- Emoji Skoru
- 10.735
- Puanlar
- 408
İmkaniniz varken bir avukatla bu süreci yürüyün mutlaka.ya bide bu bana ben şöfor koltuğundayken saldırdı stanley termosum vardı onu kaptı direkt vurmaya başladı. Hastanede üstüne basa basa termosla vurdu dememe rağmen rapora eklenmemiş. Silah sayılıyormuş aslında o ve cezayı önemli biçimde arttırımış
avukat gerekli tüm deliller toplandıktan sonra dava dilekçesi için tekrar arayacağım sizi dedi şikayetçi de olduk dediğim gibi ama salınmış maalesef olay sırasında alkollü olduğu için . İçim o kadar kötü kiİmkaniniz varken bir avukatla bu süreci yürüyün mutlaka.
Kızının kendisi orada değil ki melek o cennette şu an . Öyle düşün ve rahatla. Bak benim babam benden para istemedi tek tokat atmadı , tek hakaret etmedi . Sırf bana ömründe 1 hafta bile babalık yapmadığı için 48 yaşındayım görüşmüyorum çocukluğumdan beri. Gayet de yaşanıyor babasız . Gayet de mutlu olunuyor . Hayatının kıymetini bil , bu ailenin seni sağılacak inek gibi görmesine asla izin verme. Bu parayı versen de kurtulamazsın ki , 6 aya başka bir yüklü şey isterlerdi .benim hislerimi bilsen. o kadar üzülüyorum ki kızımı bu şehirde bırakıp gideceğim için
Alkollü olduğu için salinmamistir. Fakat şu aşamada salınıp salinmamasindan ziyade sizin süreci avukatla yurutmeniz mühim. Uzaklaştırma karari bu olaydan sonra mı alındı, eğer halen talep etmediyseniz ilk iş bunu talep edin. Sadece abiniz için değil diğer kişiler için de edin. Gerçi bu aşamada avukatiniz varsa zaten bunları yapacaktır.avukat gerekli tüm deliller toplandıktan sonra dava dilekçesi için tekrar arayacağım sizi dedi şikayetçi de olduk dediğim gibi ama salınmış maalesef olay sırasında alkollü olduğu için . İçim o kadar kötü ki
Uzaklaştırman var . Bundan sonra yaklaşırsa hapis cezası var biliyordur bunu korkma . Şimdilik dışarda , dava sonucunda da hapis cezası alabilir o ceza ertelenebilir hagb deniyor buna . Başka suç işlerse de o cezada eklenir . Yani artık sizden ölesiye korkuyordur emin ol.avukat gerekli tüm deliller toplandıktan sonra dava dilekçesi için tekrar arayacağım sizi dedi şikayetçi de olduk dediğim gibi ama salınmış maalesef olay sırasında alkollü olduğu için . İçim o kadar kötü ki
ne kadar ceza alırsa alsın bana verdikleri hasar sadece fiziksel değil. İnanın insanlıktan insan olmaktan soğudum . Aşağılık kompleksi ile yaşıyorum ve şu an eşimden başka hiç kimsem yok dünyada . En canımı yakan annemin bunları göre göre susması . Ben de onun evladıyım beni de o doğurdu . Hepsini anlıyorum herkesi anlıyorum da annemi hiç anlayamıyorumUzaklaştırman var . Bundan sonra yaklaşırsa hapis cezası var biliyordur bunu korkma . Şimdilik dışarda , dava sonucunda da hapis cezası alabilir o ceza ertelenebilir hagb deniyor buna . Başka suç işlerse de o cezada eklenir . Yani artık sizden ölesiye korkuyordur emin ol.
Anneni de ezmişler korkutmuşlar bence yıllarca . Babandan da korkuyordur abinden de . Cahil kadındır . Maddiyatı da yoktur . Burada asıl toksik baban ve abin . Anneni de yönlendiren onlar .ne kadar ceza alırsa alsın bana verdikleri hasar sadece fiziksel değil. İnanın insanlıktan insan olmaktan soğudum . Aşağılık kompleksi ile yaşıyorum ve şu an eşimden başka hiç kimsem yok dünyada . En canımı yakan annemin bunları göre göre susması . Ben de onun evladıyım beni de o doğurdu . Hepsini anlıyorum herkesi anlıyorum da annemi hiç anlayamıyorum
Öyle düşünmeyin. Sizi kullanmak isteseler de size son bir iyilik etmişler aslında. Bunlardan kurtulmanıza vesile olmuşlaryalnızlık çok acı bişeymiş . şu dünyaya ne küçücük bebeğim sığabildi ne ben . can havliyle hangi dala tutunsam biraz daha aşağı düştüm . kaç yaşına geldim hala itip kakıyorlar . Normal bir hayatınız varsa sağlıklı bir evladınız gittiğinizde size yemek hazırlayan anneniz evinize dönerken eliniz kolunuz boş döndürmeyen babanız varsa , herkes gibiyseniz sıradansanız normalseniz çok şanslısınız
ya bide bu bana ben şöfor koltuğundayken saldırdı stanley termosum vardı onu kaptı direkt vurmaya başladı. Hastanede üstüne basa basa termosla vurdu dememe rağmen rapora eklenmemiş. Silah sayılıyormuş aslında o ve cezayı önemli biçimde arttırımış
Aynen öyle . Kızlarından korkmazlardı ama kanundan korkarlar . Adam memursa iki katı korkar . Hapis yolu da gözüktü artık . Ceza kesin alır ertelenir daha önce suç işlemediği için . Ama o zaman da yandı . Minicik suç işlese 5 yıl içinde , eski cezasını da yatar . O hin babası hepsini biliyordur .Öyle düşünmeyin. Sizi kullanmak isteseler de size son bir iyilik etmişler aslında. Bunlardan kurtulmanıza vesile olmuşlar
Avukatın şu meseleyi atlamasın termosla vurduğunu nasıl yazmıyorlar. Anlamıyorum niye yani. Bana kalırsa eksik yazılmasından dolayı polisten de şikayetçi ol.ya bide bu bana ben şöfor koltuğundayken saldırdı stanley termosum vardı onu kaptı direkt vurmaya başladı. Hastanede üstüne basa basa termosla vurdu dememe rağmen rapora eklenmemiş. Silah sayılıyormuş aslında o ve cezayı önemli biçimde arttırımış
ya bide bu bana ben şöfor koltuğundayken saldırdı stanley termosum vardı onu kaptı direkt vurmaya başladı. Hastanede üstüne basa basa termosla vurdu dememe rağmen rapora eklenmemiş. Silah sayılıyormuş aslında o ve cezayı önemli biçimde arttırımış
Siz o belgeyi yapay zekaya mı hazırlattınız?