ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Konular siliniyor mu acaba çok merak ettim konu başlığını hatırlıyorsan bakayım

Mune abla cavidanda ilk yazdığında güzel yaziyordu ortalarda saçmalıyordu ama komikti baya güldürüyordu, bunun gibi kac gündür uzmuyodu insanları
Cavidana kalkan eller kırılsın, onun gibisi gelmedi bi daha

Oğlan mı ? Hani kızdı vefat eden bebek ? Kardeşim orman koruma memuru yazmış . Hey allahım kaçıncı kardeş bu ? Mitoz bölünme mi yaşıyorlar ?
Ay sen de o kadar ufak hatalar olur yani herşeyi didikleme bcncn bebeği buldun beğenmiyon

45 sf yazmışsınız insafınız kurusun nası okiim ben bunu

Üşenmedim aradım buldum vay anasını neler dönmüş, bi de kankası vardı milana diye. Ben 1-2 yılda bir kknü bırakıp bırakıp dönerim, birkaç üye daha vardı merak ettiğim ama tam hatırlamıyorum nicklerini. Belki onlar da kandırmıştı :)

Bence boşan

Sassy nasil ifsa oldu ya onun ifsa olmuş yazisi yokmu çok merak ettim baktim bulamadım. Allahim konu girdap gibi çıkarmıyorum buradan

Sassy nasil ifsa oldu ya onun ifsa olmuş yazisi yokmu çok merak ettim baktim bulamadım. Allahim konu girdap gibi çıkarmıyorum buradan
Yaa bulursan beni de etiketler misin? Ben Amerika maceralarında kaybolmaya gidiyorum şu an acayip çekti

Okuduğum kadarıyla bildiğim Sassy profile gelinlikli fotoğraflarını atıyor ayağında beyaz mokasenler. Bu ve benzeri fotoğrafları da başkasına aitmiş. Hatta sanırım tanıdığı birine. Ama olayı esas bilen üye Sassy'nin de çok düşük bir çevreden gelmediğini ve mesleğini yalan söylese de iyi eğitimli olduğunu yazmıştı. Benim anladığım eşinin meslek gibi bazı özelliklerini kendindeymiş gibi yazması ve yine eşi vesilesi ile girdiği çevreyi kendi çevresi ve ailesi gibi tanıtması. Kompleksten muzdarip olduğunu düşünüyorum burada olmadığı şekilde doğduğu bir çevre var etmeye çalıştı bu yüzden. Konu hakkında asıl merak ettığim kendisiyle yüzyüze görüşen üyenin kim olduğu.

Bir de ağzında plastik kaşıkla fotoğraf at denen bir üye vardı sıkışınca tuhaf bir fotoğraf atıp evvelce paylaştıklarının kendi olmadığı anlaşılıyor. Böyle bir şey konuşulmuştu ama Sassy'mi denmişti onu hatırlamıyorum.

Eziklik psikolojisi demek var öyle insanlar,kendinde eksik bulduğu seyleri yalanlarla sanalda olsa oyle anlatıp rahatlıyor demek yazık ruh hastasi galiba

Eziklik psikolojisi demek var öyle insanlar,kendinde eksik bulduğu seyleri yalanlarla sanalda olsa oyle anlatıp rahatlıyor demek yazık ruh hastasi galiba
Anlatması o kadar problem değil benim gözümde. Anlatsın bazı detaylar keyif bile verir insana. Başka üyeler de var sahip olduklarını, eğitimi veya çevresini cümle aralarına serpiştiren. Esas rahatsız olduğum bunun üzerinden zorbalıklarının da makul görülmesi. Gayet de kabul ediliyorlar hayret ediyorum bazen. Desteklenmek konusunda ondan aşağı değiller bu tek o zamanın konusu değil maalesef.

Yine erkek çocuğuna hayran kız çocuğuna düşman bir anne baba…

Onla birlik olup beni zorbalayanlar oldu birkaç yıl önce . Bu da patolojik bir durumdu .

Onla birlik olup beni zorbalayanlar oldu birkaç yıl önce . Bu da patolojik bir durumdu .
Geldiğimde aktif değildiniz kim ne yaptı bilemiyorum. Sassy'i de meşhurluğundan biliyorum. Ama bazı yazılanların amacını, görgü dersi vermek için yapılan görgüsüzlükleri ve yapılanların tuhaflığını görenin tek ben olduğumu zannetmiyorum. Sürgit bir iptal kültürü var yapacak bir şey yok.

Ya da sende kişilik bölünmesi var

Oğlan mı ? Hani kızdı vefat eden bebek ? Kardeşim orman koruma memuru yazmış . Hey allahım kaçıncı kardeş bu ? Mitoz bölünme mi yaşıyorlar ?
Duruma göre ekleniyor. Her yeni mesaja yeni karakter kilidi açılıyo, onda görümcemin hesabıydı, bu da eniştemin baldızınındı

Milana gibi bir niki vardı o üyenin ve yanlış hatırlamıyorsam sassy patladıktan sonra aslında yüzyüze değilde sadece telefonda görüştüklerini söylemişti, sözleşmiştik bize gelecekti (eve) falan gibi bir şeyler demişti.

`