaptırıyordur güzelim evi eviii, 5 ay sonra geçer evine karısını da alır yanına sana da yar saçların lüle lüle hadi Derya güle güle....... aç gözünü.

işte budur.. olay daha net açıklanamazdı. deryacım o sana güle güle demeden sen kaç hem de arkana bakmadan.

monapisa duygularıma tercüman oldun canım
aynende öyle yapacaktır bencede 5 ay neden bekleniyor ???? eşimden ayrılacagım borcumuz bitsin ne alaka? bosanma davası acmak milyar dolar mı yaf

aaa bir de deryacık şimdi benim aklıma takılan birşey var. sen ilk başta "bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik." demişsin. yani sevgili olduğunuzda evli olduğunu bilmiyordun, öğrenince de ayrılamadın.

sonraki mesajında da şöyle demişsin "bosanacaklarından emin olmamın nedeni ise hem eşiyle olan bir ses kaydını dinledim bosanma üzerine digeride ilk baslarda arkadas olarak konusrken bundan bana bahsediordu. " e ben anlamadım şimdi arkadaş olarak konuşurken eşinden boşanacağından bahseden bir adamın evli olduğunu sen sevgili olduktan sonra nasıl öğrenirsin??????

sen bizimle oynuyorsun gibi bir his var artık içimde....

Boşanma dediğin 5 kuruş harcamadan da halledilebiliyor.
Baro sana avukat tayin ediyor, gidiyorsun mahkemeye 5 dakikada sen sağ ben selamet.
ışi ki insan istesin.
Ama işte amaç üzüm yemek değil ki... bağcıyı dövmek.

Bacım sen bizi keklemiyorsan bende kuzu değilim.
ben kamuda mühendisim, o da eczacı kalfası bilmem ne, yedik diyelim hadi.şakkıdı

eeee sonrasengözlerimebaksanab

eee...sonra...arkadaş başka konu açar...
ben mühendisim o lise mezunu...boşverin evli olmasını felan...bu sorun olur mu der...
evliliği yazmaz bile...
cevap verin sorun olur mu...

yaa sürekli bişeylerin yalan oldugunu sunu bunu arastırıosunuz hayret bişey hersey dogru adam söledikten sonra bisüre sadece konustuk hala sevgili deildik yani ne didiosunuz böle sacma sapan bence sizde güvensizlik hat safhada

nedir kendine güven bir tarif etseniz...
öğreneceklerimiz var sizden sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…