ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

ay insanlar ne kadar densiz ya, son durum nedir? umarım ailenizle aranıza saygı ve sizin de bi aileniz olduğunuzu anlayacak kadar sınır koymuşsunuzdur...

Ne olursa olsun, ana ve ata önemli. Bir dönem biri seni karnında taşımış ve çocukken bakmış; biri de sen büyüyene kadar sana barınak olmuş, yedirmiş içirmiş. İster isteyerek yapsınlar ister istemeyerek. Bir şekilde bu zamana kadar gelmişsin. Ana ve baba atılmaz,satılmaz malesef. Bende de narsist bir ana ve kırıcı baba var. Sabrediyorum.. Mental olarak kendini sağlamlaştırmak zorundasın, eşim böyle istiyor diyeceksin. Bırak damat kötü olsun, fazla üstüne gidemiyorlar el oğluna. Artık evlendiğini, yuva kurduğunu ve kocanın istekleri olduğunu dile getireceksin. Senin annen babana hiç mi fedakarlık yapmadı? Zaten bu ablalar ve abiler bebesi olunca hepsi aynı oluyor, sanki sadece kendi cocukları hastalanıyor,kendilerin ki torun. Yarın öbür gün senin çocuğun olunca kimse kapına gelmez, tek bakarsın yavruna. O yüzden bak kızım, aileden sana fayda yok. İletişimi de kesme de, araya mesafe koy. Sen yine vefalı yok, yok yere de manipülasyonlarına gelme, kendini de üzme. Sen git tatiline falan. "Araba lazım bana, şimdilik kusura bakmayın" diyeceksin.. Abinlerde artık kazık kadar olmuşlar çocuk yapmayı biliyorlarsa bakmayı da bilecekler.. senin problemin değil. Senin bir problemin olunca kim nerde, okurken sana kaç faydası oldu, abi bana para gönder ben bugün kendime bir şey alamadım dediğinde cebine para koydu mu, hakkı geçti mi? sorgula bunları. Ona göre davran. Sen diyorsan ki ben hep yalnızdım eşine yanasacaksin bacım. Senin altınına göz diken, seni sade nikaha gelin eden adamlardan pek hayır göremedim.

şikayetçi oldum çünkü buna mecbur bırakıldım . Bugün sabah işe giderken kendi aracımda abim tarafından darp edildim arkadaşlar. Eşimi aradım darp raporu alarak şikayetçi olduk
Ben artık yazdıklarınızdan şüphe etmeye başladım . Başka şehirdeki abiniz geldi arabanıza binene dek sizi bekledi evin önünde , ve darp etti ha . Adam memur değilmiydi ? İşini bile tehlikeye attı yani ? Cezaevinde olmalıydı şu an gözaltında ya da poliste . Darp edilirken hiç mi kimse görmedi gelmedi yanınıza ?

Eklentiler

• 55E99F4C-8C88-4F15-83A5-14EB9E4AB149.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 379
şikayetçi oldum çünkü buna mecbur bırakıldım . Bugün sabah işe giderken kendi aracımda abim tarafından darp edildim arkadaşlar. Eşimi aradım darp raporu alarak şikayetçi olduk
Hadi bunca zaman yumuşak yüzünüzden buldular cesareti anladık da, neyine güveniyor bunlar bu kadar? Sizden korkmasalar eşinizden ailesinden çekinirlerdi de bu kadar yapmazlardı yine. Nerden geliyor bu cesaret?

Burada bunu yazmak istemezdim ama sizin aileniz asla normal insanlar değiller ve sizde onları çok hafife alıyordunuz. Belki öyle olmasınlar istiyorsunuz ama bu saflığı bırakın, bu aileden her tür kötülük beklenir. Palu ailesi gibiler resmen. Aileniz eşinizin tarafını sömürebilmek için boşanmanızın üzerinden bir yıl geçmeden evlendirmişler. Zor bir hamilelik geçirmişsiniz, babanız hiçbir hakkı yokken bebeğinizin mezarına gitmesini bile yasak koymuş. Siz onların gözünde bir evlat veya kardeş değil, sömürülecek bir araçsınız. Kocanız ve sizde can güvenliğinizi sağlamak zorundasınız. Bu insanlardan her şey beklenir, bugün dayak yarın başka bir şey. Ona göre tedbirinizi alın.

Hadi bunca zaman yumuşak yüzünüzden buldular cesareti anladık da, neyine güveniyor bunlar bu kadar? Sizden korkmasalar eşinizden ailesinden çekinirlerdi de bu kadar yapmazlardı yine. Nerden geliyor bu cesaret?
kaybedecek hiçbişeyim kalmadı hayatımı bitirdin sadece 2 cümle kurarak saldırmaya başladı . Şikayetçi oldum yüzümde ciddi bir şişlik var ağır biçimde darp edildim . Ve şikayetimi de asla geri almayacağım. Aldırmaya çalışacaklar biliyorum ama almayacağım

Kalmamış mı da nolmuş? Ne değişti şimdi? Parası mı oldu, karısı mı geldi geri? Onca dayağı yiyip kek gibi şikayeti çekmeyin zaten. Çekseniz de bişey değişmiyor, darp raporu var, mobese ya da dükkan kamerası varsa delil olarak değerlendirilmesini isteyebilirsiniz savcılıktan.

otoparkta oldu sitenin kameraları var talep ettik ayrıca site görevlisi aldı beni onun elinden o da şahit oldu duruma

otoparkta oldu sitenin kameraları var talep ettik ayrıca site görevlisi aldı beni onun elinden o da şahit oldu duruma
Geçmiş olsun şu saatten sonra şikayet çekemezsiniz kamu davası diye bişey var, yok öyle yap yap sonra acındır sıyrıl.

Uzaklaştırma kararı çıkarın. Adres değiştirin. Bunlar sizi öldürür de işin şakası yok

Geçmiş olsun şu saatten sonra şikayet çekemezsiniz kamu davası diye bişey var, yok öyle yap yap sonra acındır sıyrıl.
ya bide bu bana ben şöfor koltuğundayken saldırdı stanley termosum vardı onu kaptı direkt vurmaya başladı. Hastanede üstüne basa basa termosla vurdu dememe rağmen rapora eklenmemiş. Silah sayılıyormuş aslında o ve cezayı önemli biçimde arttırımış

O zaman senin ailen toptan anormal ve tehlikeli insanlar . Kayınbaban birşey deniyor mu oğluyla gelininin bu durumlara düşmesine ? Uzaklaştırma da çıkart ailene . Kayınbaban da kessin bunlarla ilgiyi , atsın dükkanından . Siz de tayin alıp gidin .

şirket avukatını bilgilendirdi kayınpederim hemen . Babamı da aramış sanırım dükkanı boşalt demiş . Uzaklaştırma da alındı

Başka bir acilden tekrar rapor al ya da bulunduğun şehirde adli tıp hastanesi varsa oraya başvur, detaylı yazarlar. Ama karakolda ifadende de belirtebilirsin onu, illa darp raporuna eklenmesi şart mı emin değilim. avukatlar aydınlatsın

şirket avukatını bilgilendirdi kayınpederim hemen . Babamı da aramış sanırım dükkanı boşalt demiş . Uzaklaştırma da alındı
Valla kan bağı vs diyenlere sakın inanma . Senin gerçekte bir ailen yok . Kayınbabana anlat herşeyi , savcılığa da anlat . Başka türlü bunlardan kurtulamazsın . Gerçekten üzüldüm . Eli kırılsın .

benim hislerimi bilsen. o kadar üzülüyorum ki kızımı bu şehirde bırakıp gideceğim için

`