Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aılem yanıma gelıyo ve ben sevınmek yerıne aglıyorum!!nedenmi....
benı hatırlayan olacakdır kv ıle bırlıkte yasayanlardanım malesef...bır cok derdımı anlattım bu sayfalarda...ve sımdı yıen karsınızdayım
baska ulkeden aılem gelecek yanıma daha dogrusu kız kardesım ve benım bır tarıfım cok buruk aglıyorum resmen...cunku aılemden bırı geldıgı zaman hıc tadını cıkartamıyorum sorunlarada mutlaka bısyeler bulup orda burda esım olsun daha cok kv bısyele yapıyo canımızı sıkıyo...ve ben artık bu durumdan cok bunaldım nereye kadar boyle yazları dıken uzerınde durcamya surat yapar ona buna ya kuser mutlaka bısyeler olur...aılemı ıstemıyo bellı edıyo bunları ama baska caremız yok benı onalrın yanına gondermıyolar tek gorusebılecegımız yer bu evya ınsan gormedıgı aılesıne geleckler dıye aglar mı dersınız ama ınan o durumdayım:2:esım de annesıne bısey dıyemıyor bu konularda hıc bır sey cunku annesı onu sıler eger oyle bısye derse..yanı yanlız kalıyorum ben o zaman...bırde kv memleketıne gıdecekmıs belkı cok sevındım bunu duyunca cunku tam kardesımın geldıgı zmaan olcak...ama emın degılmıs otobus fıyatları falan dedı bıde delı ettı benı esım gotururse ızın al dıcekmıs gene hep bırlıkte gıdecekmısı ben senende kac defa gıdıyorum mecbur degılım artık onun annesın kardeslerını yanına her defasında gıtmeye esımle evde kalmak bıle haram..ve bunu utanmadan kardesımın gelecegını bıle bıle soyluyocok bunladım cok bır cocugum var ınanın arkamda kımse olmasa ve bunun gunahından korkmasan bazen olmek bıle ıstıyorum....bırde dıyo kı kv eger gıdecegı yer koy degıl de sehır yere olsaymıs oglumu da alıp gıdermıs ben ozlerım onsuz duramam derım bana dalga gecer gıbı durursun bısey olmaz dedı bır kac defa bende yok kalalam deyınce ınan sehır olsa ben zaten goturudum dedı delı oldum yanı ne demek bu sen ne dersen de ben alır goturum ve bu ılk degıl bır defa daha soylemsıtı...cok kotuyum arkadaslar cıkmazda gıbıyım
öncelikle Allah yardımcın olsun diyeyim.. kim senin evladını alıp kafasına göre istediği yere götürebilirki o nasıl bir mantıktır nasıl bir vicdandır nasıl bir bencilliktir.. o özlerim diyor da sen o çocuğun annesisin senin özleyebileceğini akıl edemiyormuymuş.. sana şunu diyeyim k.v ni çok da kafana takma sen ailenle geçireceğin zamanın tadını çıkarmaya çalış. sen o kadının kölesi değilsin.. o senin ailene laf edemez.. bazı kayınvalideler şunu unutuyorki Allah bu yapılanları görüyor ve hesabını soracaktır..
ama kendısıne sor onu gıbı bır kv bulamazmısım bana oyle dıyo:2:aslında evet bulamam bu kadar bencıl ve sınsı:2:takmıcam dıyorum ama olmuyo gozumuzun onunde surat yapıyo laf carpıyo ona buna kusuyo ıster ıstemez etkılenıyoruz..ne aılem sevınıyo tam olarak ne de ben hep bır tarafımızı uzgun...zaten vıcdanı olsaydı yapmazdı bunları aılecek cok zor donemler gecırdık cok zorrr
napıcam bılmıyorum bu oglumla dedıgı kelıme benı daha da cok gerdı....ona kendı kv sı bunları deseydı omur boyu sılerdı onu:2:
ailende kayınvalidenin huyunu biliyor onlarda kadının huysuz olduğunun farkındaysa dert etme.. zamanla duymamayı öğrenirsin. en azından sevdiğin insanlar yanına geldiğinde duymamaya görmemeye çalışki mutlu olasın onun yanında olmak zorunda değilsiniz. çıkıp dışarıda gezersiniz birlikte bir şeyler yaparsınız.. böylelikle çok fazla bir arada olmamış olursunuz.
ah canım hayatımı bılsen oyle syeler dısarı cıkıp aılem basbasa kalma ımkanım da yok...olmazda olsa bıle bır gun ama oda gıttıgıme pısman olurum...evet aılem bılıyo huyunu onlar da bana dıyo bosver dıye ama bılıyorum kımsenın ıcıne sınmıyo...dusunsene gıdıyolar dıye sevınme durumuna gelıyorum:2:tek bekledıgım bu zaten Allah bıldıgı gıbı yapsın yanında kalmasın ınşallah...
çok kurtulmak istiyosun ölmek çöüzm değil..
al çocuğunu dön kardeşinde babanın evine çok bunaldıysan..
göndermiyolar ne demek...
allah yardımcın olsun...
