ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Konuda o kadar çok isim verdiniz ki. Abinizi ad soyad meslek bulabilir herkes.
Gerçekse başınıza ciddi bela alacaksınız.
Neden isimle yazıyorsunuz ki zaten abim babam deseniz daha kolay
valla ben artık kimseden korkmuyorum biliyo musun . isteyen bulsun

2 hafta sonra amcamın kızı evleniyor çok da severim kendisini. Nerdeyse her gün konsept fikirleri gelinliğin detaylarını falan atıyordu . Arayıp durumu anlattım neden gelmeyeceksin orda sana kim napabilir ki dedi . Uzaklaştırma falan var diye işte durumu anlattım o zaman bekarlığa vedaya gel dedi . Baba tarafında birsürü kız kuzen var kimsenin dedikodu malzemesi olmak istemiyorum gelemem dedim bu sefer o da küstü . Görüldü attı son yazdığıma . Dostu düğün arifesinde tanırmış insan gibi bir söz paylaşmış

Halden anlamayan insanlara mesafe koyun , o morluklarla o psikoloji ile düğüne mi gidilir ?

Sizin aile sadece giyimde seküler, kafa olarak belki kara kafalı dediklerinden bile gerideler. Kız çocuğunu para için evlendiren, okumasına verilen parayı bile hesap eden seküler mi olur? Alkol alıp para vermedi diye kardeş dövmek ne ara sekülerlik olmuş? Kız çocuğuna verilen değer 0 ama açık kıyafet giyilince modern olunuyor.

Bilmiyorum belki aile yapınızdandır ama evlenip gitmişsiniz neden sürekli ailenizden ayrılamamış gibisiniz ? Bende aynı şehirde evlendim. Yeni arabada aldık ama hiç bizden arabamızı istemediler. Ailenizle çok içli dışlısınız bence ondan olmuş. Eşim istemiyor ben de uygun bulmuyorum deyip bir kez kötü olacaksınız bir daha da istemeyecekler. Ne demek babam kayınbabamı arayıp altın isteyecek. Sanki sanırısın iş yerinden avans istiyor. Vallahi çok şaşırdım garip bir aile ilişkisi. Siz ailenizden koparmadıysanız keşke evlenmeseydiniz.

ayhan bide öğretmen bacı . İnsanlar buna çocuk emanet ediyor. Veliler dövsün onu evvela
Konuya fake diyenler vardı ama raporda görünen ismi meb diye aratınca bir okulun müdürü çıkıyor. Bu abiniz mi? Siz de mi öğretmensiniz?

Konuya fake diyenler vardı ama raporda görünen ismi meb diye aratınca bir okulun müdürü çıkıyor. Bu abiniz mi? Siz de mi öğretmensiniz?
abim okul müdürü değil beden eğitimi öğretmeni. ben de öğretmenim ablam da

Hay bunların paylaşımlarına, durumlarına ya!
Esas senin küsmen lazım, bu ne anlayışsızlık, bu ne bencillik? Ortada kabus gibi olaylar silsilesi var, o daha kına düğün derdinde, bir de laf sokuyor. Bu saatten sonra muhatap alıp arkadaşlık yaparsan suç sende.

Süeda kardeşim konunun yorumların çoğunu okudum. İlk defa yorum yapıyorum. Çevrendeki insanlar aşırı bencil, amca kızın dahil. Durumuna üzüldüm büyük imtihan içindesin. Ama her karanlığın aydınlığı vardır. Bu zor durumunda sana destek olan insanları unutma.. İşte onlarla devam et hayatına. Bu insan müsveddelerinden kurtulup iyi insanlarla karşılaşman için duacınım. Rabbim hayır kapılar açsın sana..

çok fazla kişisel veri paylaştığınız için soruyorum. Ne sizin adınız ne de ağabeyinizin adı meb ya da bursa olarak aratınca google çıkmıyor. Normal mi sizce de?
her öğretmenin ismi çıkıyor muymuş googleda ? Ayrıca abim bursada görev yapmıyor. Ve benim soyismimi bilmiyorsunuz . Eşimin soyadı da eklendi

her öğretmenin ismi çıkıyor muymuş googleda ? Ayrıca abim bursada görev yapmıyor. Ve benim soyismimi bilmiyorsunuz . Eşimin soyadı da eklendi
Sen avukat vasıtasıyla davanın arkasında ol bunlarla da muhatap olma . Ailenden fayda olmaz bu saatten sonra sana . Eşinle bir aile olun. Kimsenin kumar beceriksizlik vs gibi hatalarının bedelini sen ödemek zorunda değilsin. Sen abinin ebeveyni hiç değilsin .

Baktım şimdi benimki de çıkmıyor?
En son yaşanan saldırı olayları ve kvkk’dan dolayı pek çok okul isimleri kaldırdı ya isim ve soyismin baş harfi şeklinde yazdı. Ancak yine de eskiden okul tarafından yapılmış haber duyuru vs bir şeyler mutlaka çıkıyor. Ancak hanımefendinin belirttiği isim ve evlenmeden önceki soyadına ilişkin hiçbir şey çıkmıyor.

Rahmetli babamınki çıktı. İlkokul öğretmenimi bulmuştum, baya haber olmuş adam.

Çok sevindim buna iyi ki çıkmamış . Evlenmeden önceki soyadım eski eşimin soyadı idi . Ben sadece 6 ay kadar çetin soyadını kullanabildim sonrasında o soyismini yanına eşimin soyadı da eklendi . Çalıştığınız kurumlarda belgelerde zırt pırt soyadı değiştirmek mümkün değil sınıf defterlerinde vesaire imzanı oluyor zor işler o işler . Atandığım zamandan bu yıl hazirana kadar eski eşimin soyadını kullandım yanında çetin olmadan süeda d*** şeklinde . Bu yeni ders yılında da süeda çetin **** şeklinde devam ediyorum . Açıklayıcı oldu umarım

Rahmetli babamınki çıktı. İlkokul öğretmenimi bulmuştum, baya haber olmuş adam.
Yıllar yıllarca sahte üyenin yalanlarına inananlar süedaya gelince dedektif kesildiler ayol buradan sahte ne mühendisler ne hakimler geçmedi mi katip ?

Ailen hayırdan anlayan birileri değil ben olsam uzağa taşınırım imkanım varsa sehir bile değişirim

Yıllar yıllarca sahte üyenin yalanlarına inananlar süedaya gelince dedektif kesildiler ayol buradan sahte ne mühendisler ne hakimler geçmedi mi katip ?
Ya ne acayip bazen gerçekten moralimi bozuyor yazılanlar . Ben burda neler okudum çocuğumun babası belli değil eşim sıkıntı yok diyor yazan bile var . Ben sadece kendi hikayemi anlattım kimseye ekstrem bir aşk romanı yazmadım ki. 20-25 günde olaylar çok karıştı demişler sadece bu zaman zarfında böyle değildi ki benim ailem her zaman böyleydi . Nikah günü bile olay çıktı ya mihrimüeccel sorduklarında altınlarımın tamamı mihr olarak sayılsın diyecekmişim o zaman cumhurbaşkanı gelse onları benden alamazmış kız kardeşimin geleceği belli değilmiş anneme babama bişey olursa o bana emanetmiş . Bu kulaklar bunları bile duydu ya . Dayak kısmını valla ben de beklemiyordum hiç olmamıştı şimdiye kadar

`