• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem yüzünden cinsel hayatımız bitmek üzere

valla bence bunu babanın anlaması lazım genç evli çiftsiniz rahat edemezler diye düşünmesi lazım yazık siz ve eşinizde ne zor durumlarda kalıyosunuz iyi bari eşin bişi demiyo gönder babanı falan başkası olsa der gibime geliyo sanki

annene az çıtlatsan dicem ama o da olmaz ki nasıl kı dersın
son aklıma gelen şey evden taşınabilirsiniz babanızın işine uzak bi yer

ama kıyamayabilirsinizde yanı ya sonuçta babanız ama bi taraftan eşiniz ve sizin kendı ailenız de var ay ben olsam aynı durumda ne yapardım bilmem

:44:

umarım bi çözüm bulursunuz yawww :59:

valla canım en iyisi odayı değiştirmek. baban sorarsa da canım sıkıldı değiştirdim dersin. ya babanın odasını taşı ya da sizin odanızı

baba evden gönderilirmi hiç yaaa.onlar senelerce her koşulda bize baksın biz rahatsızlık verip yollamaya çalışalım....

bence de odayı değiştirmek,tv almak ki yatak gıcırtısı yine gelir(eltim tek yatıyo üst katta yatakta kıpırdasa bile ses geliyo),yada yerde denemek bu işi...

Valla kayınpederimiz ya da kayınvalidemiz gelip bizde kalsa kıyametleri koparırız ama kendi ailemiz olunca sesimiz çıkmıyor bazen erkeklerede hak vermiyor değilim :)

Valla kayınpederimiz ya da kayınvalidemiz gelip bizde kalsa kıyametleri koparırız ama kendi ailemiz olunca sesimiz çıkmıyor bazen erkeklerede hak vermiyor değilim :)

Katılıyorum..
İste ben kendi ailem icin söyleyemeyecegim seyleri esimin ailesine de söyleyemem..
Tek taraflı düsünüp te hareket edemiyorum..
Nasıl benim annem bana emek vermise, onun ailesi de ona emek vermis, bakmıs, büyütmüs!
Aynı standartlar her ikimizin ailesi icinde gecerli olması lazım..

Son düzenleme:
kendi aileniz olmasa eşiniz ailesi olsa eminim bu yere yorgan ser diyenler eşinle konuş dicekti...
düşünün kendi aileniz değilde eşiniz ailesi olsa ne yapardınız

kendi aileniz olmasa eşiniz ailesi olsa eminim bu yere yorgan ser diyenler eşinle konuş dicekti...

Keske herkes her konuda empati yapabilse?
Bu sekilde düsünen insanlar olarak hem dünya' da hem de KK' da azınlıktayız galiba simdilik gözlemlerim bu yönde :))))
İnsanın kendi ailesi konu olunca fikirler falan hic bitmiyor ama es ailesi olunca, topa tutmaktan beter ediyoruz.. Siz yeni evlisiniz, rahat edemezsiniz, ne kadar düsüncesizler, acık acık konusun vs. vs bu liste böyle uzaaar gider.. =)))

Son düzenleme:

Katiliyorum!

Simdi kayin peder kaliyor olsa idi o evde soylenmedik laf kalmamisti ah,ahhh....

bayrama az kaldi bayramda babaniz gider herhalde tatil olunca...o gelene kadar sizde bi yilbasina yetecek kadar isinizi yapin...sonra yilbasindada bidahaki bayrama yetecek kadar isinizi yaparsin boyle surer gider:27::27:

Yere yorgan sermek, televozyon acmak filan hep gecici cozumler. Yarin birgun esinle aran hepten bozulabilir. Benim aklima en kokten cozumun annenle konusmak oldugu geliyor. Aran iyiyse konusursun. Annen de hic sizi karistirmadan kendi dusuncesiymis gibi soyler. Sen soylersen baban darilabilir, ama annen babana soylerse boyle birsey olabilecegini sanmiyorum.

Katılıyorum..
İste ben kendi ailem icin söyleyemeyecegim seyleri esimin ailesine de söyleyemem..
Tek taraflı düsünüp te hareket edemiyorum..
Nasıl benim annem bana emek vermise, onun ailesi de ona emek vermis, bakmıs, büyütmüs!
Aynı standartlar her ikimizin ailesi icinde gecerli olması lazım..

Keske herkes her konuda empati yapabilse?
Bu sekilde düsünen insanlar olarak hem dünya' da hem de KK' da azınlıktayız galiba simdilik gözlemlerim bu yönde :))))
İnsanın kendi ailesi konu olunca fikirler falan hic bitmiyor ama es ailesi olunca, topa tutmaktan beter ediyoruz.. Siz yeni evlisiniz, rahat edemezsiniz, ne kadar düsüncesizler, acık acık konusun vs. vs bu liste böyle uzaaar gider.. =)))

:46::46::46::46::46:

eğerki muhtaç durumdaysa elbette babaya bakılır ama ben bu durumda şahsen ne kendi babama nede eşimin babasına

anlayış göstermem..benimde eşimle bir hayatım var ..

bence bizleri bu duruma düşüren kendi anne babalarımızın düşüncesizliği..

size düşende bunları kırıcı olmayan bir dille ailenize anlatmak..

baba evden gönderilirmi hiç yaaa.onlar senelerce her koşulda bize baksın biz rahatsızlık verip yollamaya çalışalım....

