valla ben artık kimseden korkmuyorum biliyo musun . isteyen bulsunKonuda o kadar çok isim verdiniz ki. Abinizi ad soyad meslek bulabilir herkes.
Gerçekse başınıza ciddi bela alacaksınız.
Neden isimle yazıyorsunuz ki zaten abim babam deseniz daha kolay
2 hafta sonra amcamın kızı evleniyor çok da severim kendisini. Nerdeyse her gün konsept fikirleri gelinliğin detaylarını falan atıyordu . Arayıp durumu anlattım neden gelmeyeceksin orda sana kim napabilir ki dedi . Uzaklaştırma falan var diye işte durumu anlattım o zaman bekarlığa vedaya gel dedi . Baba tarafında birsürü kız kuzen var kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum gelemem dedim bu sefer o da küstü . Görüldü attı son yazdığıma . Dostu düğün arifesinde tanırmış insan gibi bir söz paylaşmışTabiki her zaman eşin tavrı ailenin sana olan tavrını belirler. Evliliğiniz yeniydi zaten. Kumar bağımlısı oğullarını da alsınlar başlarına çalsınlar. Bakma sen ağladıklarına, annenin cümlelerinden belli hala seni suçluyorlar, hem para vermedin hem oğluşlarını şikayet ettin diye. Oğluşunun yuvası da yıkılacak. Oğluşun yuvası ev parasıyla kumar oynarken yıkılmıyor da kızlarına düğünde takılacak bileziğe konamayınca yıkılıyor.
Halden anlamayan insanlara mesafe koyun , o morluklarla o psikoloji ile düğüne mi gidilir ?2 hafta sonra amcamın kızı evleniyor çok da severim kendisini. Nerdeyse her gün konsept fikirleri gelinliğin detaylarını falan atıyordu . Arayıp durumu anlattım neden gelmeyeceksin orda sana kim napabilir ki dedi . Uzaklaştırma falan var diye işte durumu anlattım o zaman bekarlığa vedaya gel dedi . Baba tarafında birsürü kız kuzen var kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum gelemem dedim bu sefer o da küstü . Görüldü attı son yazdığıma . Dostu düğün arifesinde tanırmış insan gibi bir söz paylaşmış
Sizin aile sadece giyimde seküler, kafa olarak belki kara kafalı dediklerinden bile gerideler. Kız çocuğunu para için evlendiren, okumasına verilen parayı bile hesap eden seküler mi olur? Alkol alıp para vermedi diye kardeş dövmek ne ara sekülerlik olmuş? Kız çocuğuna verilen değer 0 ama açık kıyafet giyilince modern olunuyor.Aslında ben ilk eşimden ayrılalı neredeyse 3 yıl oldu boşanma davası çok uzadı sadece . Resmi boşanma daha bu yıl oldu . Onunla evliyken de zaten ne zaman arasam babam senin kocan boş beleş insan beş kuruşu yok adamlık taslıyor gibisinden hakaretler ediyordu sürekli. Eski eşimin ailesi de çok muhafazakardı , bizimkiler de görüntü itibarıyla ultra seküler ama içine girince bildiğiniz gibiler işte. Sürekli ailesine hakaret ettiler kara kafalılar falan diye . Öyle olunca da eski kayınailem benimle hiçbir zaman kaynaşamadı . Onlar da sorunlu insanlardı ama evliliğim süresince mesafeli samimiyeti de sağlayamadım ailem yüzünden
Konuya fake diyenler vardı ama raporda görünen ismi meb diye aratınca bir okulun müdürü çıkıyor. Bu abiniz mi? Siz de mi öğretmensiniz?ayhan bide öğretmen bacı . İnsanlar buna çocuk emanet ediyor. Veliler dövsün onu evvela
abim okul müdürü değil beden eğitimi öğretmeni. ben de öğretmenim ablam daKonuya fake diyenler vardı ama raporda görünen ismi meb diye aratınca bir okulun müdürü çıkıyor. Bu abiniz mi? Siz de mi öğretmensiniz?
Hay bunların paylaşımlarına, durumlarına ya!2 hafta sonra amcamın kızı evleniyor çok da severim kendisini. Nerdeyse her gün konsept fikirleri gelinliğin detaylarını falan atıyordu . Arayıp durumu anlattım neden gelmeyeceksin orda sana kim napabilir ki dedi . Uzaklaştırma falan var diye işte durumu anlattım o zaman bekarlığa vedaya gel dedi . Baba tarafında birsürü kız kuzen var kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum gelemem dedim bu sefer o da küstü . Görüldü attı son yazdığıma . Dostu düğün arifesinde tanırmış insan gibi bir söz paylaşmış
çok fazla kişisel veri paylaştığınız için soruyorum. Ne sizin adınız ne de ağabeyinizin adı meb ya da bursa olarak aratınca google çıkmıyor. Normal mi sizce de?abim okul müdürü değil beden eğitimi öğretmeni. ben de öğretmenim ablam da
her öğretmenin ismi çıkıyor muymuş googleda ? Ayrıca abim bursada görev yapmıyor. Ve benim soyismimi bilmiyorsunuz . Eşimin soyadı da eklendiçok fazla kişisel veri paylaştığınız için soruyorum. Ne sizin adınız ne de ağabeyinizin adı meb ya da bursa olarak aratınca google çıkmıyor. Normal mi sizce de?
