Ailem ve sevgilim... Ne yapacağım ben?:(((

He kuşum, aynen öyle oluyor. Ama ihtiyaç bu değil mi? Yazık adama, yapmazsa bi yeri kopar belki Allah muhafaza tü tü tü dilim dağlara taşlara.. töbe tööbe... İhtiyaç olduğu için malum meşrulaşmış sayılıyor...ihtiyaçmış...pabucumun ihtiyacı....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Pardon asıl konudan saptık , kusura bakmayın.
Sorunuz ya da sorununuz şuydu değil mi: Ailem ve sevgilim... Ne yapacağım ben?((
Benim önerim boşverin ailenizi, siz de sevgilinizin yeni evine taşının.

yol yakınken dön.DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE. kendine yazık etme.Erkekler hiç bir iyiliğe değmez. O senden iyisini mi bulacak seni hayatta bırakmaz.Sen bırak.Evlensen bile kısa zamanda ayrılırsınız.Aile istemez.Sorunlarla boğuşur durursun.Mutlu olamazsın.Sen çüpsüz bir üzümsün. Daha neler bulursun.Vazgec bu sevdadan.

pardon çöpsüz bir üzümsün diyecektim yanlış olmuş. Ayrıca diyelim ki evlendiniz.Geleceği düşünsene bir.Çocukları büyümüş sizin de çocuklarınız olmuş vs vs...Sonra birikimleriniz olmuş.Sen mühendissin çalışmışsın para yapmışsın diyelim.Bütün birikimin senin olmayan çocuklara miras kalacak..
Hoş zaten yaşlılığa varmadan boşanmış olursunuz.
Sen bilirsin vallaha.Adam seni kaçırmak istemez.Aileni karşına alma.Senin mesleğin var.Her zaman koca bulursun ama aile bir daha bulunmaz.

Bence senin mühendis onun lise mezunu olmasinin pek bi önemi yok sacma geliyor insan birbirini sevdikden sonra ne fark eder? Ama maalesef adam henüz evli bencede seni kandiriyo aileni böyle bi adam icin karsina alma derim sonra bisiler yolunda gitmedigi zaman ailenin yaninca dönecek yüzün olmaz.!

evli olan kopamadığın sevgilin, 2 yıldır ihtiyaçları için karısını DÜZENLİ olarak aldatan adam boşandıktan sonra tekrar evlenir mi sanıyorsun gerçekten?:1shok:

umut dünyası ne diyelim...mirmirmirmir

insanın hayal kurması serbest tabii.sengözlerimebaksanab

aslında söylemek kolay ama uygulaması zor bi durum. işin içinde sevgi aşk falan olunca gözler bişey görmüyor. normalde ayrıl derdim ama bilemiyorum.

bugün senin için karısını aldatan yarın netten ttanıştığı başka biri için seni aldatacak
adamın tarzı bu yaniii ve bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yok
hem hadi diyelim ki oldu eşinden boşandı seninle evlendi
kalfa maaşıylamı 2 çocuga ve yeni bir eşe yeni bir aileye bakacak
sorumluluk sahibi biri değil demekkki geleceğini düşünmüyor
ayrıca ben boşanacagınada inanmıyorum etrafımda ççooookkk duydum öyle adamlar
kusura bakmayın ama bence karaktersiz bir adamla birliktesiniz çocuklarına bunu yaptıktan sonra nasıl aynaya bakıyorki acaba
peki siz o kadının yerinde olmak istermiydiniz bir adama 2 çocuk dogurup hayatınızı bahşedip sonra ortada kalmak istermiydiniz
ya da sizin kızın evladınza kocası böyle bişey yapsa nasıl hssedersiniz
herkes ana baba evladı unutmayın!

Son düzenleme:
evli olduğunu bile bile hala onunla birliktesinya tü sana...
başka erkekmi kalmadıki evliler bu kadar size cazip geliyo..

adama ne demeli??
daha bosanmamis binbir bahaneyle kadin avinda...gozu coplukte..
2 cocuk babasi utanmaz.yazik yazik..karisina evde kimbilir neler diyor..
nasil uyutuyor..karini takmiyorsan cocuklarina aci..
bugun bosanicam yok kisin bosanacam..disaridakileride ayri uyutmus..
resti cekin bu nedir boyle..

kesinlikle katılıyorum sana

eşini 2 yıldır sürekli aladtıyor...! ne olursa olsun sonuçta evliler ve iki çoçuğu varken bu saygısızlığı yapan kişinin ben kişilikli olduğunu düşünmüyorum ne olursa olsun aldatmaması gerekiyor eğer adam gibi adamsa..! ya onun aldatmasına çocuklar şahit olsa... eşinin cahilce hareketlerini yadırgıyor ama kendi de cahilce hareketler yapıyor...! herşeyi geçtin sen benim gibi düşünmüyor olabilirsin ama sorun yaratacak başka şeylerde var.
1. sen bekarsın o boşanmış olcak ailen bunu istemeyecek
2. sen üniversite okudun o lise kültür farkıı olur...!
3. sen mühendissin o kalfa sen ondan daha fazla para alcaksın o bunu guruna yediremeyecek...!
4. çocukları şimdi olmasa da ilerde sorun çıkartabilir
5. internet ortamından 2.5 ayda birbirinizi çok iyi tanıyamazsınız...!
yani kısacası cnm evt seviyo olabilrisn ama 2.5 ayda ki sevgin elbette ki senelerin sevgisiyle eş değildir vazgeçebilceğin bi sevgidir (bana göre). en basitinden akrabalarınız ne diyecek bu kızın neyi..! vardı da bu adama gitti milletin ağzı torba değil büzesin neler neler derler sen başkaları için mi yaşıyorsun hyr ama bunlardan ailen rahatsız olcak sen okumuşun evlenmemişin ve kendinden eğitim olarak düşük ve daha önce evlilik geçirmiş biriyle evleniyorsun bunu anne babana yapmamalısın bence. kimse yanlış anlamasın ne ilkokul mezunu olup kendini geliştirenler var üniversite mezununa beş çeker ama bu bi istisna ve istisnalar kaideyi bozmaz. evlenip ayrılanlarla bekarın evlenmesi de kötü değil elbette ama sorun çıkar ilerde sen pişman olursun bence yol yakınken dön bu sevdadan. senin gelirin ondan daha fazla olcak ve sen daha çok şeyi karşılıcaksın bi müddet sonra o bunu kafaya takıcak neden çünkü herkesin kafasında şu vardır erkek adam kadından daha fazla para alır ve evi o idare eder çoğu bunu düşünür erkek bunu gururuna yediremez. benim dediklerimi yanlış anlama ben olabilcek şeyleri söyledim. sen daha iyilerine layıksın bunu unutma opuyorumnanaktan

aslında söylemek kolay ama uygulaması zor bi durum. işin içinde sevgi aşk falan olunca gözler bişey görmüyor. normalde ayrıl derdim ama bilemiyorum.

[COLOR="Blue"[B][/B]]tabii ,sevgi ve aşk olunca her türlü ,insanlık dışı ,ahlak dışı davranışları yapalım. bir yuvayı yıkabilelim...
eeee neden olmasın. sevgi var çünkü... değilmi.... normalde ayrıl dermişsiniz .
bu sizce ayrıl dememek için bir gerekçe mi. [/COLOR][/COLOR]
[COLOR="Indigo"]o kadını ve çocukları bir düşünün belki o zaman söylemenin ne kadar kolay olacağını farkedeceksiniz. ne dersiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…