bence de odayı değiştirmek,tv almak ki yatak gıcırtısı yine gelir(eltim tek yatıyo üst katta yatakta kıpırdasa bile ses geliyo),yada yerde denemek bu işi...

babanız yıllarca emekli olana kadar sizde mi kalacak yani....bu çok zor bir durum hem yeni evlisiniz kız babaları kızlarının evinde kalmaya çekinir halbuki.. eşiniz kesin rahatsız oluyordur, adam işten eve gelecek kayınpeder evde, eşiniz rahat edemez ve bu böyle devam atmez annenizle konuşup sizin oturduğunuz yerden ev bulup oturmasını söyleyin hem ona ihtiyacınız olduğundan falan bahsedin..eşinizin aileside bu durumdan hoşlanmıyordur daha yeni evliler gelinin babasının ne işi var diye...

madem babanızın işi sizin olduğunuz yerde ev tutsun annenizde yanına gelsin çalışmıyorsa.:34:
aynı durumda kayınpeder olsaydı eminim sayfalarca olumsuz yorum olurdu.sorun kendi ailemiz olunca yere yatak yapın gibi yorumlar yapılmış.:19:

madem babanızın işi sizin olduğunuz yerde ev tutsun annenizde yanına gelsin çalışmıyorsa.:34:
aynı durumda kayınpeder olsaydı eminim sayfalarca olumsuz yorum olurdu.sorun kendi ailemiz olunca yere yatak yapın gibi yorumlar yapılmış.:19:

Evet hatta bir cok kisi konuyu okuyor ama yorum yok!
Tam tersi olsaydı, sayfalarca yorum olurdu...
Bazen erkeklere hak veriyorum e, kadınların cogu (genelleme olmasın) kendi ailesine tanıdıgı hakkı, standartları evlendigi kisinin ailesine tanımıyor..
Nasıl hak vermeyim!:37:

Bekar görümcem üç ay bende kaldı... 6 aylık evliydim o zaman...
Sonra iş arayan bir bayan arkadaşımı kadroma soktum, il değiştirdiği için iki ayı aşkın bir süre bende kaldı... Kendi gitmek istediği için gitti... 1 senelik evliydim..
Ama kayınvalidem bende kalmak isteseydi.. Ömrü billah istemezdim... Çünkü sadece ortalığı karıştıran, ve kişilik haklarına saygısız bir hanımefendidir. İstemeyiş nedenim de, erinecek olmam değildir...
Bu karakterde ki bir insanı anlatıyor olsaydınız, ve babam deseydiniz... Kesinlikle konuşmanızı tavsiye ederdim, gitmesi için.. Hem ne güzel derdim, kendi başınıza atlatabileceğiniz bir konu çünkü sizin babanız...
Sizin durumunuzda sekteye uğrayan önemli bir konu var... Ve bu konu da evliliğin mihenk taşı.. Sizi anlayabiliyorum..
Çözüm bulabiliyorsanız ne güzel.. Ama herhangi bir çözüm yok diyorsanız da, babanız sizin babanız.. Anlatabilseniz keşke rahat olmadığınızı...

Yine de naçizane yorumum... Hayatınızı sekteye uğratmayan ve gayet iyiniyetli insanları ağırlıyorsanız evinizde, hiçbir şey sorun olmuyor...
Dahası bir baba... Bir daha bulunmuyor.. Eğer sonradan vicdan yapmayacaksanız, hayat sizin hayatınız..

Allah yardımcınız olsun inşallah

Bekar görümcem üç ay bende kaldı... 6 aylık evliydim o zaman...
Sonra iş arayan bir bayan arkadaşımı kadroma soktum, il değiştirdiği için iki ayı aşkın bir süre bende kaldı... Kendi gitmek istediği için gitti... 1 senelik evliydim..
Ama kayınvalidem bende kalmak isteseydi.. Ömrü billah istemezdim... Çünkü sadece ortalığı karıştıran, ve kişilik haklarına saygısız bir hanımefendidir. İstemeyiş nedenim de, erinecek olmam değildir...
Bu karakterde ki bir insanı anlatıyor olsaydınız, ve babam deseydiniz... Kesinlikle konuşmanızı tavsiye ederdim, gitmesi için.. Hem ne güzel derdim, kendi başınıza atlatabileceğiniz bir konu çünkü sizin babanız...
Sizin durumunuzda sekteye uğrayan önemli bir konu var... Ve bu konu da evliliğin mihenk taşı.. Sizi anlayabiliyorum..
Çözüm bulabiliyorsanız ne güzel.. Ama herhangi bir çözüm yok diyorsanız da, babanız sizin babanız.. Anlatabilseniz keşke rahat olmadığınızı...

Yine de naçizane yorumum... Hayatınızı sekteye uğratmayan ve gayet iyiniyetli insanları ağırlıyorsanız evinizde, hiçbir şey sorun olmuyor...
Dahası bir baba... Bir daha bulunmuyor.. Eğer sonradan vicdan yapmayacaksanız, hayat sizin hayatınız..

Allah yardımcınız olsun inşallah

Cok önemli bir noktaya deginmissiniz dediginiz gibi kisinin nasıl bir yapıya sahip oldugu cok önemli.

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Allah yardımcın olsun

Back
X