Sen avukat vasıtasıyla davanın arkasında ol bunlarla da muhatap olma . Ailenden fayda olmaz bu saatten sonra sana . Eşinle bir aile olun. Kimsenin kumar beceriksizlik vs gibi hatalarının bedelini sen ödemek zorunda değilsin. Sen abinin ebeveyni hiç değilsin .her öğretmenin ismi çıkıyor muymuş googleda ? Ayrıca abim bursada görev yapmıyor. Ve benim soyismimi bilmiyorsunuz . Eşimin soyadı da eklendi
Baktım şimdi benimki de çıkmıyor?çok fazla kişisel veri paylaştığınız için soruyorum. Ne sizin adınız ne de ağabeyinizin adı meb ya da bursa olarak aratınca google çıkmıyor. Normal mi sizce de?
Baktım şimdi benimki de çıkmıyor?
En son yaşanan saldırı olayları ve kvkk’dan dolayı pek çok okul isimleri kaldırdı ya isim ve soyismin baş harfi şeklinde yazdı. Ancak yine de eskiden okul tarafından yapılmış haber duyuru vs bir şeyler mutlaka çıkıyor. Ancak hanımefendinin belirttiği isim ve evlenmeden önceki soyadına ilişkin hiçbir şey çıkmıyor.her öğretmenin ismi çıkıyor muymuş googleda ? Ayrıca abim bursada görev yapmıyor. Ve benim soyismimi bilmiyorsunuz . Eşimin soyadı da eklendi
Rahmetli babamınki çıktı. İlkokul öğretmenimi bulmuştum, baya haber olmuş adam.En son yaşanan saldırı olayları ve kvkk’dan dolayı pek çok okul isimleri kaldırdı ya isim ve soyismin baş harfi şeklinde yazdı. Ancak yine de eskiden okul tarafından yapılmış haber duyuru vs bir şeyler mutlaka çıkıyor. Ancak hanımefendinin belirttiği isim ve evlenmeden önceki soyadına ilişkin hiçbir şey çıkmıyor.
Çok sevindim buna iyi ki çıkmamış . Evlenmeden önceki soyadım eski eşimin soyadı idi . Ben sadece 6 ay kadar çetin soyadını kullanabildim sonrasında o soyismini yanına eşimin soyadı da eklendi . Çalıştığınız kurumlarda belgelerde zırt pırt soyadı değiştirmek mümkün değil sınıf defterlerinde vesaire imzanı oluyor zor işler o işler . Atandığım zamandan bu yıl hazirana kadar eski eşimin soyadını kullandım yanında çetin olmadan süeda d*** şeklinde . Bu yeni ders yılında da süeda çetin **** şeklinde devam ediyorum . Açıklayıcı oldu umarımEn son yaşanan saldırı olayları ve kvkk’dan dolayı pek çok okul isimleri kaldırdı ya isim ve soyismin baş harfi şeklinde yazdı. Ancak yine de eskiden okul tarafından yapılmış haber duyuru vs bir şeyler mutlaka çıkıyor. Ancak hanımefendinin belirttiği isim ve evlenmeden önceki soyadına ilişkin hiçbir şey çıkmıyor.
Yıllar yıllarca sahte üyenin yalanlarına inananlar süedaya gelince dedektif kesildiler ayolRahmetli babamınki çıktı. İlkokul öğretmenimi bulmuştum, baya haber olmuş adam.
Mühendis mi?Yıllar yıllarca sahte üyenin yalanlarına inananlar süedaya gelince dedektif kesildiler ayolburadan sahte ne mühendisler ne hakimler geçmedi mi katip ?
Yıllar yıllarca sahte üyenin yalanlarına inananlar süedaya gelince dedektif kesildiler ayolburadan sahte ne mühendisler ne hakimler geçmedi mi katip ?
Ya ne acayip bazen gerçekten moralimi bozuyor yazılanlar . Ben burda neler okudum çocuğumun babası belli değil eşim sıkıntı yok diyor yazan bile var . Ben sadece kendi hikayemi anlattım kimseye ekstrem bir aşk romanı yazmadım ki. 20-25 günde olaylar çok karıştı demişler sadece bu zaman zarfında böyle değildi ki benim ailem her zaman böyleydi . Nikah günü bile olay çıktı ya mihrimüeccel sorduklarında altınlarımın tamamı mihr olarak sayılsın diyecekmişim o zaman cumhurbaşkanı gelse onları benden alamazmış kız kardeşimin geleceği belli değilmiş anneme babama bişey olursa o bana emanetmiş . Bu kulaklar bunları bile duydu ya . Dayak kısmını valla ben de beklemiyordum hiç olmamıştı şimdiye kadarYıllar yıllarca sahte üyenin yalanlarına inananlar süedaya gelince dedektif kesildiler ayolburadan sahte ne mühendisler ne hakimler geçmedi mi katip ?