Şimdi çıksın bana isteyen istediğini desin ben öyle kv yi yolarım.
Ne demek senin çocuğunu sana sormazmış da götürürmüş kimmiş o be!
Babaanneyse anneden önde değil orda duracak!
Kendi durması gereken yeri bilmiyorsa, eşim durması gereken yeri söylemiyorsa
ben söylerim ağzıma sağlık yani. Kimse kusura bakmasın.
Büyük, yaşlı bir yere kadar. Saygı bedavaya duyulmaz.
Büyüklük etsin, haketsin saygıyı.
Sadece benim çocuğumu değil, kendi oğlunu bile kafasına göre alıp götüremez.
Evlenmişse anasının değil karısının iznini almalı o adam.
Lütfen biri şu kadına bu acı gerçekleri hatırlatsın.. Üzgünüm ama evinizi ayırmadığınız müddetçe sorunlarınız olacak malesef.
Tam yolunası bir kayınvalide...Yolup yolup bırakacaksın :))Çok mu kötüyüm ne..
Kardeşim çocugunu alsan baba evine dönsen az kafanı dinlesen eşine de evimizi ayırmadıkça ben eve dönmeyeceğim blöfü yapsan sence işe yarar mı ?
Çünkü senin kayınvalide asla ipe sapa gelecek bir kadın değil..Kimsenin elinde de sihirli değneği yok ki kadını değiştirsin..Böyle gelmiş böyle gidecek...
İntihar fikrini kaldır at aklından...Bazen sert duvar olmak iyidir..Sert olmayı dene yumuşak durmanın belliki sana pek bir edinimi yok..O sebeble canını sıkan insanlara karşı ''HADDİNİ BİL'' demeyi ihmal etme..Ama yerine göre..Eğer bu durumda eşin seni tartaklayacak bir yapıya sahipse ve bunun bedelini agır ödetecek bir tipse sessiz kalıp o evi sessizce terkedip baba evine döndüğünde gürlemen lazım..
İnan bana konuşmaktan anlayacak tip olsa git konuş derdim..Ama bu dedigim blöf şart gibi.Yok eşimi seviyorum ayrılamam baba evine dönersem beni boşar..Ben sadece size derdimi anlatıyorum beni sakinleştirin dersen ona da yazarız birşeyler ama bu çözüm değil..
yahu evlenip başka birinin evine gidiceksen neden evleniyosunuz anlamıyorum otur babanın evinde çok kızıyorum böyle şeylere evli olmuyosunuz siz başkasının evinde yaşayan çift oluyorsunuz bence
bılıyorum esım de annesının huylarından cok sıkıldı farkedebılıyorum her ne kadar soylemese de bellı edıyor bazen...ama bılıyo kı eger bu evden cıkarsa baska bır eve gıtmek ıcın annesı onu asla ve asla kabul etmez hatta ınanın omur boyu kuser ogluna cok farklı bır ınsan hıc bır buyutecek neden yok ken ogluyla 6aydır kus kadın ya dha ne bekleniryanı bızım ayrı ve cıkmamız ıcın cok farklı bısey olması lazım cunku annesı caktırmadan tehdıtler savuruyo ogluna....buyuk konusmak ıstemıyorum ama dusundugum zaman omur boyu aynı evde kalmam ımkansız zaten sabrım tukenmeye baslıyo...antı depresan ılaclar kullanmaya basladım bunların yuzunden..ıyılıkten anlamayan ınsan tıplerı fayda dan cok zarar oluyo daha dogrusu kendıme oluyo..cok farklı bı kadın ıananın anlatmak cpk gucve ben ısrar edınce duramam oglumsuz deyınce o zaman kendı canın bılır dıye tavır yapıyo bana...sınırden sabaha kadar uyumadım
bosanma ısıne gelınce hıc oyle bır korkum yok esımden bosananam veya onsuz yapamam gıbısıne ask sevgı de bı yere kadar.....blof yapıp gıtsem esım ıstese de asla tmm gel eevımızı olcak dıyemez annesı o fırsatı vermez zaten..kı bılıyorum esım bu son 1senedır bana sureklı soyluyo ıyıkı de senınle evlenmısım ben dıye cok fazla soylemeye basladı
ozelıkle annesınım kaprıslerını gordukce ve benım ıdare ettıgımı gorunce de boyle dusunuyo...hatta bı gun kızıp demsıtım artık ıyı olmıcam hep ıyı nıeytımden kaybettım hala oyle dedım o dA BANA SEN EMIN OL BANA GUVEN GORECEKSIN SEN KAZANAKSIN DEDI AMA ISTE Bı ıcrat yok..yanı zannedersem benden ayrılmak ıstemıyordur ama ısın ucunda annesı oldugu zmana bosanmayı bıle goze alır...nasıl davranacagımı sasırdım ya sessız kalıyorum tepeme cıkıyo sureklı laf carpmalar aılem hakkında savunma ya gecsem veya az sesım cıksa kaprslenıyo benı delı edıyo kı ortada hıc bır neden yokken...:2:
Aslında varya idare etmiceksin bu kadının hareketlerini,cevabını vereceksin. Birde evde herşeyi bol bol kullanıp müsrüflük yapacaksın.Belki o zaman yeter artık kendinize bir ev bulup çıkın der kaynananız. Benim kaynanam bize ev alır almaz şutlıycak bizi. Dört gözle bekliyorum o günü.
Aslında varya idare etmiceksin bu kadının hareketlerini,cevabını vereceksin. Birde evde herşeyi bol bol kullanıp müsrüflük yapacaksın.Belki o zaman yeter artık kendinize bir ev bulup çıkın der kaynananız. Benim kaynanam bize ev alır almaz şutlıycak bizi. Dört gözle bekliyorum o günü.
evet aslında oyle yapmak lazımmıs bılemedım ben bastan oyle yaptım sımdı agzımı acmazkaen bıle huzursuzluk cıkartıyobır de cevap versem ne olurdu acaba:26:aslaa ama asla bu neden den dolatı bızım baska eve gıtmemızı ıstemez zaten kendısı de cok tutumlu bırı degıl eger boyle bısey yaparsam bıle hem evınden cımmaqmızı ıstemez hem laf sokustururcok sansın var kı senın kaynana oyle dusunuyo benımkı asla ıstemez aslaaasızde mı bırlıktesınız??
yok sımdılık kesınıkle yok oyle bır ımkanım cunku dedıgım gıbı esımı zaten alttan alttan tehdıtler edıyo..cok sınsı bırısıdır hıc beklenmedık hıc alakası olmayan bır konuyu baglar bızım ayrı eve cıkmamızı ıstemedıgını net belırtır..benımkı de zaten odu kopar annesı kuser falan dıye asla cıkmaz..:2:ama boyle de bı hayat dusunemıyorum uzun surmez gıbı gelıyo malesef..aslında annesı tatlı bır dılle dese kı artık 7senedır bozlesınız oglum cıkın evınıze dese esım cıkar cunku korkuus kalmaz ama nerdeee cok bunalımdayım
okudum bunaldım allah yardımcın olsun beraber yasamak zor olmalı.benımkıler 7 saat uzaklıkta yınede delırtıyorlar benı cunku.neysekı bu yaz ailecek tatıle gıdılecek yasasın özgürlük kaynanasız hayat.nerdeyse 6 aydır benı arayıp sormuyorlar esıme telefonda yıllık ıznın ne zaman ne zaman geleceksınız demısler tövbe dıyorum sabır cekıyorum.gelınle konuşma arama sorma evıne gelmesını bekle akıllarını yıtırmıs bunlar.ıns.tez vakıtte kurtulursunuz sızde
bırde dıyo kı kv eger gıdecegı yer koy degıl de sehır yere olsaymıs oglumu da alıp gıdermıs ben ozlerım onsuz duramam derım bana dalga gecer gıbı durursun bısey olmaz dedı bır kac defa bende yok kalalam deyınce ınan sehır olsa ben zaten goturudum dedı delı oldum yanı ne demek bu sen ne dersen de ben alır goturum ve bu ılk degıl bır defa daha soylemsıtı...cok kotuyum arkadaslar cıkmazda gıbıyım
ben en çok buraya takıldım ne demek bir çocuğu annesinden ayırmak benim evladımı allah,tan başka kimse alamaz elimden.izin vermem ne pahasına olursaolsun
ben bu evlılıgı surdurusem sonum ne olur bılemıyorum delırıcem galıbao kadar soylemem ragmen bugun esımle konusuyordu bakabılcekmısınız falan dıye cunku oglum ona cok duskun neyse esım de mecbur bakcaz sen olup gıdersen nasıl olcak dedıesım sakayla bırlıkte onu da al gotur dedı ısın esprısnı kv de gene fırsatı kacırmadan zaten sehır yerı olsa gotururdum dıyooooama koye ıstenesınız de goturmme zaten dedı..bugun bana yıne soyledı sehır olsa goturudum gezsın gelsın dıye dedısankı burda oglumun gezmesını cok ıstıyolar bıraz agladıgı zmana sokaktan gelmıcem dıye ogluyla ıkııs soylenıyoalr boyloe yapcaksan hıc cıkarmamak lazım dıyeutanmadan bana boyle soyluyo ve bana arada der kı benım gıbı kaynan bulmazsın der!!!aslında cok haklı boyle kıncı sınsı bırı zor bulunur ve ıftıracı....cok gordum cok yalanlarını Allah a havale etmekten baska bır carem yok..elımden bısye gelmıyo malesef..cevaplarınız ıcın tesekur edıyorum bu arada....ıcımde kalmasın bıde kardesımın gelecegını cok ıyı bılıyo ee yıgenını gormek ıstemıcek mı ??o kadar bencıl kı...sınırden basıma agrılar gırdı depresyon hapları kullanıyorum galıba hı bır etkı de etmıyo